Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chtěl bych přes zimu vyměnit prahy na své 406 .... a našel jsem tyto na Autokelly .... máte s tím někdo zkušenost ? budou pasovat ? Četl jsem na Francouzském foru ze nějaké prahy z druho výroby nepasují tak proto se ptám. Díky.

Jsou to tyto .... http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoJVuxja+bDJPIFL2jvzWfxtjXjudPhQvqXi50EJvEdbDxFiknvKJDa/wqSlXp/e9WdQVC9oZA5AmbmK+1baHB34SMRmmq8JisDk6+3RI2RJtbfXJZQk3CEeQYvPJqPe2p8WWGbAU9KHqhaBOuJaPuvu

Odesláno

Prahy z AK jsem měl oba. Je pravda,že bylo potřeba prahům s dopasováním trochu \"pomoci\"... Raději poptej inzerci,dost často tu kluci prodávají komplet vyřezané prahy z orig. 406 ( cenově to vyjde stejně,anebo trochu líp ). Jinak bud připravenej,že auto bude minimálně týden stát a to ještě zamáčkneš slzu,co na tebe vykoukne,až prahy odřežeš...Takže dodělávky tě asi tak jako tak neminou.

Odesláno

Mám měnění pravý práh. Kupoval se v aci.cz . Žádné větší problémy ohledně pasování nebyly. Po montáži jsem jej řádně vystříkal Body 900 a zvenuku je Body 950. Samozřejmě, že se musel z venčí upravit + připravit na nastříkání.

post-7387-14109633775294_thumb.jpg

post-7387-14109633775683_thumb.jpg

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj, nevíte někdo jestli pasují prahy ze 406 sedan na break? Podle toho co jsem našel na kelly, by měly být stejné, ale radši se ještě zeptám. Díky

Odesláno

No zdravý zrovna nejsou, ale hlavně jsou promáčklý od šikuly v pneuservise. Dal zvedák vedle než patří :bacha

Odesláno

No všiml jsem si toho až asi týden po přezutí, to už nemělo cenu se tam dohadovat...Hold další ponaučení...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...