Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevím, ale šel bych do něčeho \"tuctovějšího\". Na tohle, když se něco podělá, bude problém s dílama. Taky mi neseděj ty prťatý kolečka .....

Co třeba Pandičku? Sestřenka si jí v automatu koupila asi za 70 a už 3 roky v podstatě jen jezdí

Odesláno

to je strasne drahe na to jak je to stare a kolik stoji novy

koukni se po 107 , s automaty neni takovy problem jako s spojkama u manualu

nebo i SAXO 106 v poslednich modelech bylo docela povedene s automatem

ale urcite neco vice rozsirene nez japonsky pony :D

Odesláno

Nemá klimu.

Malého Japonce jsem měl, SUBARU WAGON, tříválec. Koupil jsem ho hodně ojetý (tenkrát jsem ještě neměl zkušenosti), asi za 120 t., furt se kazil, nasypal do něj asi 100 t. a pak ho za 30 t. prodal.

Náhradní díly jsou drahé. A ještě mě oškubalo dost opravářů, hlavně všeobecně známý servis někde ve Vrchlabí - tam auto přestalo jet. Vyměnili startér, baterku, stále nepojízdné, tak odtahovka domů a skočené rozvody.

Tenkrát jsem neměl čas se starat o auta, jezdil jsem a nabízel služby firmy.

Odesláno

Že tys to auto dal do Havexu? Odstrašující případ co se týče ceny. Pak jsi to ještě mohl dát do \"Opela\" a to je odstrašující případ co se týče kvality práce a ochoty. No jo, no, když člověk nezná místní poměry tak je to těžký.

Odesláno

Naprostej souhlas s medvědem, nejlepší volba rozumem je vybrat z těch \"nejtuctovějších\" to, co se papírově nejmíň kazí, tím maximálně snížíš možnost nějakých dramatických nákladů na servis v budoucnu.;)

Odesláno

Presne tak ... Za podobne prachy kupis napr okrem hore spominanych aj pekne Cliou, Corsu či 206 tku ... Dokonca aj mladšie ročníky, ktoré ale vyzerajú aj k svetu a diely sú za \"hubičku\" ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...