Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Barvičky jsou pro děcka. Pokud bude fórum funkční tak ať je co nejjednodušší

Barvomilům můžu poskytnout nějaké omalovánky - Pavlík bude chvilku békat, ale já to pro Vás udělám. :D

Odesláno

Upřímě, byla snaha udělat forum jednoduché a nenáročné. Funkce které forum jen zbytečně zatěžují jsme se rozhodli oželet.

Odesláno
Upřímě, byla snaha udělat forum jednoduché a nenáročné. Funkce které forum jen zbytečně zatěžují jsme se rozhodli oželet.

Tahle věta se mi móóóc líbíčkuje, doufám, že po spuštění nebudu mít hlavu jako pátrací balon a nebudu muset jezdit k Hurvajsovi na doučování.

Odesláno

No základní funkce jsou věřím naprosto triviální, takže s přidáváním příspěvků, témat a posíláním pošty by určitě neměl mít nikdo problém. Ostatní funkce fungují trochu jinak, takže si je bude nutné osahat, nicméně právě pracuji na systému nápovědy, resp. naplnuji tento systém otázkami a odpověďmi, takže by mělo být snadné si vše najít.

Odesláno

A bude sa dať dačo doladiť aj po spustení fóra?

Napríklad ja teraz nemám možnosť priamo z mobilu (lumia WP8) vložiť aký koľvek obrázok/prílohu, ale zo symbianu to možné je. Android som neskúšal.

Bude teda možnosť vkladať prílohy aj s WP všeobecne aby som som skrz to nemusel v kuse rozkladať notebook, lebo so symbianom som to napríklad využíval pri vkladaní príloh na fotonávody.

Odesláno

marko306: byt jsme se snažili vše odladit jak se dalo, tak je možné, že se ještě nějaké chybky najdou nebo bude požadavek něco upravit. S tím se samozřejmě počítá a další dolazování určitě bude probíhat.

Odesláno

No tý vo*e (po Vašemu koxo) - tak to bych Ti snad ty \"barvičky\" i direktivně zakázal, vždyť se na to ani koukat nedá (nějakej kamarád s ORANGE.SK ? - věřím, že s naší oranžádou snad pro boha néééé)

[upravil dne 1/9/2013 23:14 od Medvěd]

Odesláno

Pe.Tr. zvykol som si a už aj odvykol ;)

Premňa bude podstatné to vkladanie príloh, jednoduchosť a teda nechám sa prekvapiť tými funkciami navyše. Hlavne nech go fachčí.

[upravil dne 1/9/13 23:10 od marko306]

Odesláno

Medvěd, nie, žiadny orange.sk nemám (chvalabohu) aj podsvietenie na 807 mám zelené a chcel by som ako majú eurovany po roku 2005 oranžové. Na 306 som mal krásne oranžové a tam som chcel paradoxne modré:D

Koblih, však je aj čierna téma :aut

Odesláno
Co se týká SZ tak snad není problém je migrovat do nové struktury ne?

Vyjádření od programátorů:

\"problém je že dosavadní systém je postaven na jednotlivých zprávách (každá zpráva existuje zvlášť). Zatímco nový systém je založenej na jednotlivých diskuzích (každá diskuze má dané členy a jedna zpráva je upravována parametry podle toho kdo jí četl, smazal atd.)

Takže možnost přepracovat zprávy z jednoho způsobu na ten druhý je téměř nemožné obzvlášť když je počet zpráv přes milion.\"

Odesláno

Jeden malej dotaz (a prosím nesmát se starším:D),možná jsem něco přehlíd :

pokud mám v prohlížeči \"schované\" nějaké odkazy,které mě zaujaly,tak tyto již fugovat nebudou?

Pokud odpovíte NE,tak jsem v hajzlu a to znamená vše hledat znovu?:(

No tak chlapci a děvčata,jak to je?:myslim

:papa

Guest servisman
Odesláno

prohlížeč je prohlížeč a webová stránka něco jiné co máš v odkazech by mělo zustat :) kolikrát jsem něco předělával a oblíbené zůstaly vždy , zatím :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...