Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podla mna precistenie ani nepomoze, lebo je tam urcite vydrata hrana dorazu v packe, tym padom si prechadza dalej a je v polohe zapnutia.Takze jedine nova, a doporucam kupit novu, je sice draha, ale vyplati sa to, kedze pouzita nevies kedy v najblizsej dobe odide tiez.

Odesláno

Brutall: Než něco napíšeš, tak si ověř co vůbec říkáš... jasně vidíš, že tázající má napsáno 1.9D a ještě k tomu rok 01.. to znamená, že to auto 100% není multiplex a v tu chvíli stojí páčka max 900Kč nebo i levnějši...

Odesláno

Ještě je otázka to \"doprava\". Když nedrží aretační kolík, tak samovolně padá doleva.

Doprava může být špína, tedy kovový prach na kontaktech. Vyčistit - není těžké.

Nepíšeš, jestli při samovolném zapnutí směrovky se páčka sama vychýlí a musíš ji vrátit, anebo páčka zůstává v původní poloze?

Odesláno

Packa drzi polohu pekne nepada. Niekedy zacne blikat ked dam kluc do polohy zhavenia a inokedy aj len tak pocas jazdy. Ked zacne blikat musim packu normalne dat doprava vypnut a potom prestane a niekedy zachvilu zacne zase tak potom to iste atd.

Odesláno

Tak to jsem měl na XM, a ještě se z té páčky hezky kouřilo. Byl tam kovový prach, který vedl. Vyčistit.

Otevři to z té správné strany. Z jedné strany je přepínání světel a z druhé blinkry. Tak si to nejprve prohlídni (já jsem to řešil před asi 5 lety, teď už tady nemám přepínač ani fotky).

Odesláno

Měl jsem to samé, rozebrat, pročistit, šmirglem vzít kontakty, znovu složit a je hotovo. Jezdím tak už druhým rokem a žádný problém. Vyměnit umí každý... Ale opravit se to nikomu nechce.. :)

Odesláno
Brutall: Než něco napíšeš, tak si ověř co vůbec říkáš... jasně vidíš, že tázající má napsáno 1.9D a ještě k tomu rok 01.. to znamená, že to auto 100% není multiplex a v tu chvíli stojí páčka max 900Kč nebo i levnějši...
..no tak pardon omlouvám se, přehlídl jsem se. Mám peu. nemux. a proto mě nenapadlo, že se kazí páčky i tam. Nikdy jsem neměl problém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...