Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj pani. Kupil som nove ziarovky H7 osram nightbreaker ale s ich vymenou je v lavom reflektore mensi problem. Zavadzia tam totiz akumulator. Neriesil ste niekto tuto komplikaciu? Dakujem

Odesláno

No, vyšroubovat světlo znamená demontáž nárazníku, takže žádná sláva. To demontáž aku je podstatně jednodušší. Ještě jsem to nemusel řešit, ale to se soudruhům z Francie moc nepovedlo. Je to horší než u 407my.

Odesláno
Kucí neplačte, Hjundé I30 je na tom podobně. Když jsem chtěl vyměnit žárovku musel jsem vyšroubovat nádržku chladící kapaliny :D:D:D
ofiko se při vymene H7 vyndava světlo .

např u Mitsubishi colt poslední generace se H7 mění přes podběh :D

Odesláno

No poslusne hlasim, aj ked som velky chlap s velkymi rukami, pri troche sebazaprenia som nemusel vybrat ani baterku ani reflektor; iba som uvolnil (nevyberal) plastovy kryt, co drzi elektroniku na baterii a zvazok kablov som tak nadvihol. Vymena ziaroviek stretavaciek ako aj dialkovych svetiel (obe ziarovky h7, celkovo teda 4ks) sa podarila nakoniec bez vaznejsich problemov :D

Takze ide to aj bez demontaze reflektorov (len to chce trochu zmackat ruku) :ticho

Ak by niekoho zaujimalo, zatial som vypozoroval, ze osram h7 nightbreakeri plus svietia malinko bielejsie ako standardne setove philipsy. Ako svietia v noci som zatial este neskusal. Uvidime ci sa naplni narast svetla o 90% a zvacsenie dosahu o 35 m, tak ako slubuje vyrobca.. Ked tak dam vediet. :papa

[upravil dne 1/9/13 22:40 od peterslang]

Odesláno

Zdravim vsetkych :papa prave som sa vratil z nocnej jazdy a mozem povedat ze jedine co lutujem ze som tie ziarovky nevymenil uz skor. Svetla svietia silnejsie a dovidim dalej :o je to pecka takze velka spokojnost :D

Odesláno

hej hej cital som ze sa ludia stazuju na ich kratku zivotnost. ale mal si plusky? tieto su ze vraj vynovene a vydrzia okolo 2 rokov. take su zatial empiricke skusenosti uzivatelov na forach. uvidim ako sa im bude darit. Svetla sa mi zapinaju denne ked parkujem v praci v garazi a ked chodim cez tunel (obchvat v ba). ak odidu skoro hodim vam infosku. inak ako vravím svietia super. :papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Když už je tu tohle téma. Jak vlastně svítí 508 s halogeny? Podle peugeotu by tam měly být nějaký speciální světla \"NEO HALOGEN HEADLIGHTS\" :myslim

Odesláno

A jsou tam teda nějaký čočky - nebo jen jedna čočka? Já si myslel, že tam bude klasická parabola, až když jsem se o to začal víc zajímat, tak jsem zjisitil, že to je nějaká nová technologie, resp. měla by být :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...