Háček Odesláno 25. říjen 2013 Autor Odesláno 25. říjen 2013 jojo medvěde kolega je zdravej, jako vim že je to i moje vina, ale mohl aspon neco říct než startuje když ví že jsem to právě doskládal dokupy Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 ruka či noha ? Na noze se dalo chodit do práce ale záleží co jdi dělal. Snažím se představit si jak někdo zkouší napnutí rozvoďáku palcem na noze V tom bude určitě nějaký Háček Citovat
Návštěvník Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Kdysi jsem byl u doktora s úrazem na palci u nohy. nehet modrej, ale doktor usoudil že ho nebude sundavat. Řikal půl roku bude odrůstat až upadne a pak půl roku poroste novej, než si prvně střihnete. A bylo to přesně tak Citovat
matii Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 To bude v poho, měl jsem stržený nehet na ruce (nechal jsem prst mezi popruhem a tunovým břemenem), nejhorší byl první den. Pak se ti tam udělá taková tvrdá vrstva a postupně bude dorůstat nehet. Chce to jen dávat bacha a mít to čisté. [upravil dne 26/10/13 17:00 od matii] Citovat
Parc Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 kedysi sa mi podarilo svihnut kladivom miesto toho po coom som chcel po vlastnom prste.. boliet to prestalo do druheho dna, pst samozrejme modry, cele to postupne odpadlo a dorastlo asi o 2 mesiace a suhlas, treba davat pozor na cistotu inak sa s tym robit dalo len teda primerane opatrne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.