Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tak ono aj 1,6 HDI nieje uplne mrtve auto. ja mám teraz 407 ktorá ma veľmi pozitivne prekvapila v tomto. motoricky je fakt živá. nieje to síce 406 ale na to že je to sw (pomerne veľké auto) tak motoricky ťahá krásne a tá spotreba je nádherná. 2,0 je už iné kafčo a 100 kw je super prípadne sa stále dá s tým ešte niečo urobiť kamarát má v C5 chip má tam motor RHR a to ide fakt super.

• O 2 roky později...
Odesláno

zdravím mám dotaz, nevíte čím by mohlo být že mi auto jede jako by nefungovalo turbo? mám 2.0 hdi 100kw s fapem. vúz nějak extrémě nekouří. jen mi od 1500 do cca 2500 z motoru jde takový chrastivý zvuk ale ten zněl ještě před tím než mi začal haprovat výkon..

regenerace,asi mas prassklou hadicku na podtlaku

Odesláno (upraveno)

Ještě, že jsi mu to napsal. Tři roky čekal na odpověď. :D

nech ho,je to nováček a chtěl být užitečnej ....a to se cení....jak to bylo v Pupendu. Tý jo borec měl jako křížek na krku jo, a deveťák mu řekl, že ho sundá a druhej den, co myslíte pane Mára, jo měl ho tam. A kolik takovej je, jakooo vy, pane Mára...jo a to se cení.

Upraveno uživatelem John_Ice

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...