oddie Odesláno 29. srpen 2013 Autor Odesláno 29. srpen 2013 Větší je zvyklý na pásy, menší má pásy ve vajíčku, tak by si mohl zvyknout na pultík, na druhou stranu je větší sveřepec a neposeda, tak by s tím mohl mít větší problém. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 (upraveno) když jsem by v MB v Auto Marek na testovací jízdy tak tam měly sedačku bez pultu a pro změnu náš do ni nechtěl rozhodně bych ti doporučil to nějak vyzkoušet-zatím co jsem vezl děti-tak většina neměla problém s pultem a ani Roman Bazi na srazu nic neříkal,že by byl nějaký problém když ji měly půjčenou na jízdu s 2008 edit: děti v ní mají větší pocit jistoty a bezpečí edit2: pokud jsi spokojen s Romer Duo plus tak neřeš pult a kup Romer [upravil dne 29/8/13 15:38 od Gabriel 307] Upraveno 18. leden 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
rhinos Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 my jako prvni meli a mame romer s dvema popruhy a ta je super.Hlavne kdyz malej usne tak se tam pohodlne vyspi. Ale taky uz jsme chteli vetsi a kup padl na nejakou maxicosi.Drzi to jen pres ten pas a to je fakt na nic.Hlavne kdyz usne nema poradnou oporu za hlavou a lita tak ze se div nezlomi...takze kdyz to jde jezdime porad v te romer...Pro me uz vzdy se dvema pasy Citovat
oddie Odesláno 29. srpen 2013 Autor Odesláno 29. srpen 2013 Nejradši bych sehnal i tu 15-36 s isofixem a vlastním 5-bodovým pásem, ale něco takového asi vůbec neexistuje. Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Na pultik si zvyknou kluci vrlice rychle ukazes mu ze si po pultiku muze jezdit a hrat s autickem a je vyreseno,nas rval taky poprve,pak mi znamej poradil tohle...a hle smich a uz jezdil... ano mala kdyz na jare presla do 15-36 se ptala a chtela pultik,tak jsme ji vysvetlily ze je velka a pultik nepotrebuje a vse ok... Citovat
jbily Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Máme taky cybex pallas 2 - jeden s a jeden už bez pultu (děti 8, resp. 2,5 roku), s isofixem. V podstatě potvrzuji, že si děti na pult zvykli, mně tam teda připadají přikurtovaní šíleně, ale zase bezpečné to asi je (naštěstí jsme toto neověřili...), s tím pultem je tam děcko fakt zakryté, když je malinké, tak může hlavou do stran a mírně hýbat rukama... Nicméně obě v podstatě nikdy v autě nejeli bez sedačky, diskuse o tom není, ba naopak křičí, když se náhodou nastartuje auto a ony nejsou připásané. Osobně jsem s instalací toho pultu taky bojoval, sedačka \"nesedne\" do všech aut, musí být dostatečně dlouhý pás (např. v C-Maxu to bylo na doraz, v AR 159 taky, Partner, Octavia a Superb v pohodě, jak jsou na tom Pažouti, nevím). Jinak proklínám ty sedačky, když je čas od času musím přetahovat z jednoho auta do druhého, protože manipulace s nimi je o nervy - velké a těžké... Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 ty jo ten pultik to je paradni, za me si nevybavuju ze by bylo něco takového v nabídce, hned bych to detem koupil, urco kvůli bezpecnosti ale taky by se jim lepe spalo Citovat
Roman Bazi Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Doplním Gabriela:papa - náš Maťa skoro čtyřletý, jezdí jen v sedačce s pětibodovým pásem. Na srazu nám Gabriel půjčil sedačku s pultíkem při testu 2008my. Maťa byl z pultíku docela nadšený, pokládal si na něj hlavu a moc se mu to líbilo. Myslím, že by si na něj rychle zvyknul. Citovat
oddie Odesláno 29. srpen 2013 Autor Odesláno 29. srpen 2013 A nemáte ji tedy někdo k půjčení na vyzkoušení? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 na půjčení ji moc nemám mám jenom jednu a když jezdíme tak ji potřebujeme,ale jak to myslíš-jak si to představuješ? na vyzkoušení do auta nebo na nějakou dobu na ježdění? Citovat
oddie Odesláno 29. srpen 2013 Autor Odesláno 29. srpen 2013 Posadit do toho děcka a pojezdit. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Pe.Tr : :D:D:D oddie: o víkendu jedu na Čerňák do CČM do Globusu a do IKEA na pár hodín (1-3 možná víc-nevím)by to šlo edit: manželka teď domluvila,že jedeme taky na návštěvu ale až v neděli-jestli ti to vyhovuje dej vědět [upravil dne 29/8/13 14:59 od Gabriel 307] Citovat
oddie Odesláno 29. srpen 2013 Autor Odesláno 29. srpen 2013 oddie maš jezdit na srazy Jsem asociál a lidi mě se*ou, to už bys měl dávno vědět Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Jinak proklínám ty sedačky, když je čas od času musím přetahovat z jednoho auta do druhého, protože manipulace s nimi je o nervy - velké a těžké... [/rquote A to my sedačky prehazujeme často \'2-3 do týdne jednu nebo obě dvě.... Proto jsem volil lehký sedačky s co nejlepším poutanim,u ty cybex me sere ze mala když usne tak cela padá a ve 406 nemůžu sklopit operak Nevíte kde by se dala sehnat taková zarážka nebo spona která se dávala na pas u škodovky 120 aby se nezatahoval dovnitř a neskrtil...ze bych ho dal za sedačku na pas a pas by se nevytahl a mala nepadala...? Citovat
punkac Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Charlie 1: Vím, rada asi naprd, ale takováto spona byla i ve wartburgách. Tak možná na nějakém vraku nebo u nadšence [upravil dne 29/8/13 15:59 od punkac] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Charlie 1: mám tohle na sedačku zatím nepoužívám-nevím jestli to bude plnit účel,ale na ten účel k čemu to je je http://www.zbozi.cz/vyrobek/zarazka-bezpecnostnich-pasu/ edit: jsou různé druhy [upravil dne 29/8/13 16:03 od Gabriel 307] Citovat
oddie Odesláno 29. srpen 2013 Autor Odesláno 29. srpen 2013 Tak v neděli po obědě asi naskládám děti pro změnu do cyklovleku a pojedem na zahrádku, takže nic, ale díky za nabídku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.