Jump to content

blbne mě myš

Bohouš
 Share

Recommended Posts

Prosím všechny PC odborníky, zničehonic mě začla na PC (přítelkyně NOTEBOOK) blbnout myš - je to nějaká bezdrátová micro myška.

Včera byla celý den OK a dneska najednou BUM a ukazatel jezdí po obrazovce trhaně a tlačítka reagujou až na několikeré kliknutí.

Zpočátku po zapojení je vše asi 5 sekund OK a pak začne blbnout - napadlo mě zda ta bezdrátovka nemá v sobě nějakou baterku, která se vybila a teď to zlobí. Jo a taky zezačátku myš svítí a pak začne blikat a ten ukazatel se trhá do rytmu toho blikání :D:D

A s takouvohle myší se fakt Warcraft 3 hrát nedá :D:D:D:D:D

Pokud někoho něco napadne budu rád :papa

Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Prosím všechny PC odborníky, zničehonic mě začla na PC (přítelkyně NOTEBOOK) blbnout myš - je to nějaká bezdrátová micro myška.

Včera byla celý den OK a dneska najednou BUM a ukazatel jezdí po obrazovce trhaně a tlačítka reagujou až na několikeré kliknutí.

Zpočátku po zapojení je vše asi 5 sekund OK a pak začne blbnout - napadlo mě zda ta bezdrátovka nemá v sobě nějakou baterku, která se vybila a teď to zlobí. Jo a taky zezačátku myš svítí a pak začne blikat a ten ukazatel se trhá do rytmu toho blikání :D:D

A s takouvohle myší se fakt Warcraft 3 hrát nedá :D:D:D:D:D

Pokud někoho něco napadne budu rád :papa

No baterku mít bude, jinak by nefungovala;) A přesně takhle se projevuje vybitá baterka:super

Kdyžtak zjistit aspoň typ, a? je čeho se chytit...

Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Je to tahle - http://notebook.cz/__/,clanky,prislusenstvi,2005,BenQ-M310,index.html

Jak píšou v článku, tak baterka v ní bude, ale jaká a jak se mění ??? Asi to zítra vezmu do spešl obchůdku. Teď se jdu koukat na Chelsea X Arsenal.

:papa:papa

Jsou tam 2 kusy AAA baterií (tzv. mikrotužkové). Jsou schované \"pod krovkama\".

Jak se mění zjistíš v této flash animaci: http://www.benq-eu.com/images/topical/front_page_oct_2004/m310_flash.swf:super

Původně zaslal: Petr605

Barevně nekompaktním???? Té kamerce, co tam je, jsou myslím barvy ukradený...:myslim

Není tam kamerka;) Ale máš pravdu, že ten fotosenzor má podobnou funkci. Ale každý povrch má jinou schopnost odrážet světlo a platí to i pro různé barvy povrchu. Takže když máš stůl např. s výraznou texturou dřeva (střídání světlých a tmavých ploch), myš po obrazovce dost \"hopsá\"!:super

Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Petr605

Barevně nekompaktním???? Té kamerce, co tam je, jsou myslím barvy ukradený...:myslim

Není tam kamerka;) Ale máš pravdu, že ten fotosenzor má podobnou funkci. Ale každý povrch má jinou schopnost odrážet světlo a platí to i pro různé barvy povrchu. Takže když máš stůl např. s výraznou texturou dřeva (střídání světlých a tmavých ploch), myš po obrazovce dost \"hopsá\"!:super

Je tam snímač, co snímá povrch pod sebou a vytváří obrázek 18x18 pixelů a snímá ho asi 1500 krát za sekundu. To je podle mě kamerka, ale fotosenzor se tomu dá taky říkat.:papa