Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jihočeské leštění Frantíků  

1 hlas

1. 1. Jihočeské leštění Frantíků

• 1. Ano mám zájem a chtěl bych se aktivně zůčastnit.
      11
    • 2. ne je to kravina lepší by byl jiný program.
      4
    • 3. Přijedu, ale jenom pokecat....
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Honzo tu metalízu co máš na 406 nemůžeme nijak zvlášť leštit, takže postup bude asi u každýho podobný - 1. každej si to umeje. 2. Si vyčistí lak, 3.já to přejedu leštičkou, 4. každej tsi to navoskuje, 5. rozleští (magoři to udělají 2x ) a může se jet. Celkově vidím každé auto na 2 hodiny celkem. Pak se klidně může udělat interiér... ale to spíš jen tak z dlouhé chvíle.

Odesláno
Do Prahy? To bych si možná autíčko nechal přelejsknout, ..........

Ale pak přijedu k baráku, zaparkuju pod stromy (jinde to nelze), pták se neudrží a celý leštění bude stejně v řiti. Tak radši zůstaňte na jihu, tam pojedu v sobotu 5. 10. a tak nebudu naštvanej.

[upravil dne 12/9/2013 11:03 od Medvěd]

Tohle mě tuhle naštvalo :D sem se vrátila z wapky a druhej den jdu k autu a pos... tak \"dokonale\", že to bylo z kraje střechy přes dveře na okno :grr:D Vždycky zapomenu, že nemám parkovat pod lampou (ono tam totiž dost často bejvá místo :D)

tak kdybyste to náhodou přesunuli do Prahéééé :D, tak dejte vědět - potřebuju rozleštit zrcátka :aut:D

[upravil dne 13/9/13 13:19 od Goldinka]

Odesláno

Goldinko, je milé, že jsi na nás nezanevřela když jsem tě tak nehezky utřel s tím tvým skoropažoutem... Přijeď k nám, zástupkyně něžného pohlaví bude vždy vítána.... a zpátky můžes třeba vlakem :D

Guest servisman
Odesláno

Uvidím na dnu kdy se bude konat leštění, já jej občas umyju a naleštím , ale pak začne bud pršet či na sídlišti zafouká a auto je špinavý jako bych nedělal nic

Odesláno

Pokud se lak dobře ošetří tak kvalitní vosk vydrží i více mytí a pak stačí umejt a už jen hodně zlehka vzít leštěnkou. Tý práce je pak výrazně míň a vydrží dýl čisté. Pokud se jen umeje, připadně vezme leštěnkou tak je to hned pryč.

Guest servisman
Odesláno

Rozumím, ale nejsou prostory abych si s tím hrál a před panelákem leštit umývat auto je pro potěšení ostatních. Já to max vezmu u benzinky a pak bokem někde drobet ošetřím, ale nic moc. Nehledě u starýho auto skoro 14 let .

Odesláno

Koblihu, neříkej dvakrát, mám ho před barákem a ten by rozleštění a údržbu potřeboval jako sůl:D

Guest servisman
Odesláno
:D ten je ale pracovní ten by spíš potřeboval něco jiné než přeleštit ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...