Haryk Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 chci si koupit něco malého, potřebuji automat a docela se mě líbí http://www.sauto.cz/osobni/detail/daihatsu/move/13114729?goFrom=list co Vy nato??? Pežotka si nechám! Citovat
Guest servisman Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Sorry , ale takovou krabici bych nebral ani náhodou. Citovat
Medvěd Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Nevím, ale šel bych do něčeho \"tuctovějšího\". Na tohle, když se něco podělá, bude problém s dílama. Taky mi neseděj ty prťatý kolečka ..... Co třeba Pandičku? Sestřenka si jí v automatu koupila asi za 70 a už 3 roky v podstatě jen jezdí Citovat
barenst Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 to je strasne drahe na to jak je to stare a kolik stoji novy koukni se po 107 , s automaty neni takovy problem jako s spojkama u manualu nebo i SAXO 106 v poslednich modelech bylo docela povedene s automatem ale urcite neco vice rozsirene nez japonsky pony Citovat
Bigbadjohn Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Pátý dveře se u toho odtvírají jako klasické dveře doboku, a protože to je japonec tak na stranu k chodníku. To mi přijde dost nepraktické. Citovat
P607Olda Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Nemá klimu. Malého Japonce jsem měl, SUBARU WAGON, tříválec. Koupil jsem ho hodně ojetý (tenkrát jsem ještě neměl zkušenosti), asi za 120 t., furt se kazil, nasypal do něj asi 100 t. a pak ho za 30 t. prodal. Náhradní díly jsou drahé. A ještě mě oškubalo dost opravářů, hlavně všeobecně známý servis někde ve Vrchlabí - tam auto přestalo jet. Vyměnili startér, baterku, stále nepojízdné, tak odtahovka domů a skočené rozvody. Tenkrát jsem neměl čas se starat o auta, jezdil jsem a nabízel služby firmy. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Že tys to auto dal do Havexu? Odstrašující případ co se týče ceny. Pak jsi to ještě mohl dát do \"Opela\" a to je odstrašující případ co se týče kvality práce a ochoty. No jo, no, když člověk nezná místní poměry tak je to těžký. Citovat
odee Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Naprostej souhlas s medvědem, nejlepší volba rozumem je vybrat z těch \"nejtuctovějších\" to, co se papírově nejmíň kazí, tím maximálně snížíš možnost nějakých dramatických nákladů na servis v budoucnu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Presne tak ... Za podobne prachy kupis napr okrem hore spominanych aj pekne Cliou, Corsu či 206 tku ... Dokonca aj mladšie ročníky, ktoré ale vyzerajú aj k svetu a diely sú za \"hubičku\" ... Citovat
P607Olda Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Jj, Havex. Pak nám ho nechtěli ani vydat, museli jsme zaplatit předraženou sumu, abychom ho mohli odvézt na podvalu. Citovat
Medvěd Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Haryku - hele Malý to je, automat to má, inzerent vypadá že se o auto i staral ..... Citovat
koblih69 Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 chci si koupit něco malého, potřebuji automat a docela se mě líbí http://www.sauto.cz/osobni/detail/daihatsu/move/13114729?goFrom=list co Vy nato??? Pežotka si nechám! Pokud by to stálo půlu tak možná, jinak bych se na to nejel ani podívat a stav by musel být opravdu TOP. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.