Vulgi.svk_BA Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 Neviete poradit v com moze byt problem a ako ho opravit? Ď Citovat
grim.sk Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 ...podľa mňa by stačilo rozobrať a prečistiť...alebo aspoň zistíš, kde je chyba a možno sa ti podarí ju opraviť a ušetríš si peniaze... Citovat
marecikRC Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Podla mna precistenie ani nepomoze, lebo je tam urcite vydrata hrana dorazu v packe, tym padom si prechadza dalej a je v polohe zapnutia.Takze jedine nova, a doporucam kupit novu, je sice draha, ale vyplati sa to, kedze pouzita nevies kedy v najblizsej dobe odide tiez. Citovat
velkybanan Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 jestli je to starej druh páčky tak se dá opravit,pokud novej dá se to taky Citovat
ChouLu Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Brutall: Než něco napíšeš, tak si ověř co vůbec říkáš... jasně vidíš, že tázající má napsáno 1.9D a ještě k tomu rok 01.. to znamená, že to auto 100% není multiplex a v tu chvíli stojí páčka max 900Kč nebo i levnějši... Citovat
Vulgi.svk_BA Odesláno 25. říjen 2013 Autor Odesláno 25. říjen 2013 ChouLu presne tak ako pises je to nemux. Da sa to teda opravit alebo treba kupovat nove? Viete poradit ako na to? Pretoze som to este v zivote nerobil... Citovat
P607Olda Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Ještě je otázka to \"doprava\". Když nedrží aretační kolík, tak samovolně padá doleva. Doprava může být špína, tedy kovový prach na kontaktech. Vyčistit - není těžké. Nepíšeš, jestli při samovolném zapnutí směrovky se páčka sama vychýlí a musíš ji vrátit, anebo páčka zůstává v původní poloze? Citovat
Vulgi.svk_BA Odesláno 25. říjen 2013 Autor Odesláno 25. říjen 2013 Packa drzi polohu pekne nepada. Niekedy zacne blikat ked dam kluc do polohy zhavenia a inokedy aj len tak pocas jazdy. Ked zacne blikat musim packu normalne dat doprava vypnut a potom prestane a niekedy zachvilu zacne zase tak potom to iste atd. Citovat
P607Olda Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Tak to jsem měl na XM, a ještě se z té páčky hezky kouřilo. Byl tam kovový prach, který vedl. Vyčistit. Otevři to z té správné strany. Z jedné strany je přepínání světel a z druhé blinkry. Tak si to nejprve prohlídni (já jsem to řešil před asi 5 lety, teď už tady nemám přepínač ani fotky). Citovat
tukan1 Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Robilo mi presne to iste. Pocas jazdy zacala z nicoho nic blikat doprava. Rozobral som, vycistil a uz asi 2 roky je s tym pokoj. Citovat
Eon Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Měl jsem to samé, rozebrat, pročistit, šmirglem vzít kontakty, znovu složit a je hotovo. Jezdím tak už druhým rokem a žádný problém. Vyměnit umí každý... Ale opravit se to nikomu nechce.. Citovat
Vulgi.svk_BA Odesláno 26. říjen 2013 Autor Odesláno 26. říjen 2013 Ok a nejaky navod by sa nenasiel ako na to:)? Citovat
brutall Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Brutall: Než něco napíšeš, tak si ověř co vůbec říkáš... jasně vidíš, že tázající má napsáno 1.9D a ještě k tomu rok 01.. to znamená, že to auto 100% není multiplex a v tu chvíli stojí páčka max 900Kč nebo i levnějši... ..no tak pardon omlouvám se, přehlídl jsem se. Mám peu. nemux. a proto mě nenapadlo, že se kazí páčky i tam. Nikdy jsem neměl problém. Citovat
Vulgi.svk_BA Odesláno 28. říjen 2013 Autor Odesláno 28. říjen 2013 A ten navod ako na to by sa nenasiel:)? Citovat
JakubkoSK Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 návod z príručky ako na to: časť dva: [upravil dne 28/10/13 15:55 od JakubkoSK] Citovat
Vulgi.svk_BA Odesláno 2. listopad 2013 Autor Odesláno 2. listopad 2013 Super!! Diky moc pomohlo to:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.