Přejít na obsah

jozosc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Senec
  • Stát
    Slovenská republika

jozosc's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Áno, myslel som predný nárazník. Tak potom je to ok. Ešte raz vďaka. [upravil dne 18/5/12 21:50 od jozosc]
  2. Ďakujem za odpoveď a ešte by som sa spýtal, či je potrebné demontovať aj nárazník?
  3. jozosc

    Neviem si pomoct ...

    Mne to niekedy tiež robilo, čím menej nafty som mal v nádrži, tým to bolo horšie. Príznaky boli podobné - cukanie pri rovnakom plyne, kolísanie otáčok. Pomohlo mi až vyčistenie celej nádrže, odvtedy ide auto ok.
  4. Čaute, potrebujem vymeniť predný pravý blatník na mojej 206. Potreboval by som poradiť, na čo si dať pozor. Podľa knižky Jak na to, som sa dočítal, že je potrebné demontovať prednú mriežku chladiča, svetlomet, podbeh a potom už len samotné šróby, ktoré držia blatník. Alebo je výmena blatníka zložitá a je nutné to zveriť servisu? Ďakujem za pomoc.
  5. jozosc

    Neviem si pomoct ...

    Nerobí ti to hlavne keď máš menej nafty v nádrži, okolo polky?
  6. jozosc

    Volant je "nakrivo"

    Fuu, zajtra odfotím, ja sa nevyznám, tak sa radšej pýtam
  7. jozosc

    Volant je "nakrivo"

    ozzy56, ja som s tým krivím volantom už auto kúpil. Zajtra môžem vyfotiť to natočenie. Ešte som zistil, že bag tam akosi nieje, čiže možno aj volant zhodili ale podľa toho čo píšete skôr asi nie. Mne išlo hlavne o to, že či potom nebude problém s tými pružinami, ktoré vracajú volant dorovna a tiež či nebude problém s vypínaním smeroviek.
  8. jozosc

    Volant je "nakrivo"

    ok, a keď by som ho dal zrovnať na geometrii a bol by napr. zle nasadený po demontáži volantu, tak by nebol problém napr. pri vypínaní smeroviek?
  9. Čaute, už dlhšiu dobu ma trápi, že pri jazde rovno mám volant nakrivo - mierne vpravo. Mám to tak od vtedy ako som auto kúpil. Keď volant pustím, tak ho pružiny natočia tak, že auto ide síce rovno ale volant je nakrivo. Teraz neviem ako mám zistiť, či ten volant niekto zle nasadil na ten tisíchran alebo ho posunuli pri geometrii? Vďaka za pomoc
  10. jozosc

    žárovky

    Kukni tu: žiarovky celosklo 1,2W / 12V
  11. Doma mám celú sadu, ale len po T-40. Chcem cez víkend tú sedačku vybrať a neviem či mi bude tá 40 stačiť. Ešte by som sa opýtal, či stačia tie bity - tie mám doma alebo nejaké iné? [upravil dne 4/1/12 20:10 od jozosc]
  12. Čaute, potreboval by som vybrať prednú sedačku. Našiel som, že stačí vyskrutkovať 4 torxy. Neviete niekto aké má označenie torx v tej kolajničke T-40, T-50 alebo nejaký iný? Aby som ho vedel niekde kúpiť. Ďakujem [upravil dne 4/1/12 18:37 od jozosc]
  13. jozosc

    Predné ostrekovače

    Vďaka, tak potom vyskúšam tie rozprašovacie. Teraz mám len tie klasické a jedna je už skoro upchatá. Dúfam, že keď kúpim tie rozprašovacie, tak budú striekať lepšie ako tie klasické.
  14. Čaute, chcem si kúpiť v Peugeote nové trysky ostrekovačov, ale neviem sa zo serviceboxu vysomáriť, ktoré sú nové a ktoré staré. Čiže ktoré sú už rozprašovacie a ktoré ešte klasické. Našel som tieto: Referenčné číslo Názov Množstvo Cena bez DPH Cena s DPH CELKOVA s DPH Výber 00006438E6 TRYSKA UMYVANIA 2,16 EUR 2,59 EUR 2,59 EUR 00006438AV TRYSKA UMYVANIA 5,42 EUR 6,50 EUR 6,50 EUR 00006438J2 TRYSKA UMYVANIA 6,28 EUR 7,54 EUR 7,54 EUR Podľa vin by mali byť moje tie prvé dve. Ale ak je tá tretia už rozprašovacia, tak by som radšej zobral ju.
×
×
  • Vytvořit...