Guest Tury14 Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Proč mě to ani nepřekvapuje...... Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Ty vole co to je za kvalitu,jednomu odejde spojka po40000km dalsimu baterka po 2 letech....kvalita uz bohuzel u Peugeotu uz nikdy nebude,mozna fakt lepsi korejec nebo ford... Citovat
Guest servisman Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Asi už to není ono jako dříve. Čím novější tak jsou asi problémy. Citovat
Pacho69 Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 No nevím, kdysi jsem měl citroen (1993) a řadící páka mi zůstala v ruce pří 16ti tisíci km. Už mám najeto víc... Citovat
koblih69 Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Stačí se podívat na nějaké fórum Koncernu a jsou tam stejné stesky... statisticky je v autech víc věcí, které se můžou podělat takže k poruchém logicky dochází častěji. Navíc jsou zákzaníci daleko náročnější a to co by dřív ane neřešili je teď důvod k reklamaci. Ohledně reklamace bych kontaktoval prodejce, pak CZ zastoupení a pak klidně centrálu... Citovat
elton Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 zeptal jsem se ti na tu záruku, na spojku a dvouhmotu je záru dva roky, nebo 40000 km, záleží co bude dřív. Citovat
Guest Tury14 Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 Tak nakonec vše vypadá na dobré cestě, auto jsem převezl k Auto Kopecky v Bystřici a musím říct,že je to uplně jiný přístup,chování atd.....fakt v tom Havířově (Auto Tichy)by to měli raději zavřít a jet se podívat jak se to má dělat na vysoké úrovni. Citovat
Dančák Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 Já jsem v Bystřici pouze objednával (po telefonu) a vyzvedával pár dílů, kde jinde neměly, ale přístup i jednání mají dobré.... Citovat
Guest Tury14 Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 Jojo jak říkám super přístup, ochota to vyřešit.....fakt jsem nadšený Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Co to je za záruku omezenou na 40000km,takovou smlouvu bych nepodepsal,už na tomhle je vidět co ty díly vydrží když se boji dat záruku trebab120000km Citovat
brutall Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 U 406tky mi odešla spojka při 180000km. U nejmodernějšího pežota při 40000km. A to píšou, že je 508ma na nejvyšší technické úrovni. Ahá, tak 5008ma! Citovat
Guest Tury14 Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Klidně se to může stát, mohla být nějak chycená už od výroby a teď se to projevilo, jsou to jenom stroje, ostatní automobilky mají stejné problémy, fakt si nevybereš.......mě spíše mrzel a rozzuřoval ten arogantní přístup a neochota v Havířově, dívali se na mě, jako kdybych byl nějaká 20ti letá blondýna a spojku ojel sám svou blbostí, ale toto je mé 5 auto a nikdy jsem spojku neojel. Ale jak už jsem psal,Auto Kopecký Bystřice fakt super, hlavně pan Šumoda..... Citovat
brutall Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 KIA má záruku 7 let, jak známo a na odtžení obložení ruční brzdy se tato také nevztahovala. V K. Varech. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 KIA má záruku 7 let, jak známo a na odtžení obložení ruční brzdy se tato také nevztahovala. V K. Varech. Čo ja viem, príde mi to ako keci ... Vo firme máme asi 70 ceedov, držia sa vo firmách 5 rokov ... Reklamovať sa reklamujú rôzne blbosti ... Ale nič takto zásadne funkčné ... A zatiaľ záruku uznávajú bez problémov ... To skorej u firemných mercedesov je problém Na 2 och Bčkach z roku 2007 bola na prednej kapote hrdza ... V Mercedese to definovali citujem ako \"náletovú hrdzu\" a to je vraj v poriadku :D Citovat
Guest Tury14 Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Tak spojka vyřešená dneska si auto bereme, děkuji ještě jednou hlavně panu Šumodovi fakt super....a Auto Kopecký samozřejmě taky..... Jo jinak mi ještě říkali v auto Kopecký ,že přední kotouče,které mi v Auto Tichy ztočily (vibrace do volantu)jsou na výměnu(řekl jsem jim až mi dají nové a pan Zakopal tehdy nene to se stočí..a bla bla), takže to budu řešit už u Peugeot ČR, to přeci nejde takhle se snažit obejít zákaznika a dělat z nás blbce....hrůza a děs. [upravil dne 18/10/13 13:08 od Tury14] [upravil dne 18/10/13 13:09 od Tury14] Citovat
Pacho69 Odesláno 18. říjen 2013 Odesláno 18. říjen 2013 Mě když u Kopeckého v Praze řešili ty vibrace - výměna silentbloků, též rovnou vyměnili kotouče. Sice to neprobíhalo tak úplně jako u tebe, ale nakonec jsem byl spokojený. Citovat
Ulipik Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Reklamoval jsem na CEEDu 1,6CRDi spojku 2x a OK, zrovna na dieselech byla nějaká výrobní vada. Spojka po 20.000 pískala a po 40.000 znovu, potom už do 120.000 nic. Citovat
Mosquito Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Mozna se zeptam trochu zcestne, ale jak se tvari servis kdyz zajedete s autem co je v zaruce na kontrolu ci nedejboze na reklamaci a mate tam namontovanej dil co nedavali oni > napr KN vzduchovy filtr apod? Muzou kvuly tomu rict ze se to po... tim ze to nemontovali oni? Uvazuju pri 1. vymene filtru tam dat KNko protoze stoji jako 2 klasicke filtry a cistici sadu doma mam, protoze je mam v motorkach. Citovat
drroman1 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Ahoj všem,Tury mám úplně stejnou zkušenost s tichým a hlavně s tím arogantnim parchantem zakopalem.vsechno jsem od té doby řešil s p.sudomou v Bystrici a mám klid.vidim,ze tebe přemluvil ke stáčení kotouču na novém aute:)ja jsem ho při diskuzi na toto téma malem zbil jak jsem byl vztekly:)delal tam můj kamarád a sem tam mi poslal nějakou fotecku z opravy a nestačili by jste se divit.napriklad při sjíždění zadních pneu rovnali zadní nápravu hupcukem a podobne špeky to všechno na příkaz zakopala .pokud to chceš řešit přes zastoupeni tak tě rad podpořím číslo ti pošlu přes sz,nebo ho má ozzy.ja jsem to nakonec nevydrzel auto jsem dal zene a koupil jsem si jiné a po těchto zkušenostech ne peugeota.ten hajzl ma jedine stesti,ze jsem ho nikdy nepotkal v hospode,protoze si myslim,ze bych se jen stezi udrzel a nedal mu přes drzku.a to tady vim minimalne o jednom cloveku se stejnyma choutkama:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.