Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny,nejde mi abs asr a esp.Diagnostika napsala levý přední snímač,tak jsem vyměnil a stále tam mám chybu,už nevím co stím..prosím o radu

[upravil dne 24/8/13 00:54 od Láďa T.]

[upravil dne 24/8/13 20:12 od Láďa T.]

Odesláno

Tyto tři funkce jsou na sobě vzájemně závislé (vykáže-li chybu kterákoliv z nich jsou nefunkční všechny) Pokud vykázal snímač - předpokládám že ABS - nemusí být na vině snímač, ale kroužek na ose. Prasklý nebo totálně zanesený. Tento problém jsem měl já, po vyčištění zase OK. Nicméně i diagnistika umí podat zavádějící informace. Chyba múže být i na zcela nečekaném místě. Jen pro příklad u mě - dia ukázala na vadný snímač polohy plynového pedálu. Oprava = nový snímač cena cca 2000,- Kč. Skutečnost - špatný dotek v konektoru v kabeláži. Oprava = 65,- Kč za kontox. Prověř si napřed kabely od toho snímače a hřeben ABS.

Odesláno

Spousta lidí byla na srazu, tak ještě počkej, třeba někdo poradí. Nejlíp kdybys měl nějakého klubáka s diagnostikou poblíž. Bez dia se asi nikam nehneš.

Odesláno

Připojím se do tématu. LZ kolo mi jede nějakých 699 km v hodině nonstop, kontrolka svítí, ABS/ESP/ASR nefungují. Čidlo OK, zkoušeno v jiném autě. Napadá mě přerušený kabel, ale netuším, kudy vede až dopředu k LP blatníku, kde je jednotka :(

Když PZ čidlo odpojím a nastartuju chová se to stejně jako LZ, z toho usuzuju na přerušený obvod. onektor čidla je OK.

Odesláno

Moje poznatky z uvedenou závadou byly, že se vyměnil snímač (spínač) brzd. světel a taky nějaký na spojce a vše fachalo jak má.

Jenom že mně to psalo ABS /ESP check:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...