Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chci se zeptat, jestli pri aktivaci ABS, nebo ESP se rozsviti/rozblika nekde kontrolka? V minulim aute mi zacala na palubovce blikat kontrolka esp. Tady nic...

Proto me zajima jestli se ESP spina a nedava to jen vedet...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mě to dává najevo na disleji u budíků. Poznáš to hlavně v zimě, nebo az mokra střihni zatáčku :) Ted mi blblo ABS/ESP/ASR a když se zrovna nerozsvítila chyba a pršelo, tak jsem zkusil prolítnout pravouhlou zatáčkou a začne jak pípat, tak i signalizovat na budíkách

Odesláno

se mi zda ze mi esp urcite melo sepnout (jizda v kolejich za silneho deste) a signalizace jsem si prave nevsiml. pokud by neslo nemela by tam byt stale na displeji chyba? Tlacitko na vypnuti esp reaguje a na displeji napise esp on/off. to abs si ted nejsem jisty... Vim ze ma kopat pedal, ale nevim kdy jsem naposledy brzdil tak prudce... Potrebuju dia. Okoli Kutne Hory.

Odesláno

OK pak chápu. Na ESP stačí trochu písku na cestě, ale utrhneš to i na suchým asfaltu. Pokud prší tak stačí při rozjezdu prudčeji šlápnout s volentem do strany a ESP spolehlivě zabliká.

Odesláno

zkusim to a uvidim. treba jsem si toho jen nevsiml. protoze jinak by to snad psalo ze je neco spatne. A to ze mi jednou vybehla ta hlaska ABS,ESP,ASR fault je problem? Podle toho co jsem tady cetl je to celkem bezna zavada. Ale nevim jestli to mam resit, kdyz to vyskocilo jednou a od te doby nic...

Odesláno

Tak jsem to asi rozdrazdil:)

ESP blika, mam kola 215/55/17 a neslo mi to tak lehko:)

Ale od doby co jsem napsal ze mi chyba vyskocila jen jednou, tak mi vylitla cca 5x. Takze neco spatne:(:(

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

To ti prozradí jen DIA. Mě to řeklo PP kolo, vyměnil sem čidlo a pak mi to pípalo vesele dál. Po pár dnech už dala pokoj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...