Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Větší je zvyklý na pásy, menší má pásy ve vajíčku, tak by si mohl zvyknout na pultík, na druhou stranu je větší sveřepec a neposeda, tak by s tím mohl mít větší problém.

Odesláno (upraveno)

když jsem by v MB v Auto Marek na testovací jízdy tak tam měly sedačku bez pultu a pro změnu náš do ni nechtěl :roll:bacha rozhodně bych ti doporučil to nějak vyzkoušet-zatím co jsem vezl děti-tak většina neměla problém s pultem a ani Roman Bazi na srazu nic neříkal,že by byl nějaký problém když ji měly půjčenou na jízdu s 2008

edit: děti v ní mají větší pocit jistoty a bezpečí post-24981-14109632978017_thumb.jpg

edit2: pokud jsi spokojen s Romer Duo plus tak neřeš pult a kup Romer ;) [upravil dne 29/8/13 15:38 od Gabriel 307]

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

my jako prvni meli a mame romer s dvema popruhy a ta je super.Hlavne kdyz malej usne tak se tam pohodlne vyspi.

Ale taky uz jsme chteli vetsi a kup padl na nejakou maxicosi.Drzi to jen pres ten pas a to je fakt na nic.Hlavne kdyz usne nema poradnou oporu za hlavou a lita tak ze se div nezlomi...takze kdyz to jde jezdime porad v te romer...Pro me uz vzdy se dvema pasy

Odesláno

Na pultik si zvyknou kluci vrlice rychle ukazes mu ze si po pultiku muze jezdit a hrat s autickem a je vyreseno,nas rval taky poprve,pak mi znamej poradil tohle...a hle smich a uz jezdil...

ano mala kdyz na jare presla do 15-36 se ptala a chtela pultik,tak jsme ji vysvetlily ze je velka a pultik nepotrebuje a vse ok...

Odesláno

Máme taky cybex pallas 2 - jeden s a jeden už bez pultu (děti 8, resp. 2,5 roku), s isofixem. V podstatě potvrzuji, že si děti na pult zvykli, mně tam teda připadají přikurtovaní šíleně, ale zase bezpečné to asi je (naštěstí jsme toto neověřili...), s tím pultem je tam děcko fakt zakryté, když je malinké, tak může hlavou do stran a mírně hýbat rukama... :) Nicméně obě v podstatě nikdy v autě nejeli bez sedačky, diskuse o tom není, ba naopak křičí, když se náhodou nastartuje auto a ony nejsou připásané.

Osobně jsem s instalací toho pultu taky bojoval, sedačka \"nesedne\" do všech aut, musí být dostatečně dlouhý pás (např. v C-Maxu to bylo na doraz, v AR 159 taky, Partner, Octavia a Superb v pohodě, jak jsou na tom Pažouti, nevím).

Jinak proklínám ty sedačky, když je čas od času musím přetahovat z jednoho auta do druhého, protože manipulace s nimi je o nervy - velké a těžké... :)

Odesláno

ty jo ten pultik to je paradni, za me si nevybavuju ze by bylo něco takového v nabídce, hned bych to detem koupil, urco kvůli bezpecnosti ale taky by se jim lepe spalo :D

Odesláno

Doplním Gabriela:papa - náš Maťa skoro čtyřletý, jezdí jen v sedačce s pětibodovým pásem. Na srazu nám Gabriel půjčil sedačku s pultíkem při testu 2008my. Maťa byl z pultíku docela nadšený, pokládal si na něj hlavu a moc se mu to líbilo. Myslím, že by si na něj rychle zvyknul.

Odesláno

na půjčení ji moc nemám :( mám jenom jednu a když jezdíme tak ji potřebujeme,ale jak to myslíš-jak si to představuješ?;) na vyzkoušení do auta nebo na nějakou dobu na ježdění?:myslim:)

Odesláno

Pe.Tr : :D:D:D:D :super:D

oddie: o víkendu jedu na Čerňák do CČM do Globusu a do IKEA na pár hodín (1-3 možná víc-nevím)by to šlo

edit: manželka teď domluvila,že jedeme taky na návštěvu ale až v neděli-jestli ti to vyhovuje dej vědět ;):papa

[upravil dne 29/8/13 14:59 od Gabriel 307]

Odesláno

Jinak proklínám ty sedačky, když je čas od času musím přetahovat z jednoho auta do druhého, protože manipulace s nimi je o nervy - velké a těžké... :)[/rquote

A to my sedačky prehazujeme často \'2-3 do týdne jednu nebo obě dvě....

Proto jsem volil lehký sedačky s co nejlepším poutanim,u ty cybex me sere ze mala když usne tak cela padá a ve 406 nemůžu sklopit operak

Nevíte kde by se dala sehnat taková zarážka nebo spona která se dávala na pas u škodovky 120 aby se nezatahoval dovnitř a neskrtil...ze bych ho dal za sedačku na pas a pas by se nevytahl a mala nepadala...?

Odesláno

Charlie 1: Vím, rada asi naprd, ale takováto spona byla i ve wartburgách. Tak možná na nějakém vraku nebo u nadšence :myslim

[upravil dne 29/8/13 15:59 od punkac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...