Bugi Odesláno 14. září 2013 Odesláno 14. září 2013 Ahojte chlapy. Mozno blba otazka ale nikde som nenasiel odpoved a dost ma to zaujima. Uz davno som zistil ze po vysrobovani vicka na dolievanie oleja pri nastartovanom motore mi stadial ide urcity tlak a trochu prska olej. Skusal som to a robi to aj na ocovom aute s tym istym motorom. Mechanik ktoremu som volal mi povedal ze to je v poriadku tak som to neriesil. A minule mi jeden znamy co kupil jazdenu 308micku hdi povedal ze jemu to nerobi a ze mechanik mu tvrdil ze to je znak dobreho motoru. Je mi jasne ze motor stary 13 rokov nebude 100% tesnit ale moc ma zaujima ci to je pri tychto motoroch v poriadku alebo ci to znamena ze uz melie z posledneho Citovat
marko306 Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 Citujem \" po vysrobovani vicka na dolievanie oleja\". Nikde nenapísal, že dolieva olej pri naštartovanom motore. Pomaličky a poriadne si to prečítajte ešte raz. Citovat
Bugi Odesláno 15. září 2013 Autor Odesláno 15. září 2013 V pohode chlapy nebite sa Ani netankujem ani nedolievam olej s nastartovanym motorom ale to som len tak skusil otvorit vicko pri nastartovanom motore. Ja myslim ze az taky velky tlak tam nie je ale cosi tam predsa len je... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.