Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny - mám cca 3 měsíce nového mazlíčka - 508, 2,0 HDI Sedan a všechno je super - s jedinou výjimkou - už dvakrát se mi stalo, že po nastartování se nerozsvítil velký displej navigace - a nepomohlo ani krátkodobé vypnutí/zapnutí displeje, ani vypnutí motoru, zamknutí auta a znovunastartování. Po cca 2 hodinách po příchodu k autu a běžném nastartování už zase bylo vše OK. Nesetkal se s tím někdo? je to problém, který se těžko bude samostatně odhalovat - a proto prosím, pokud se s tím někdo setkal, dejte mi vědět.. díky moc

• O 3 roky později...
Odesláno

Pořídil jsem asi před 14 dny 2,2 GT (2/2012, kupováno v CZ), tak to tady pročítám odzadu a hned jsem narazil na tento problém. Stalo se mi asi 2x naprosto to samý, po nastartování displej nesvítí, pomůže ale restart dlouhým držením tlačítka Eject., pak vše naběhne a funguje normálně. Verze systému je RNEG2.21A.1. Pokud se s tím ještě setkal někdo jinej, co vedlo k vyřešení tohoto problému? Pomohlo by přehrání software na novější verzi? Díky za případný info a jdu pokračovat ve studiu ;). Vzhledem k tomu, že předchozí auto byl P607 3,0 V6 tak vím, že to bude zapotřebí :D.

Odesláno

Určite by som ako prvé skúsil práve ten upgrade SW, pozor však na vznik ozveny pri telefonovaní cez BT, viď ostatné príspevky ohladom upgradu

Odesláno

Díky za informaci. O upgradu a následné nutnosti nějaké "rekalibrace" (bez které budou zřejmě haprovat parkovací sensory a zvuk z telefonu přes BT bude mít echo), už jsem tady někde četl. Vzhledem k tomu, že tu "rekalibraci" umí udělat jen značkový servis Peugeot, asi nemá moc smyslu ten upgrade dělat sám, když to pak stejně bude muset do servisu. Zatím ještě zkusím počkat na případné další reakce.

Odesláno

Proč se ptáš tady? Tohle téma je přeci o něčem jiném :nevim

O aktualizacích se bavíme jinde. Pokud si vše poctivě přečteš, tak zjistíš, kde se k tomu dostaneš. Např. v autorizovaném servisu ti je mile rádi prodají a nainstalují.

Odesláno
V 1. 11. 2016 at 11:58, Hodo65 napsal:

Díky za informaci. O upgradu a následné nutnosti nějaké "rekalibrace" (bez které budou zřejmě haprovat parkovací sensory a zvuk z telefonu přes BT bude mít echo), už jsem tady někde četl. Vzhledem k tomu, že tu "rekalibraci" umí udělat jen značkový servis Peugeot, asi nemá moc smyslu ten upgrade dělat sám, když to pak stejně bude muset do servisu. Zatím ještě zkusím počkat na případné další reakce.

Parkovacie senzory fungujú bezchybne, toho by som sa neobával a s tým echom pri telefonovaní sa dá žiť, myslím že dosť pomáha dať trochu tichšie rádio počas hovoru, tým sa asi ozvena zoslabí u účastníka na druhej strane. Ty ozvenu počuť zrejme nebudeš. Keďže samotný upgrade z takej nízkej verzie trvá kludne aj 45 minút, nedával by som to asi robiť do servisu, načo im zbytočne platiť hodinu práce, ktorú viem spraviť aj doma. Treba ich požiadať o nahratie kalibračného súboru, to musia mať zmáknuté za chvílu, ak sa mýlim a finančne to vyjde rovnako tak ma vyveďte z omylu. :myslim

Odesláno

Ještě uvidím, zatím mě to tolik netlačí, jako klika u řidiče a spolujezdce, která občas funguje a občas nefunguje, ale i s tím se zatím dá žít, prostě Puget ;). Můj servisák má dobrý kontakty v autorizáku, tak ten upgrade software nějak prověří, až bude mít chvilku, teď ještě stále přezouvá na zimu :D:D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...