koblih69 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 No tak, zavaříš to COčkem a už ti tam nevleze Citovat
Šalda Odesláno 28. červenec 2014 Autor Odesláno 28. červenec 2014 To by nebylo špatný, ale potom bych celej nákup musel platit já, ono je někdy docela výhodný jet na nákup s tchýňou Citovat
Kata517 Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Takhle se to dělá .. asi si taky budu muset nějakou pořídit :D .. Vyřešil si ty sahary Šaldíku? Citovat
vladosr Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 mne sa zatial nepodarilo dostat rucicku teplomeru za polovicu , cize sahara sa mi nema preco spustat..... s klimou samozrejme idu na 1 stupen.... saharu ovlada ecu , cize zapni klucik a odpoj kable s cidla na termostate... farbu neviem , skus kazdy....musia sa roztocit na plno.... ak nie zlozit prednu masku su tam 3 rele , ktore budu asi tiez utopene.... [upravil dne 3/8/14 13:06 od vladosr] Citovat
Šalda Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 Sahary jsem zatím vařešil vypínačem na přední mlhovky. Jinak když je napojím přímo na baterku tak se točí, ale samostatně se nesepnou, vpředu mám jen jedno relé, i když podle VIN bych měl mít 3 relé, ale mám tam jen jedno, a ani tam další dát nemůžu, není tam k nim vůbec protikus. Právě jsem doufal že to bude spálený relé, ale relé bohužel spíná. Citovat
vladosr Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 tak to potom vyzera , ze su menene z ineho auta....ked je jedno rele skus pohladat predradny odpor , taky valcek s konektormi ,asi bude zhoreni...to rele mas medzi vrtulami hore v trouholnikovej krabicke ? Citovat
Šalda Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 Jo jo, to relé je schovaný v tom trojúhelníku, a když stojím před autem tak je vlevo nahoře. Nevím jestli to někdo předělával, ale sahary se před tím točili, respektive jsem se nikdy za ty 2 roky nedostal víc jak na 90 stupňů, teprve až po té koupeli jsem si všiml že mě to šlo i na 110, když jsem stál v koloně a bylo horko, jinak prakticky vrtule nejsou vůbec potřeba, od té koupeli jsem je musel sepnout jen jednou. Citovat
vladosr Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 po elekt stranke ti viac neporadim , skus najst ten predradny odpor , ked pojdes po kabloch od motorcekou ....tak isto skus odpojit kable od snimacov co su na termostate , mali by sa roztocit na plno....pripadne vodou prestiekat hladic , ci tam nie je dako to blato......nie vapkou , len hadicou...miernym prudom pomali po vsetkych rebrach....mozno sa daco vyplavi....hm Citovat
Šalda Odesláno 22. září 2014 Autor Odesláno 22. září 2014 Dnes máme s krabicou malý výročí :-D Citovat
Šalda Odesláno 19. listopad 2014 Autor Odesláno 19. listopad 2014 Tak dnes konečně koupeny Osram Nightbreaker Unlimited, tak jsem zvědav na ráno jak to bude svítit. Citovat
radim.1008 Odesláno 19. listopad 2014 Odesláno 19. listopad 2014 Taky o nich přemýšlím, buď musím umýt světla nebo dát jiný žárovky, mám dojem, že jezdím skoro po tmě, hlavně dálkový jsou nic moc. Jsem zvědav na rozdíl. Citovat
Šalda Odesláno 19. listopad 2014 Autor Odesláno 19. listopad 2014 Taky jsem si právě říkal že nic nevidím, tak teď uvidím zda uvidím Citovat
Šalda Odesláno 28. listopad 2014 Autor Odesláno 28. listopad 2014 Tak mě dneska přišel balík z Číny. Mám to do parkovaček. Citovat
Šalda Odesláno 28. listopad 2014 Autor Odesláno 28. listopad 2014 Zatím takhle, ještě počkám jak to bude svítit večer a potom vyměním i druhou. Citovat
Honza z Nera Odesláno 28. listopad 2014 Odesláno 28. listopad 2014 To jsou ledky? Pokud ano, tak budeš max.spokojen. Z vlastní zkušenosti jsem. Citovat
Šalda Odesláno 28. listopad 2014 Autor Odesláno 28. listopad 2014 Ano, jsou to led, teda spíš jedna, nějaká cree led, a před ní je jakási lupa. Jinak jsem to teď zkusil a pecka, jako ve dne Co tam máš Ty za led? Citovat
Honza z Nera Odesláno 28. listopad 2014 Odesláno 28. listopad 2014 Hele já to nevím, ale každopádně to žádnou lupu nemá, vypadá nějak takto. Jinak je mám ještě v blinkrech, a to vypadá také dobře. Ale psal jsem už někde jinde, že jsem ledky měl také v zadních světlech místo dvouvlákna a to jsem musel dát pryč, protože svítivost byla mizerná a životnost také. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. listopad 2014 Odesláno 28. listopad 2014 nesvítí to moc? jako jestli neoslňuje Citovat
Honza z Nera Odesláno 28. listopad 2014 Odesláno 28. listopad 2014 Moje ledky určitě ne, protože samotná konstrukce zadního světla působí jako rozptylka. A protože mám vzadu kameru, tak to krásně osvětluje prostor za autem. Citovat
Šalda Odesláno 28. listopad 2014 Autor Odesláno 28. listopad 2014 Svítí to hodně ale nevím jestli to oslňuje, když se do světla podívám tak mě to pochopitelně oslní, stejně jako každý světlo, ale myslím že je to v pohodě. Do blinkrů bych chtěl taky led, ale nenašel jsem oranžové, tak se ještě musím podívat líp. A o obrysovkách jsem taky přemýšlel, myslím že na jaře nějaký zkusím a uvidím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.