koblih69 Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Nikolik... HonzaZ psal proměřit kabeláž, protože samotné snímače jsou HALL takže ty proměříš těžko, prostě \"prozvonit dráty\" Citovat
Láďa T. Odesláno 27. srpen 2013 Autor Odesláno 27. srpen 2013 ok prevliknu se a jdu na to,a mam začít od konektoru čidla až ke konektoru abs a esp?Tam najdu stejný barvičky drátů.Jestly se můžu zeptat k čemu slouží ten červený spínač na brzdovým pedálu? Citovat
twoolf Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Koblih : na diag mi to hlásí právě jen chybu LZ kolo, neustále točí stejné otáčky i po odpojení, předpokládám, že je to přerušený drát... Citovat
vlado-.m Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Nikolik... HonzaZ psal proměřit kabeláž, protože samotné snímače jsou HALL takže ty proměříš těžko, prostě \"prozvonit dráty\" Ale ked okolo neho prekmitá silným magnetom nejaké napätie na výstupe dostane.... .... keďže má štyri môže skúsiť zámenu.... Citovat
twoolf Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 tak jsem zkoušel snad všechno. Kabely v pořádku až do RJ v podběhu, čidlo vyčištěné a pak i vyměněné za jiné a pořád stejné. Dle diag jede LZ kolo stále nějakých 699 km/h nebo tak nějak. Kontrolka se rozsvítí hned, někdy po pár stech metrech. Už mi docházejí nápady, teda kromě vadné RJ, ale jediná hláška v PP2000 je chybný údaj LZ kola, jinak nic. Napadne někoho něco? Nemůže to souviset i s chaoticky se rozsvěcující hláškou Water in diesel fuel filter ( kabel odpojený, někdy svítí, někdy ne. Smaže to podržení pedálu spojky a brzdy pár vteřin...) řeším tady : mám v tom asi netopejry... Citovat
Moral3z Odesláno 6. listopad 2013 Odesláno 6. listopad 2013 Zrovna teď mám auto v servise s tím samým problémem. Čidlo vyměněno a dělá to dále, takže další je na řadě celej náboj s protikusem... další bude čidlo na brzdě... pak dám vědět... Citovat
vlado-.m Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 twoolf: Na ložisku je manžeta s magnetickými prúžkami. Je to zle vidno z vnútornej strany ale pozriet to môžeš. Prípadne si sprav predlžovací kábel pre napojenie čidla ľavého snímača ABS na pravú stranu. Tak vylúčiš chybu riadiacej jednotky. Citovat
Moral3z Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 TaK dneska mám auto zpět... vyměnili náboj a dělalo to stále.. takže mi ho vrátili neopravené... Další krok je zkouška výměny jednotky ABS... nevíte někdo, jestli se musí nějak kódovat nebo je to kus za kus? Citovat
Láďa T. Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 Takze jak jsem psal ty problemi s abs a esp a nevedel jsem si rady,tak jsem to dal do servisu a bylo v cudu zadni levy cidlo,ale ja kdyz jsem byl na dia tak ta hlasila leve predni.Takze celou dobu jsem badal spatne Citovat
Moral3z Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Jakoze jedna dia rekla to a druha neco jineho? Citovat
Láďa T. Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 nene,mel jsem s tim dlouhodoby problem a po dia to melo byt predni cidlo,takze vymena cisteni kontrola vseho mozneho a abs neslo.Tak jsem to dal do servisu,ze se na to podivaji a druhy den abs a esp funguje a mechanik povidal,ze to bylo zadni cidlo. Citovat
Moral3z Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 U mě nic... ve čtvrtek budu mít na zkoušku jinou ABS jednotku, tak je vyměním a uvidíme.. pokud to nebude tím, tak zkusím vyměnit všechna čidla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.