Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

zajímal by mě váš názor,jestli je vše ok a mám následující chmury: po nastartování (zcela bez problému) je zvuk motoru docela hrubý (najeto 131 tkm) a hlavně je slyšet solidní cvakání, asi jako když u mýho benzínovýho auta bylo málo oleje a cvakaly ventily.

Po koupi a výměne oleje (ve 127 tkm) jsem tohle nezpozoroval,takže nevím,zda není někde nějaký problém. Zkoušel jsem měřit olej,ale nepoznám nic,měrka je zas... až po horní rysku a je to černý jak bota,takže nevím,zda se třeba i olej nenaředil naftou. Je to můj první nafťák, takže nevím, co je přirozený a co už značí nějakou hrozbu,že může být něco špatně. Od HDi jsem čekal větší uhlazenost ve zvukovém projevu.

Díky za názory, hezký den:papa

[Edited on 11/12/13 14:02 by Onkel Konrad]

Odesláno

Ta \"horní\" specifikace by byla lepší 40 ale v tom se LowSaps oleje nedělají (resp. já o nich nevím) nicméně když to hodně zjednodušším tak pokud auto netrápíš vysokými otáčkami tak tě to enmusí až tak moc trápit. Bohužel 40 by bylo lepší i pro mazání turba, ale s tím nic moc nenaděláš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...