Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau.

Chtel bych se zeptat netahlo me auto PEUGEOT 406 66Kw rok 2000,tak jsem vydedukovali ze je turbo spatny nejaky ulamany lopatky.

Potom me pritelkyne v sobotu koupila chip od ABC TUNING BRNO

Chlapek co dorazil chip udelat vzkazoval ze mam VAHU VZDUCHU spatnou tu mi kamarad dovez novou od V.D.O auto i po chipu nejak netahne,1pekny,2jka taky ale3,4,5 je mrtvola....

zda se mi ze i docela takove duneni pri akceleraci jako kdyby neco bylo ucpany nebo nevim....

Nevite neco co by mohlo byt.

Dekuji za radu

Odesláno
Odesláno

Vyfuky su OK? Nemas tam diery? alebo nepodfukuje niekde ci do hadice alebo pod zvody ci nasavanie a pod?

Naco robit chip, ked ti nejde normalne, mal si to odlozit, a po oprave riesit chip.

Nechcem ta zarmutit ale 18 kw je dost na 66kW, to mas 1/3. Nechcem nikomu kafrat do roboty a do znalosti ale podla mna chip da tak 10 %, co by bolo u teba 6,6 kW to nehovorim o zivotnosti. Ale otom potom.

Odesláno

Do ABC bych si auto nedal nikdy...pokud můžeš nech si nahrát co nejrychleji původní mapu do jednotky.

A pak bych si prohlidl auto origo diagnostikou pro jistotu.

Odesláno

Rikam to byl darek draha polovicka o chipu co kam dat kde jsou nejlpesi tak nevi takze ji nic za zle nemam....

Akorat me teda zarazi porucha asi nebo uz nevim co stim,uz davno jsem toto resil ze nejde spis netahne, urcite to neni zadnym chipem....

jen uz nevim co stim

Zkontrolovat hadice asi udelam o vikendu

Odesláno

mel mel kamarad ma nedaleko od Brna servis na peugeoty a jediny co me to naslo za chybu byla pouze VAHA VZDUCHU tu jsem v sobotu vymenil

Odesláno

Vzduchový filtr je doufám taky v pořádku ...

Pokud chceš vědět výkon, zajeď na brzdu ;). Ale nejlépe s origo mapou, ne nějakým šmejdem. Ač to byl dárek, může se řádně prodražit ...:myslim

Odesláno

dignostika nic neukazala.

vzduchovy filtr je menen mesic zpatky.

Rikam jiz predtim auto teda moc netahlo dignostika nic,tak jsem dostal chip jako je to lepsi ale 4,5tka je takova lina

nebo jestli je 406 66kw slabe a tezke auto

Odesláno

Výfuk jedině před katem. Já ho měl za katem jak řešeto a na brzdě jsem naměřil normální hodnoty - jenom spotřeba byla vyšší.

Chtělo by to diagnostiku a za jízdy koukat na hodnoty, zda odpovídají normálním.

Odesláno

ano ano to udelal kamarad jak jsem jiz psal dela peugeoty a rikal jen co je spatny tak vstrik...

pri pridani plynu jde slyset s motoru jako kdyby sičení

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...