jack Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Cus chtel jsem si stahnout celej servis, prizpevky, na disk, dal jsem v E synchronizovat data,kdyz je offline, tak neco stahovalo,ale za boha envim kam se to ulozilo, mam XP, nemate nekdo lepsi napad. D. Citovat
oddie Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 No to nevim, řek bych, že jedině dohodnout se s administrátorem, když je to databázovka. To by mě teda nenapadlo, stahovat si celý fórum na lokál... ale, na druhou stranu by to třeba klub mohl nabízet v e-shopu, celý fórum na CD-čku Citovat
tomyka Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 skus program Teleport Pro:) ten ti stiahne na lokalku cele web stranky komplet . Citovat
Tornado Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Taky jsem parkrat stahoval stranky na disk (ne tyhle). Ke stahovani jsem pouzival WebCopier. Mrkni na www.stahuj.cz a tam tento a jiny programy na stahovani webu najdes. Citovat
Péťa Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Jenze ty vase programy stahuji pouze HTML stranky. Forum je ulozeno v databazi a generuje se dynamicky. Tam pomuze pouze dump z databaze. Citovat
Guest xxDave Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Tak tak, s HTTrack Website Copier to určitě pude, stahoval sem s nim i dynamicky generovaný stránky a v pohodě. Akorát to asi bude chtít rychlý připojení a i tak to bude ňákou chvíli trvat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.