Miko2609 Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Ako neviem ci to ma niekdo odskusane ci sa to fakt deaktivuje .... ale pochybujem ze sa to deaktivuje ak ta niekdo trafi mimo senzorov airbagov Citovat
shark734 Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 pyropasy sa aktivuju aj pri jemnom naraze a nemusi to byt do \"senzorov\", hlavne ked je jeden pod ručkou Citovat
Petr V. Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Mám starý model a aktivoval jsem to jen tím tlačítkem,při vypnutém motoru jsem otočil klíčkem do druhé polohy a stiskl tlačítko,po pár vteřinách se ozvalo pípnutí a na displeji se ukázal nápis \"dead..block\"-něco takového. Citovat
safi666 Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Nazdar hoši mám 307mu 1.4i 2002 ide to aktivovat na nej??? Citovat
milhaus Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 safi666: čéče, o příspěvek nad tím tvým to o hodinu dřív napsal Petr V. jemu to na starém modelu šlo...já vyzkouším až zítra, tuhle funkci vítám Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Nazdar hoši mám 307mu 1.4i 2002 ide to aktivovat na nej??? A co kdybys to výše popsaným postupem vyzkoušel a budeš to vědět hned. Určitě dříve než tímto dotazem. Citovat
TomSQ Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Na 2.0 HDi 2002 nefunguje žiadny zo spôsobov. Citovat
307rg Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 no v tomto prípade je asi jedno, že je to HDI , dôležitejšia je asi výbava, na mojom 1,6 benzíne z roku 2002 sa to tiež manuálne nedá zapnúť, keď bude príležitosť napichnúť na dia tak ešte uvidíme...ale mám tušenie, že to bude tým, že mám základnú výbavu bez superzamykania a bez alarmu Citovat
Honza54 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 automatické zamykání mám deaktivováno přes dia, když chci mohu auto manuálně zamknout tlačítkem na palubní desce, na co jsem přišel až nedávno je že i když nezamknu auto ručně přesto se při jízdě zamknou automaticky páté dveře (kufr) Citovat
Honza54 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 automatické zamykání mám deaktivováno přes dia, když chci mohu auto manuálně zamknout tlačítkem na palubní desce, na co jsem přišel až nedávno je že i když nezamknu auto ručně přesto se při jízdě zamknou automaticky páté dveře (kufr) Citovat
sauromalus Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 To 307rg Mám na 1,4/16 benzin break 2005 pouze základní výbavu bez superzamykání a bez alarmu a ze zvědavosti jsem zkusil ( při čekání v koloně ) a objevil se nápis deadlock active. Ovšem, je to o 3 roky novější model ( před FL ) což nevím, hraje li to roli. Citovat
vlado-.m Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Ja som si pri prechadzani dia aktivoval superzamykanie v domienke ze je to to o com sa toci tato debata. Kluce v zapalovani, vystupim, zatvorim dvere a CVAK.....Este ze mi mal kto z bytu vyhodit nahradny kluc. !Fuj superzamykanie! Aktivaciu na zamknutie po rozjazde som nenasiel. Citovat
shark734 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Moze byt, ze ta aktivacia na palubke funguje od roku 2003/2004. Co tak sledujem tak vela veci neslo na tych prvych rocnikoch. Ako priklad ma napada: automaticke svetla po nastartovani a automaticke rozsvietenie palubky po zotmeni(musite mat svetelny senzor). Na rocnikoch 2001-2002 sa to aktivovat neda, cize si palubku si musite zapnut klasicky otocenim packy. Citovat
307rg Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 automatické rozsvecovanie svetiel funguje samozrejme aj na starších ročníkoch akurát je nutné ho aktivovať cez dia, automatické rozsvecovania po zotmení potrebuje senzor a počítač s touto funkciou takže to už je vec výbavy auta ale je fakt, že postupom rokov tých funkcií pribúdalo a čo to sa pozmenilo aj po jednoduchom prehratí softwaru Citovat
307rg Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 vlado-.m : to s tým superzamykaním to samozrejme nemá fungovať tak ako ti to spravilo, skôr tipujem, že si mu tou aktiváciou nakonfiguroval stav, na ktorý nie je \"hardwerovo\" vybavené a preto to blbne, ináč si to nedokážem vysvetliť, dobrý príklad toho, čo sa môže stať keď sa v tom ce dia \"hrabeme naslepo\" Citovat
shark734 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 ano automaticke rozsvietenie svetiel funguje, ale nebude fungovat snimac na zapnutie podsvietenia palubky...blbo som sa vyjadril Citovat
Miko2609 Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Vlado superzamknutie je nieco ine. Je to ked auto zamknes na 2x tj dva krat stlacis zamknutie auta a tym ti odpoji vtiahla dveri a nedaju sa otvorit ani zdnuka. A automaticke uzamykanie som este asi u ziadneho auta nevidel ze by sa zamklo za statia s vypnutym motorom... Citovat
Miko2609 Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 Vlado superzamknutie je nieco ine. Je to ked auto zamknes na 2x tj dva krat stlacis zamknutie auta a tym ti odpoji vtiahla dveri a nedaju sa otvorit ani zdnuka. A automaticke uzamykanie som este asi u ziadneho auta nevidel ze by sa zamklo za statia s vypnutym motorom... Citovat
Miguel111 Odesláno 7. září 2013 Odesláno 7. září 2013 Ono existuje aj automatické zamknutie, tak že vyberieš kľuč zo zapaľovania, zabúchneš dvere a po krátkej chvíli sa auto samo zamkne. štandardne to asi nie je, ale ja to mám ako voľbu nastavenia pri alarme (neoriginálnom). Ale som to radšej neaktivoval. A mám aj štandardne funkciu, že ak pri odomknutí vozidla neotvoríš dvere do cca 15 s auto sa zamkne samo znova. Toto má asi každý. Citovat
vendelinek Odesláno 7. září 2013 Odesláno 7. září 2013 A mám aj štandardne funkciu, že ak pri odomknutí vozidla neotvoríš dvere do cca 15 s auto sa zamkne samo znova. Toto má asi každý. jj,to má asi každej,já to mám taky,ale to automat.zamykání z vnitřku mi nefungoje,zkoušel jsem všechno ,co tady bylo popisováno,jedině si to zamknout sám tim tlačítkem klíče,to jde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.