Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Scratch: Taky bych šel do H, holt si dáš cedulku a budeš se mírnit :aut. 93H se dělá ledacos, třeba Nokian WR D4, ale i Continental, Michelin, Dunlop, GoodYear.

Překvapilo mě, jak málo je v nabídce zimních gum asymetrických vzorků.

Odesláno

Taky me ceka a nemine nakup zimaku, vlastne uz treti nova sada gum za 2 kalendarni roky z toho prvni zimni. Dvakrat jsem vyuzil sluzeb eshopu spolehlivepneu.cz a spokojenost. V mem rozmeru 225/45/R17 94 W ktery mam ve VTP jsem tam teda mezi zimnimi nic nenasel :(

Odesláno (upraveno)

Jak velký vliv má index nosnosti ? je mi jasné, že nesmí být nižší...

Když zadám do vyhledávače to co mám v VTP, tak se asi nikdy takové gumy nevyráběly :D

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

Já byl zrovna dneska se zeptat v servisu jestli můžu koncem měsíce přijet na prezuti a bylo mi řečeno abych přijel 24 že mu dva lidi vypadli a že má do konce měsíce už obsazeno 

Odesláno

Superb V6 má ve VTP 3 rozměry, 205/50/17, 225/45/17 a 225/40/18. Ten první je asi leda na užší ráfek, druhý má rychlostní index W tedy 270 a třetí co mám teď letní dokonce Y tedy 300. Takze moc manévrovacího prostoru není :)

Odesláno

Na WR-D3 mám odjety 2 zimy, včetně zajížděk do vysokohorských oblastí s posypem a někteří zůstaly stát a já se pomalu linul nahoru, ovšem výrobu mám Made In Finland . WR-D4 jsem nekupoval protože zrovna vyšly a tudíž zkušenosti a poznatky od ostatních byly nulové.

Odesláno (upraveno)

V loni jsem zkusil  na firemním octavku dát WR-D4 a maximální spokojenost letos v lednu mě čeká jízda do Italie a těším se na to jsou to fakt super gumy !! :-) a jelikož mám měsíční nájezd cca 4-6 tis km tak odolávaj velmi slušně a na předku mám ted vzorek 6,7mm a zadky mají vidět pořád 8mm lehce prosvítá 7čka :-)  

PS: kdo by měl zájem o nacenění pneu dejte vědět do SZ jednám o určitejch slevách pro náš klub pro řádné členy u firmy tirextyre kde bereme už řadu let pneumatiky pro naše firemní auta 

Upraveno uživatelem 306-Kubik-S16
Odesláno

@306-Kubik-S16 vsak tu adepta mas :D , me prave ty kumha zklamaly, najel jsem na nich 10 000 km a jsou na 4mm....... sracky korejsky nebo cinsky, to je jedno......... stejna sracka jako barum.... uz to na auto nechci

Odesláno

A jak jsi si je tady tenkrát obhajoval viď :) Člověk se chybami učí... 

Odesláno (upraveno)

Jelikož se blíží zima i dodání Dustra tak to řeším taky.Kola na zimu jsem objednal(foto),ale v pneu zatím není jasno.Zajímal by mě Váš názor hlavně na Fuldy.

Zvažuji:

Nokian https://www.pneuok.cz/pneumatiky/nokian/215-65-r-16-wr-d4-102h-xl-zimni-kod-t429511/

Fulda https://www.alukola-levne.cz/fulda-kristall-control-hp-215-65-r16-98h-zimni-pneu-osobni-a-suv

cms_c22_gg(2).jpg

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Dustr bude čtyřkolka? Kolik  má Duster zátěžový index na pneu? Ty Nokiany mají zbytečně vysoký a Fuldy asi taky, podle toho se odvíjí i cena. 

Odesláno
před 7 hodinami, StibTo napsal:

A jak jsi si je tady tenkrát obhajoval viď :) Člověk se chybami učí... 

to si pletes s Membaty. Zimni jsem me na vyber jen kumho a bridgestone blizzak.....

Membaty jsou cajk, drzej vic nez zidovska vira.

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, brutall napsal:

Dustr bude čtyřkolka? Kolik  má Duster zátěžový index na pneu? Ty Nokiany mají zbytečně vysoký a Fuldy asi taky, podle toho se odvíjí i cena. 

jo bude 4x4  podle TP má 98H na 16" a 96H na 17"

TP Duster.jpg

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno
před 27 minutami, Scratch napsal:

to si pletes s Membaty. Zimni jsem me na vyber jen kumho a bridgestone blizzak.....

Membaty jsou cajk, drzej vic nez zidovska vira.

Ah tak :)  Já bych teď bral klidně i Membaty jen to najít v dobrým rozměru a indexu :D  Ale nikde nic, ani Aukro, prostě nic.... Teda - na nejlevnejsipneu samy all-season

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...