Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak vitej mezi nami snad se Ti zde bude libit a s autem budou jen same radosti :papa

Odesláno

:):):) Vzhledem k blízkosti Zábřeha si starosti dělat nemusíš.

Hlavní starost se mi vždy zredukovala na \"jak dostat auto do Zábřeha\". Např. XM bez brzd a pérování, jindy zase bez řazení, na 4-ku celou cestu, někdy bez nabíjení atd.

Odesláno

No to víš, když je auto těžký a jezdí rychle (relativně), spotřebák se prostě podraží. Pneu ve větším rozměru a hmotnostním a rychlostním indexu je dražší, destičky, kotouče, vše je větší dimenzované na těžké auto a dražší...

Odesláno

nenarazil jsem na žádné 5008 vítací vlákno, tak se tímto přidám k uvítání fatboy605 a zároveň využiju příležitosti a uvítám tu i sebe ;)

Z Pažouta jsme doma nadšený, byť jsem už na pár drobností narazil.

Odesláno

Taky tě taky vítám mezi náma peugeoťákama, snad se vámvšem nováčkům bude mezi náma líbit a na nějakém sraze se potkáme:papa:mrk

Odesláno

Tomas2013 koukam ze si z Hostivice. To by jsme nekdy mohli zkusit rozdil mezi 1.6 2l HDi abych vudel zda jsme neudelal chybu s koupi mensiho obsahu :-D . Bydlim 10km od nich a v Hostivici mam rodice

Odesláno

Tomas2013 koukam ze si z Hostivice. To by jsme nekdy mohli zkusit rozdil mezi 1.6 2l HDi abych vudel zda jsme neudelal chybu s koupi mensiho obsahu :-D . Bydlim 10km od nich a v Hostivici mam rodice

Odesláno

Teď řeším výběr druhého auta do firmy (cenově asi vyhraje opět 5008) a byl jsem zkoušet 1,6hdi a i svižnější odpich z křižovatky a všeobecně rychlost do stovky je téměř k nepoznání oproti 2,0hdi. Docela mě to mile překvapilo a už vím že do té 1,6 půjdem. Bude se s tím jezdit tak 10000km ročně a velmi klidný řidič, takže další důvod pro 1,6

Byl jsem zkoušet ještě nové C4 Grand Picasso a tam ta 1,6hdi byla výrazně horší, možná je to těžší nebo zase nějaká utlumující ekologie :roll, težko říct. Jak se mi to auto líbilo, tak motor zoufalost, dotyková obrazovka je pěkná a kosmická, ale nedá to nic navíc (couvací kameru umí už i 5008) a samoparkování je k smíchu (na x-tý pokus to zaměřilo a než to zajelo mezi auta, tak už byli pryč :aut)

Odesláno
Rozdíl se pozná hlavně s plně naloženýma autama, jinak ta 1,6hdi jede velmi pěkně, ale 2,0hdi je 2,0hdi.:D

Souhlas, od těch cca 110 má dost navrch 2,0 l. Ty kW jsou tam znát. Jinak s 1,6 Hdi naprostá spokojenost.

Odesláno

Tak nalozeny auto \"na fest\" bude nastesti jen na dovoleny ci kdyz pojedem na akci KVH. To neni az tak casto v prumeru s ostatnim a kdyz jsme to odjeli s 1.6 s 55kW tak todle bude cajk :-)

Odesláno

tomas2013: též vítej, spoustu skvělých kilásků za volantem.

martinecondrej: Já bych do C4GP šel, ale ještě jse ji nezkusil, zatím jsem ji ještě v saloonech neviděl. Ale C4P jsem zkusil, s 1.6HDi jsem problém neměl, tedy s manuálem. Já to s tím robotem prostě neumím. Ale tragické zpřevodování mi přišlo u 1.6THP, já nevím, v 5008 mi při testovacích jízdách přišlo v pohodě, ale v C4P mi přišlo to auto hrozně líný. Jinak co vím tak C4P 1.6 je stále HDi, ne blue HDi, takže motoricky by měl odpovídat 5008. Možná, že byla ještě moc \"čerstvá\" a třeba proto líná?

Ozzy1:ty kobylky jsou znát bohužel nejvíc znát na spotřebě, hlavně ve městě :grr Ne ba ne, prostě těch pár koníků pod kapotou navíc dokáže udělat z příjemné jízdy jízdu zábavnou. Ale jinak nikde \"nechybí\"...

Odesláno

Děkuji za přivítání.

Mně osobně by ta 1,6 vyhovovala, nejsem žádnej závodník a povětšinou vozím děti a to se pak raději courám i 120. Ale k tomu automatu mi bohužel nedali na výběr.

Minulé auto byla 110kW Zafira, která taky pěkně lítala, ale jak stárla, tak jsem poznal, o co jsou na ten výkonnější motor dražší náhradní díly :(

Odesláno
:papa vítám, my jsme 1,6 měli, ale nevím, pro mě byla při rozjezdech pomalá, tzv. turbodíry opravdu měla :D, o předjíždění ani nemluvím, ale každý se na to dívá jinak, já jsem s 2.0 spokojenější (manža taky, ale jede tak jednou za měsíc :D).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...