Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

3 Baziho minisraz - Pivovarský  

1. 1. 3 Baziho minisraz - Pivovarský

• 25.1.2014
      5
    • 18.1.2014
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak pratele po kalbe v Aussigu nasedam za sedm minut na vlak smer blansko. Jedu jen s kreditkou a prachama. Mobil bude na doraz a proto prosim nekoho aby vzal nabijecku na samsung es3 klasicky mikro USB konektor. Diky vsem

Odesláno

:super

Já možná stihnu i umýt auto.

Jinak, až přijedete k Aquaparku, půjdete do restaurace, tam už bych měl být já:papa.

Jsem zvědav, jestli přijedou ti dva neohlášení:D. Doufám že přijedou.

Odesláno

Tak jsme se Svejkem v poradku doma (dokonce v kratsim case nez trvala cesta smerem tam). Diky za sraz ktery byl v podani Romana opet super a diky 120litrum limonady v kufru mam alespon nejakou dobu co pit. :papa

Odesláno

Tož jsem doma. Klubáci ještě debatuji před hotelem Aquapark, ale já už musel utéci, únava mě přemohla.

Chci moc poděkovat všem, kteří přijeli. Bylo veselo a vládla pohoda. Sraz se mi moc líbil, a za to ještě jednou děkuji všem účastníkům.

Dobrou:papa

Odesláno

Taky moc děkuju za sraz, byl to jeden z nej co jsem zažil na klubu.

Pan průvodce v pivovaru byl opravdu Pan borec, tak dobrýho průvodce jsem ještě nezažil:super

Pěkně sem si pošmákl na svíčkové, byla vynikající, kurňa, dal bych si teď zase nášup:D

Punkac s Eltonem sou teda ukecaní víc než báby na vsi:D:aut

Rád sem zase poznal další lidi, srázek sem si užil a pokud bude další tak počítejte se mnou:papa

Odesláno

dalši dobrej Romanuv sraz, fakt super romane. akorád ta cesta dom byla harši protože po ceste dom jak jsem šel tak jsem se stavil na vinarne v černé hoře tak jsem došel asi ve 3

Odesláno

Taky jsem už doma. Srazík se nezkutečně podařil. Roman má poklonu, fakt super. Skvělá atmosvéra, jen Šaldík nepustil člověka ke slovu:aut:D:aut Těším se na další srazík.

Přivezl jsem pár suvenýrků:papa

post-15015-14109635064127_thumb.jpg

Odesláno

Pěkná soupravička :super Jsem rád, že se sraz podařil. Nám se firemní večírek též povedl. Vzbudil jsem se o půl dvanácté :D

[upravil dne 19/1/14 11:11 od radim.1008]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...