Háček Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 kucí když to tu čtu tak se tu dozvídám zajímavosti .. nechci konretizovat ale od každyho něco se najde každopádně nás na učnáku učili (obor Automechanik) že přední světla musejí být žluté v případě xenonů bílé, nikoliv červené modré zelené, ale žluté být můžou .. takže proč nemít teda žlutý světla jak maj bejt odjakživa ? .. to že mam jak se řiká ,,starou vránu\'\' co nemá debilní xenony , neznamená že musim svítit bíle.. a kdyby mě namátkově stavěli a ptali se tak jim řeknu to co sem řek když se ptali na speedliny .. ,,Co to tam máte za kola?\'\' odpověděl jsem ,, Speedline origoš z francie, líbí se vám ?\'\' .. odpověď ,,vypadají dobře na tom vašem kombíku, tak papíry máte v pořádku a mužete jet\'\' .. co dodat .. Citovat
.mycTD Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 abych napsal taky neco k veci, tak EHK pochopitelne stanovuje pomoci definice oblasti na chromatickem diagramu, co presne znamena pojem bila, zluta, oranzova... jinak samozrejme predni svetlo musi svitit bile, mlhovka bile nebo zlute Citovat
machulda Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Zdravím, když už tak řešíte žlutý světla, tak se zeptám tady. Jsou žlutý mlhovky v mlze opravdu o tolik lepší než klasický? Nikdy sem neměl možnost to vyzkoušet. Blíží se opět mlžný období, tak jestli to má cenu zkoušet? Citovat
Guest servisman Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Za mlada/před 25 roky/ jsem jel kdysy s R11 měla žlutý mlhovky a bylo to lepší . Citovat
Grlik Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 já plně souhlasím s Printem, prostě se tu zeptal na otázku a místo toho prostě něcí zakompleksovaní čelnové rejou místo toho aby poradili. jinak co se týče rady tak bych pro tebe jednu měl koupit druhou sadu světel na srazy a nebo potom jak píše Háček zkusit a pak uvidíš Citovat
H@sky Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Ono druhá sada světel není tak jednoduchý jak se napíše přehodit světla u starého modelu to znamena rozebral půl předku :-D protože starej model má spodní držák na světlo pod narazníkem a nevím teď jestli ne dokonce i pod výztuhou natazníku. Tak že je tu poslednéí řešení a to : dej to tam jezdi s tím až tě chytnou tak uvidíš :-D a nebo nechceš aby jsi na sebe pozorňoval a nech to tak jak to je . Já to mám takhle, ala nříkám že už jsem o tom taky nepřemýšlel :-D a není to tak dávno kdy už jsem mel folii skoro nalepenou, ale pak jsem si uvědomil, že mě až zastaví tak budu mít moc práce s tím ukecat moje kola :-D a ještě do toho obhajovat přoč mám žluté světla :-D to už bych nedal :-D A jak tu zaznělo tak za mě si myslím že je taky lepší dát si žlutou folii na světla než ty slavný HID sady které borci rvou do světel bez čoček a potom když se človek s ním mijí tak nejen že už člověk pomalu přestává vidět 100m před , ale i dalších 100m se rozkoukává po tom co se s ním minul. :papa [upravil dne 20/9/13 10:28 od H@sky] Citovat
vojcapek Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Takovej dotaz, chci si taky polepit ty mlhovky žlutou fólií, ale zajímalo by mě jak to potom svítí v mlze? Je to použitelný potom? Citovat
Guest servisman Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 A co tak sehnat si žlutý žárovky do mlhovek ?? třeba zde http://www.benone.cz/zarovka-h1-12-v-55-w-zlute-svetlo/ Citovat
STEFFI 2 Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Pozri si staršie ročníky áut,nie len Peugeot používali žlté sklá na hmlovky, dokonca Francúzi používali žlté žiarovky do hlavných svetiel. Tak niečo na tom bude, ja mám tiež fóliu na hmlovkach a žiarovky tam mam OSRAM NIGHT BREAKER plus a som spokojný, používam aj keď nie je hmla (samozrejme len keď som na ceste, v lese sám) Citovat
agresssor Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Tohle uz chce fakt pirvinium protoze mi prijde ze tady uz nikdo nevi coby roupama delal..... Citovat
H@sky Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Tady spíše jde o ten prvni dojem vzhledu toho auta proto to print řeší, on vyloženě nepotřebuje aby to svítilo žlutě, ale aby to na prvni pohle bylo vidět že ty světla jsou žluté což se u žárovky nestane :-) Citovat
Guest servisman Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Ano je mi jasno co se u řeší, ale někdo se i ptá jak to svítí . Citovat
Guest servisman Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Připomíná mi to jako byly obyč brýle na motorku se žlutými foliemi či brýle pro řidiče Citovat
H@sky Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Jo ale hele to je dobrá věc ty pěkně zesvětlují :-D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Udělena výstraha pro uražení druhého člena v diskuzi na foru, při opakování či dalšímu provinění proti pravidlum hrozi zamezení přistupu na forum. Děkuji za pochopení a doufám že se to nebude opakovat. Nasledují odkazy s konkretním příspěvkem Vystraha byla udělena po přihlednutí k jinak slušnemu vystupování obou zučastněných [upravil dne 20/9/13 20:08 od Radek Hurvajz] Citovat
joshiki Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 dneska jsem ve vyškově+ viděl tak polepené světla, že jsem ani nevěřil že to světla jsou! Takže každého rybíz jestli si to polepí, každý je odpovědný sám za sebe. Citovat
vojcapek Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 No já chci aby ty mlhovky vypadal na první pohled žlutě, takže jedině folie, žárovky mi žlutý mlhovky neudělaj, ale zároveň bych nechtěl ztratit tu svítivost v mlze atd, takže mě spíše zajímá jak moc se to změní/sníží co se týče svítivosti. Dík. [upravil dne 21/9/13 19:18 od vojcapek] Citovat
davidekcz Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 bože,co je tak uchvatnýho na žlutých světlech?? nechápu, že někdo tolik riskuje kvůli takový ptákovině :bojim:myslim:myslim Citovat
vojcapek Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Na mlhovkách to člověk mít může bez problému, co by zase riskoval, já světla žlutý rozhodně nechci, ale ty mlhy nevypadaj špatně. Snad každej má jinej vkus, já to nikomu nevnucuju, prostě ať někdo odpoví na otázku a nebo ať to nechá plavat si myslim. [upravil dne 21/9/13 20:17 od vojcapek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.