Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mne menili rameno v servise peugeot asi pred dvoma mesiacami ešte v záruke - takže som neplatil nič, no oficiálna cena pri použití origo dielu bola niečo cez 400 euri :cool:

Odesláno
Verim tomu ze v polsku bude existovat nejaka firma ktora to dokaze vymenit:D

Nejde, nejde, nejde, prostě to nejde, už to tu psal i Milan+, měl ode mě starý ramena, je tam málo místa na to aby se tam dala nějaká náhrada. Prostě se už s tím smiřte, že se mění celé rameno. Mám tam taky TRW, ale zatím jen pár tisíc km, tak uvidím jak to dlouho vydrží.

Odesláno
Verim tomu ze v polsku bude existovat nejaka firma ktora to dokaze vymenit:D

Nejde, nejde, nejde, prostě to nejde, už to tu psal i Milan+, měl ode mě starý ramena, je tam málo místa na to aby se tam dala nějaká náhrada. Prostě se už s tím smiřte, že se mění celé rameno. Mám tam taky TRW, ale zatím jen pár tisíc km, tak uvidím jak to dlouho vydrží.

Je tak nejde,chtěl jsem to udělat na šroubovací kuláky,jako je na jiných pežo,ale je okolo málo matroše kam říznout závit a nacpat tam celý kulák. Pak by repase ramene byla za pusu.:(

[upravil dne 26/9/13 22:58 od Milan+]

Odesláno

A co tak zrepasovat iba samotny cap bez toho aby sa vyberal z ramena? Nasiel som firmu co robi podobne veci ale som sa tam nemohol dovolat. Ja som zmiereny s tym ze sa musia menit cele ramena len pre zaujimavost to chcem zistit.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...