Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nízkoprofilová guma na plecháčích???

Recommended Posts

Odesláno

čau lidi, mám možnost sehnat uplně nové plechové disky 7,5jx17 a chtěl bych na to dát gumu 205/40 a zajímalo by mě jestli to ty disky vydrží. Jako jestli to třeba neni nebezpečný, aby mi ten ráfek jednou někde neprasknul. Nejsem žádnej závodník, jezdim normálně, předpisy dodržuju a troufnu si říct že jezdim dost opatrně tak aby moje auto na těch našich super silnicích moc netrpělo, takže vyhybání se díram a malá rychlost na hodně špatnejch cestach je samozřejmostí. Vim že jezdí plno lidí na různejch převařákach a i na horších kombinacích s třeba ještě nižší pneumatikou a nebo ještě třeba s hodně nastretchovanou pneumatikou, ale já nikoho takového neznam a netu jsem toho o tom taky moc nenašel. Takže by mě zajímalo co si o tom myslíte? Jestli se na to raději nev*srat a nepořídit nějaký normální alukola. Doufam že to neni moc hloupej dotaz :D Jestli ano tak se předem omlouvám :)

Odesláno

Ono taky záleží jaký alu disk, třeba 16\" Avantage váží nějakých 12 kg ;)

Podle mě je úplně jedno, zda je na plechu nízkoprofil ... v případě vymetení díry pak stojí jenom rána palici a je disk zase rovný :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Nove fordy fiesta maji gumy 195/50 R15 tez na plechacich a pohoda :)

195/50 je v dnešní době už hovno nízkoprofil...jinak jak tu bylo řečeno, plecháč bude z hlediska oprav lepší a vubec bych se nebál že bude těžší...spíš naopak oproti alu kolu ve stejným rozměru...ale samořejmě taky záleží na konkrétních typech žejo. Nebudeme přece globalizovat.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...