Medvěd Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Barvičky jsou pro děcka. Pokud bude fórum funkční tak ať je co nejjednodušší Barvomilům můžu poskytnout nějaké omalovánky - Pavlík bude chvilku békat, ale já to pro Vás udělám. Citovat
marko306 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Kto má farebný život farby nepotrebuje, kto má čiernobiely život, tak farby potrebuje. Citovat
Schreek Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 Upřímě, byla snaha udělat forum jednoduché a nenáročné. Funkce které forum jen zbytečně zatěžují jsme se rozhodli oželet. Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 My co jsme vyrostli na černobílé televizi a pak na monitorech Hercules můžeme mít černobílý i vobrázky Citovat
Medvěd Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Upřímě, byla snaha udělat forum jednoduché a nenáročné. Funkce které forum jen zbytečně zatěžují jsme se rozhodli oželet. Tahle věta se mi móóóc líbíčkuje, doufám, že po spuštění nebudu mít hlavu jako pátrací balon a nebudu muset jezdit k Hurvajsovi na doučování. Citovat
Schreek Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 No základní funkce jsou věřím naprosto triviální, takže s přidáváním příspěvků, témat a posíláním pošty by určitě neměl mít nikdo problém. Ostatní funkce fungují trochu jinak, takže si je bude nutné osahat, nicméně právě pracuji na systému nápovědy, resp. naplnuji tento systém otázkami a odpověďmi, takže by mělo být snadné si vše najít. Citovat
marko306 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 A bude sa dať dačo doladiť aj po spustení fóra? Napríklad ja teraz nemám možnosť priamo z mobilu (lumia WP8) vložiť aký koľvek obrázok/prílohu, ale zo symbianu to možné je. Android som neskúšal. Bude teda možnosť vkladať prílohy aj s WP všeobecne aby som som skrz to nemusel v kuse rozkladať notebook, lebo so symbianom som to napríklad využíval pri vkladaní príloh na fotonávody. Citovat
Schreek Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 marko306: byt jsme se snažili vše odladit jak se dalo, tak je možné, že se ještě nějaké chybky najdou nebo bude požadavek něco upravit. S tím se samozřejmě počítá a další dolazování určitě bude probíhat. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 marko budeš tam mit par funkci navíc které te tak nadchnou ze na barvičky si ani nevzpomenes Citovat
Medvěd Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 No tý vo*e (po Vašemu koxo) - tak to bych Ti snad ty \"barvičky\" i direktivně zakázal, vždyť se na to ani koukat nedá (nějakej kamarád s ORANGE.SK ? - věřím, že s naší oranžádou snad pro boha néééé) [upravil dne 1/9/2013 23:14 od Medvěd] Citovat
marko306 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Pe.Tr. zvykol som si a už aj odvykol Premňa bude podstatné to vkladanie príloh, jednoduchosť a teda nechám sa prekvapiť tými funkciami navyše. Hlavne nech go fachčí. [upravil dne 1/9/13 23:10 od marko306] Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Ale ja chcem! Normálně mě to píchlo do očí Citovat
marko306 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Medvěd, nie, žiadny orange.sk nemám (chvalabohu) aj podsvietenie na 807 mám zelené a chcel by som ako majú eurovany po roku 2005 oranžové. Na 306 som mal krásne oranžové a tam som chcel paradoxne modré Koblih, však je aj čierna téma Citovat
Schreek Odesláno 2. září 2013 Autor Odesláno 2. září 2013 Co se týká SZ tak snad není problém je migrovat do nové struktury ne? Vyjádření od programátorů: \"problém je že dosavadní systém je postaven na jednotlivých zprávách (každá zpráva existuje zvlášť). Zatímco nový systém je založenej na jednotlivých diskuzích (každá diskuze má dané členy a jedna zpráva je upravována parametry podle toho kdo jí četl, smazal atd.) Takže možnost přepracovat zprávy z jednoho způsobu na ten druhý je téměř nemožné obzvlášť když je počet zpráv přes milion.\" Citovat
mccolor Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Jeden malej dotaz (a prosím nesmát se starším:D),možná jsem něco přehlíd : pokud mám v prohlížeči \"schované\" nějaké odkazy,které mě zaujaly,tak tyto již fugovat nebudou? Pokud odpovíte NE,tak jsem v hajzlu a to znamená vše hledat znovu? No tak chlapci a děvčata,jak to je? Citovat
Guest servisman Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 prohlížeč je prohlížeč a webová stránka něco jiné co máš v odkazech by mělo zustat kolikrát jsem něco předělával a oblíbené zůstaly vždy , zatím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.