Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

u me gumy jezdi trosku pilu. ani ne tak hoblovani na rozjezdech jako spis

• O 2 týdny později...
Odesláno

No mvzhledem k tomu že Okay je ted nemá, Kelly na slevu ŘČ ma cenu 1470,- tak jsem vzal nabidku mistniho pneuservisu za 1520,- kus a k tomu 30% sleva na nazutí a 500,-kč kupon na slevu na Laser Geometrii u nich.

Nechaval jsem tam 6500,- a mam ten kupon na 500,- kterej využiju

webový nabidky byli sice levnější, ale za ty problemy který mužou vzniknout mi to nestojí.

[upravil dne 26/9/13 20:12 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Čauky já jsem koupil zimáky Pirelly Winter 190.-195/65-R15,jezdí na nich u nás primáři na hory a prý zatím žádný problém a hlučnost taky dobrá,takže uvidím až nasadím,pak dám vědět,máte někdo na ně nějaký názor?:)

Odesláno

Tak vzhledem k mýmu najezdu mam spiš strach aby po 5ti letech neměli ještě 5mm:D

Tohle neřešim, u mě guma spiš starne než se sjiždí, na tech 5 let to většinou vyjde

[upravil dne 26/9/13 20:17 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Osobne jsem mel sava eskimo a maximální spokojenost lepší než michelin.

[upravil dne 26/9/13 20:27 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Jak jsem psal už před delší dobou, Kormoran nám vydržely 10let a ještě mají 5mm, ale to je tak vše:-D ale teď se s těma 406 dost jezdí tak potřebuju něco co vydrží, ikdyž jestli to spíš vydrží ty 406 než ty pneu:D doufám že ano....

Odesláno

Díkes Hurvajz poslední dobou mi nejdou vkládat obrázky a o avataru ani nemluvím:myslim

Odesláno

Ja idem dat tiez tie continentaly. Mam ich za 50€/ ks.

Doteraz som jazdil na kleberoch a spokojnost.

Tieto mi doporucili chlapci v pneuservise a rozdiel oproti kleberom v cene bol minimalny. Tak som zvedavy..

Kleberky boli super a nikde ma zatial nenechali a to mam celkom slusny najazd km:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...