vendelinek Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 tak to se jen tak někomu nepovede,ten měl asi dobrej den zrovna,docela jsem se pobavil a jestli to už tady je tak vymazat:) http://www.youtube.com/watch?v=HIpQ4ah5XTY Citovat
Medvěd Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Ale nevzdal to - je to bojovník (nebo -ce?) Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Ale nevzdal to - je to bojovník (nebo -ce?) http://www.novinky.cz/koktejl/316388-jako-z-grotesky-ridicka-vyjizdela-z-poloprazdneho-parkoviste-ctyri-minuty.html Citovat
Altman Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Nojo ženská! Neznám žádnou ženskou která umí dobře řídit! Můj šéf vždycky říkával že ženské patří do ruky jen dvě věci a volant mezi těmi věcmi není. Citovat
Medvěd Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Altmane - čéče, já jich znám dost takových, které řídí líp než někteří chlapi. Každopádně povětšinou to nejsou \"namachrované závodnice\", ale praxí a najetýma kilákama se dopracovaly k tomu, že jedou podstatně bezpečněji než pánové tvorstva. Když jse dělal v jednom skladu, přihučela tam cca 30ti letá kočka s kamionem a napoprvé to s přehledem švihla k rampě - byli borci (speciálně mistři volantu od Hanzalíka), kteří na stejné místo nacouvávali i na pátý pokus [upravil dne 16/10/2013 21:37 od Medvěd] Citovat
Altman Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 StibTo: Nojo co jiného no. Od Hanzalíka jezdí jak prasata vlastně obecně kamioňáci jezdí jak čuňata. Kilo v obci a ještě předjíždějí osobáky! Citovat
Medvěd Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Altmane - jsi mistr zobecňování V Tvém duchu můžu pokračovat: Pražáci jezděj jako čuňata Všichni cikáni kradou Všichni puberťáci fetujou Každej podnikatel je zloděj Líbí se Ti to? Mně vůbec. Pokud někdo předjíždí v obci kilem - je kokot (a může sedět v kamionu, Medvědu nebo starým fávu, je mi to jedno). Jesliže jsem použil příměr s šoféry od Hanzalíka, pak proto, že opravdu největší problém mezi volantem a sedačkou byl u téhle firmy. I mezi kamioňáky se ví, že Hanzalík = farma = bere všechny a Ti se u něj buď naučí a prchnou k jiným nebo mu to někde rozšmelcujou. Ale asi to má dobře spočítaný, že stále funguje. Citovat
Šalda Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Ono na videu je to možná sranda, ale v provozu kdybych tam na ňu měl čekat až mě uvolní místo tak nevím co bych dělal:D Citovat
velkybanan Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Ono je to už strarý , ale jak se učila ženská parkovat.(takový trošku morbidní) ridicka [Edited on 16/10/13 21:06 by velkybanan] Citovat
Print Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Podle odkazu co sem dal Stibto a 2 videii v odkazu to vypadá ze Žena + Opel Corsa = Tragedie Citovat
Guest servisman Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Na to se nedá dívat ta asi nemá mozek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.