Přejít na obsah

tukan1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    76
  • Registrace

Vše od uživatele tukan1

  1. Nerozoberal som ten prepínač vôbec. Pri volante drží na 2 skrutkách, tie som odmontoval. Zozadu na prepínači sú 2 konektory, ktoré som odpojil. Celý prepínač sa potom dá vysunúť smerom do boku von. Netrúfol som si ho rozobrať, lebo to vyzeralo, že to je je len nacvaknuté v nejakých plastoch a nerád by som to dolámal. Medzi tie pružinky sa dá tou vatovou tyčinkou dostať dosť hlboko.
  2. Tento problém som aj ja riešil pred cca mesiacom. Keď nemala smerovka blikať (páčka v strednej polohe) tak vtedy blikala doprava. Počas jazdy som musel páčku zatlačiť a nájsť nejakú polohu kedy to nerobí. Doma som rozobral plasty za volantom, vybral celý ten modul (robota asi na 3 min). Stlačeným vzduchom a vatovou tyčinkou som to vyčistil vo vnútri, dá sa tam dostať tade ako sú pružinky. Najlepšie je tú vatovú tyčinku do niečoho namočiť, lepšie chytá špinu. Bolo celkom viditeľné, že na tej vate je kovový prach. Po tomto vyčistení mám pokoj a funguje bez problémov. Určite to vyskúšaj, stojí to za pokus.
  3. tukan1

    Zhanam konektor k BSI

    Nemám tušenie, čo stojí taký konektor. Len neviem či poštovné z čiech nebude oveľa drahšie ako samotný konektor.
  4. Obraciam sa na vás s prosbou o pomoc. Potrebujem zohnať konektor, ktorý je na obrázku nižšie. Ten pôvodný, čo tam je má jednu časť obhoretú a roztopenú (asi zlý kontakt na vyhrievaní zadného okna). Neviete, kde by som ho mohol objednať? Alebo ak by mal niekto takýto nepotrebný. Inak ten istý sa nachádza aj v kufri na ľavej strane za tapacírom.
  5. tukan1

    Ostrekovace

    Presne tie co si kupil su dobre. Ta rurka na hadicku musi byt sikmo, nie kolmo dole. Ja len info pre niekoho kto bude kupovat, aby na to dali pozor. System uchytenia som uz vymyslel, nabuduce dam vacsi pozor co objednam.
  6. tukan1

    Ostrekovace

    Kupil som tieto: http://www.ebay.com/itm/170975019018?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Mozno moja chyba, ze tieto su na novsi model. Ale vyzeraju presne ako tie tvoje na obrazku. Tie povodne sa nacvakli do kapoty a drzali tam po bokoch take uchytky, ktore je treba stlacit pred vybratim ostrekovaca. Tieto nove nemaju nic podobne. To part number co si pisal je trochu ine ako na tvojom obrazku. V skratke asi takto. Tieto tam mam: http://i.ebayimg.com/t/Peugeot-206-Geniune-Set-of-Two-Washer-Jets-Jet-Left-Right-/00/s/ODMxWDE2MDA=/z/6QcAAOxyB0VRsiFC/$T2eC16RHJHEFFmVZu(-lBRsiFB8qH!~~60_12.JPG Tieto tam maju ist: http://i.ebayimg.com/t/Citroen-C3-Windscreen-Washer-JETS-Jet-Nozzle-Pare-Brise-Gicleur-/00/s/NTk5WDEwMjQ=/$(KGrHqQOKk!E59vbnV)sBOoV!nTStQ~~60_12.JPG A toto tam nesedi: http://i.ebayimg.com/t/2-X-MIST-WASHER-JETS-FOR-PEUGEOT-206-306-307-CITROEN-XSARA-SAXO-C3-PICASSO-Z039-/00/s/MTYwMFgxNjAw/z/vr0AAMXQ4uJSF5CS/$(KGrHqFHJEwFIHbnKMbCBSF5CRZzJ!~~60_12.JPG [Edited on 1/12/13 14:34 by tukan1]
  7. tukan1

    Ostrekovace

    Dostal som presne tie co si daval vyssiel v tvojom prispevku. A povodne som mal taketo: http://vehicle-recycling-centre.co/store/media/catalog/product/p/e/peugeot_206_ndb_148.jpg Myslim, ze medzi r.v.98 a ostatnymi bude rozdiel v tych ostrekovacoch. [Edited on 1/12/13 14:05 by tukan1]
  8. tukan1

    Ostrekovace

    Tiez som ich nedavno kupil, isiel vymenit a hned problem Povodne co tam boli maju na kapote inu dieru. Tieto nove tam vobec nedrzali a lietali. Musim nieco vymysliet ako ich uchytit. Vam vsetkym to sedelo? Mam r.v. 98.
  9. Robilo mi presne to iste. Pocas jazdy zacala z nicoho nic blikat doprava. Rozobral som, vycistil a uz asi 2 roky je s tym pokoj.
  10. výborné. mohol by si odfotiť ako to máš napojené hore pri svetle? zapne sa ti to aj vtedy ked otvoríš dvere?
  11. DanHal - vidim ze napad ktory som sem dal sa celkom ujal na viacerych peugeotoch. nieco podobne som robil asi pred 2 rokmi tiez na svojom aute. plus osvetlenie odkladacej skrinky
  12. Skúšal už niekto dorobiť do kufra 206 zásuvku na 12V? Odkial a kade ste ťahali káble? Poprípade nejaké foto. Ďakujem za rady.
  13. Prúd do toho panelu musí ísť predsa, inak by nefungovalo ohrievanie zadneho okna a ani ventilator predsa. Alebo zeby to svietenie panela malo zvlast nejaky kabel? Podla mna o to osvetlenie sa staraju 2 kable v konektore a to cierny a oranzovy.
  14. mne to podsvietenie panelu nefunguje vobec, rozobrat som to vedel, vycistil kontakty, dal nove ziarovky a stale to nejde.
  15. Má niekto skúsenosti s prevažaním bicyklov na 206? Keby niekto mal fotky ako uchytit nejaký nosič na strechu. Na nete som toho našiel dosť málo. Za každú radu ďakujem. Pre upresnenie: Peugeot 206, 1.1 l, 1998, 5 dv.
  16. hmm zaujimava teoria. musim na to pozriet podla tej fotky. len neviem ci by mi takto nesvietili vsetky. ale za pokus to urcite stoji a dakujem za radu. tebe to osvetlenie funguje?
  17. super napad. ake LED si tam daval? a dalsia vec: ak tam nesvietia klasicke ziarovky, zrejme nebudu svietit ani LEDky. tak najprv treba poriesit funkcnost a potom sa mozem pustit do prerabania.
  18. mne tiez obcas svietili a obcas nie. posledny pol rok uz vobec. skusal som uz vsetko mozne. ak to budes mat nabuduce rozobrane, bol by som vdacny keby si to nafotil, to co spominas. tiez by som na to mrkol. tie plastove srandy som ohybal viackrat a nezlomili sa mi este. a keby aj ano, nemyslim ze by to tiahlo vyskakovalo z oka, pretoze to cele este na mieste drzia take pliesky (zrejme si ich demontoval tiez).
  19. tukan1

    vyhrievanie zadneho okna

    P607Olda : vdaka moc za rady, pomohlo to. bolo to ukostrenie ako si hovoril. kablik ukostrenia bol asi zlomeny. natiahol som uplne novy a funguje. som rad a este raz dakujem.
  20. tiahla odpojit musis. bez toho to nejde. pretoze potrebujes vybrat ten panel cely von, rozobrat ho a ziarovky su vo vnutri. iny sposob som zatial nenasiel a mal som to rozobrate asi 4x a este jedna poznamka. ak ides menit ziarovky, lebo ti prestal ten panel svietit, tak sa na to hned vykasli. ako som zistil, vo vacsine peugeotov je chyba niekde inde. ja som dal nove ziarovky a nesvieti to. [upravil dne 1/11/11 10:29 od tukan1]
  21. pasik som kupoval u nas v meste v obchode, ktory sa specializuje na LED svetla. ale kupis to hocikde, skus napriklad aukro. kazdy co je na 12V bude dobry, najlepsie taky co sa da delit po 5 cm (3 ledky). myslim ze mal nejake oznacenie 5050, je tam 60 diod na 1 meter.
  22. HNEDÝ je + ČIERNY je - aspon u mna to tak bolo. predpokladam, ze sa chystas na nieco taketo:
  23. tukan1

    vyhrievanie zadneho okna

    kablik tam ide vedla pantu dveri (v takej pruznej gumovej hadicke) od konektora, ktory je v kufri na lavej strane (ako je osvetlenie kufra). myslim ze ak by bol zlomeny tak tam nenameriam ani napätie. to tam ale je. preto som si aj isty, ze tento kabel na fotke je privodny. ten na druhej strane bude ukostrovaci lebo nikam nevedie (aspon som nezistil kam). zadne dvere zrejme izolovane nebudu, vyhrievanie mi fungovalo kym sa nestal nejaky zazrak a odislo to. takze mozna pricina bude fakt to ukostrenie. zajtra pozriem a dam vediet.
  24. tukan1

    vyhrievanie zadneho okna

    je to merane na lavej strane zadnych dveri (kufor). ak som spravne pochopil na tomto konci by som mal mat 0V a 0A, kedze vsetko sa to spotrebuje na vyhrievanie. tak ako hovoris na celom vlakne vyhrievania mam 14V (po celej dlzke). takze je dost mozne ze je to ta utrhnuta kostra. uz len zistit kde ju najdem. podla schem co mam doma by to mal byt cierny kabel (ako na obrazku vyssie). ampermeter je zapojeny dobre. je to merane na kom konci kde vchadza prud do vyhrievania. na druhom konci by teda malo byt to ukostrenie ked chapem spravne. zajtra sa na to pozriem kde presne konci ten cierny kablik. zatial dakujem za radu
  25. tukan1

    vyhrievanie zadneho okna

    tak po dlhej dobe som sa vratil k nefunkcnemu vyhrievaniu zadneho okna. skontroloval som vsetky kable co s tym suvisia. zmeral som napätie aj prud pri zadnom okne. neviem si s tym stale rady kde by mohla byt chyba. ak by niekto bol taky dobry a zmeral jeho hodnoty na zadnom okne. ja tam mam napätie 14,3 V a prud 1,2 mA (zda sa mi dost malo). za kazdu radu budem vdacny a skusim uz hocico co som neskusil. Peugeot 206, r. v. 98, 1,1 l [upravil dne 25/10/11 22:41 od tukan1]
×
×
  • Vytvořit...