Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mne sa zatial nepodarilo dostat rucicku teplomeru za polovicu , cize sahara sa mi nema preco spustat.....

s klimou samozrejme idu na 1 stupen....

saharu ovlada ecu , cize zapni klucik a odpoj kable s cidla na termostate... farbu neviem , skus kazdy....musia sa roztocit na plno....

ak nie zlozit prednu masku su tam 3 rele , ktore budu asi tiez utopene....

[upravil dne 3/8/14 13:06 od vladosr]

Odesláno

Sahary jsem zatím vařešil vypínačem na přední mlhovky.

Jinak když je napojím přímo na baterku tak se točí, ale samostatně se nesepnou, vpředu mám jen jedno relé, i když podle VIN bych měl mít 3 relé, ale mám tam jen jedno, a ani tam další dát nemůžu, není tam k nim vůbec protikus.

Právě jsem doufal že to bude spálený relé, ale relé bohužel spíná.

Odesláno

tak to potom vyzera , ze su menene z ineho auta....ked je jedno rele skus pohladat predradny odpor , taky valcek s konektormi ,asi bude zhoreni...to rele mas medzi vrtulami hore v trouholnikovej krabicke ?

Odesláno

Jo jo, to relé je schovaný v tom trojúhelníku, a když stojím před autem tak je vlevo nahoře. Nevím jestli to někdo předělával, ale sahary se před tím točili, respektive jsem se nikdy za ty 2 roky nedostal víc jak na 90 stupňů, teprve až po té koupeli jsem si všiml že mě to šlo i na 110, když jsem stál v koloně a bylo horko, jinak prakticky vrtule nejsou vůbec potřeba, od té koupeli jsem je musel sepnout jen jednou.

Odesláno

po elekt stranke ti viac neporadim , skus najst ten predradny odpor , ked pojdes po kabloch od motorcekou ....tak isto skus odpojit kable od snimacov co su na termostate , mali by sa roztocit na plno....pripadne vodou prestiekat hladic , ci tam nie je dako to blato......nie vapkou , len hadicou...miernym prudom pomali po vsetkych rebrach....mozno sa daco vyplavi....hm

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Taky o nich přemýšlím, buď musím umýt světla nebo dát jiný žárovky, mám dojem, že jezdím skoro po tmě, hlavně dálkový jsou nic moc. :D Jsem zvědav na rozdíl. :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hele já to nevím, ale každopádně to žádnou lupu nemá, vypadá nějak takto. Jinak je mám ještě v blinkrech, a to vypadá také dobře. Ale psal jsem už někde jinde, že jsem ledky měl také v zadních světlech místo dvouvlákna a to jsem musel dát pryč, protože svítivost byla mizerná a životnost také.

post-9247-0-43438600-1417192736_thumb.jp

Odesláno

Svítí to hodně ale nevím jestli to oslňuje, když se do světla podívám tak mě to pochopitelně oslní, stejně jako každý světlo, ale myslím že je to v pohodě. Do blinkrů bych chtěl taky led, ale nenašel jsem oranžové, tak se ještě musím podívat líp. A o obrysovkách jsem taky přemýšlel, myslím že na jaře nějaký zkusím a uvidím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...