Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cim vycistit dlazbu pred garazi a v garazi?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny,

chtěl bych se prosim optat ci někdo nemá vyzkouseny nejaky způsob nebo tip jak vyčistit skvrny od mot. oleje ze zamkove dlazby před garazi. Pára, chemie čí jinak. Nemuselo by to být dočista dočista, ale trošku to vyčistit by nebylo zlé. Jen se bojím, že to prd půjde páč mám pocit, že ta dlažba je pískovec či co, že je pórovitá a, že je to v ní zalezlé. V garáži dlažba tam bych to chtěl spíš jen tak pro můj dobrý pocit :).

Dekuji vsem předem za pripadne rady.

Foto dlazby: https://picasaweb.google.com/Rihak.P/Dlazba?authus er=0&feat=directlink

Odesláno

Jojo ten Karchr mam v planu. Mají to ted i s wapkou v akci tak do toho asi pujdu, ze je to dobře na terasy, dlazbu a spol. Nejak se s tim snad poperu :)

Odesláno

Odkud jsi když jsi z východních čech? Taky by mě to zajímalo jak to funguje, já to beru většinou neormálně jenom vapkou, ale ten proud je tenkej a je to na dlouho.

Odesláno
No kdyby to nebylo tak daleko klidne napisu prijedu a zkusime to vycistit ale jsem z vychodnich cech.

Coz je trosku z ruky :(

Nevadi :). I tak diky moc za ochotu. Nejak se s tim poperu :).

Odesláno

A k wapce jako takove cim vetsi tlak a prutok vody tim lepe.

A neni to tim ze mame Karchra za 10tku ale tim ze predtim byla wapka z marketu a to bylo fakt utrpeni a zaroven zklamani.

Ale o tom jsem psal na jinem vlakne.

Toto je jen s vodou bez samponu na zamkove dlazbe 1 - 2 vteriny ??

Kdyz se zkusil nastavec.

post-36106-14109633287104_thumb.jpg post-36106-14109633287467_thumb.jpg

[upravil dne 10/9/13 21:14 od Lihous]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...