Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nojo ženská! Neznám žádnou ženskou která umí dobře řídit! Můj šéf vždycky říkával že ženské patří do ruky jen dvě věci a volant mezi těmi věcmi není. :D

Odesláno

Altmane - čéče, já jich znám dost takových, které řídí líp než někteří chlapi. Každopádně povětšinou to nejsou \"namachrované závodnice\", ale praxí a najetýma kilákama se dopracovaly k tomu, že jedou podstatně bezpečněji než pánové tvorstva. Když jse dělal v jednom skladu, přihučela tam cca 30ti letá kočka s kamionem a napoprvé to s přehledem švihla k rampě - byli borci (speciálně mistři volantu od Hanzalíka), kteří na stejné místo nacouvávali i na pátý pokus

[upravil dne 16/10/2013 21:37 od Medvěd]

Odesláno

Altmane - jsi mistr zobecňování

V Tvém duchu můžu pokračovat:

Pražáci jezděj jako čuňata

Všichni cikáni kradou

Všichni puberťáci fetujou

Každej podnikatel je zloděj

Líbí se Ti to?

Mně vůbec. Pokud někdo předjíždí v obci kilem - je kokot (a může sedět v kamionu, Medvědu nebo starým fávu, je mi to jedno). Jesliže jsem použil příměr s šoféry od Hanzalíka, pak proto, že opravdu největší problém mezi volantem a sedačkou byl u téhle firmy. I mezi kamioňáky se ví, že Hanzalík = farma = bere všechny a Ti se u něj buď naučí a prchnou k jiným nebo mu to někde rozšmelcujou. Ale asi to má dobře spočítaný, že stále funguje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...