Láďa T. Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 Zdravim všechny,nejde mi abs asr a esp.Diagnostika napsala levý přední snímač,tak jsem vyměnil a stále tam mám chybu,už nevím co stím..prosím o radu [upravil dne 24/8/13 00:54 od Láďa T.] [upravil dne 24/8/13 20:12 od Láďa T.] Citovat
FrantaCV Odesláno 24. srpen 2013 Odesláno 24. srpen 2013 Tyto tři funkce jsou na sobě vzájemně závislé (vykáže-li chybu kterákoliv z nich jsou nefunkční všechny) Pokud vykázal snímač - předpokládám že ABS - nemusí být na vině snímač, ale kroužek na ose. Prasklý nebo totálně zanesený. Tento problém jsem měl já, po vyčištění zase OK. Nicméně i diagnistika umí podat zavádějící informace. Chyba múže být i na zcela nečekaném místě. Jen pro příklad u mě - dia ukázala na vadný snímač polohy plynového pedálu. Oprava = nový snímač cena cca 2000,- Kč. Skutečnost - špatný dotek v konektoru v kabeláži. Oprava = 65,- Kč za kontox. Prověř si napřed kabely od toho snímače a hřeben ABS. Citovat
Láďa T. Odesláno 25. srpen 2013 Autor Odesláno 25. srpen 2013 Všechno jsem vyčistil a stále to nejde.Myslíte,že by to mohla být celá ta řídicí jednotka abs?Když brzdím,tak v tom divně chroupe Citovat
Láďa T. Odesláno 25. srpen 2013 Autor Odesláno 25. srpen 2013 To nevím byl jsem tam v pátek a hlásila přední levý snímač a něco s napětím... Citovat
Láďa T. Odesláno 25. srpen 2013 Autor Odesláno 25. srpen 2013 ne nebyl,,ale jestly mam tak tam zajedu zítra ,ale chyba je furt stejná.Je divný,že to třeba 20 min. funguje a pak to na me všechno zapípá a šlus Citovat
Láďa T. Odesláno 25. srpen 2013 Autor Odesláno 25. srpen 2013 Takže asi nikdo neví,jak mi poradit.Dám to do servisu a je to opraveny raz dva Citovat
Sagic Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Spousta lidí byla na srazu, tak ještě počkej, třeba někdo poradí. Nejlíp kdybys měl nějakého klubáka s diagnostikou poblíž. Bez dia se asi nikam nehneš. Citovat
Moral3z Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Zrovna dneska se mi stalo uplne to same, takze by mi taky pomoc bodla... Citovat
twoolf Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Připojím se do tématu. LZ kolo mi jede nějakých 699 km v hodině nonstop, kontrolka svítí, ABS/ESP/ASR nefungují. Čidlo OK, zkoušeno v jiném autě. Napadá mě přerušený kabel, ale netuším, kudy vede až dopředu k LP blatníku, kde je jednotka Když PZ čidlo odpojím a nastartuju chová se to stejně jako LZ, z toho usuzuju na přerušený obvod. onektor čidla je OK. Citovat
Láďa T. Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 Je to v čudu Dnes cestou do práce 15 min vše ok,ale pak ko:)Tak to za jízdy zdechnu a opět nastartuji a 5 min. to zase fachá.... Citovat
Láďa T. Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 Zrovna dneska se mi stalo uplne to same, takze by mi taky pomoc bodla... Až budeš vědět co by to mohlo být tak dej vědět.díkes Citovat
Tango C8 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Moje poznatky z uvedenou závadou byly, že se vyměnil snímač (spínač) brzd. světel a taky nějaký na spojce a vše fachalo jak má. Jenom že mně to psalo ABS /ESP check:myslim Citovat
Láďa T. Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 Když to může být mraky věcí,to je nejhorší Citovat
Tango C8 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 U mně to ale dia tuším napsala že to je ten snímač. Třeba na espacu jsem měl stejný problém a byla to tá jednotka ABS/ESP - u renaultu za 40 tis, jinde za 5 tis. Citovat
Láďa T. Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 U me taky řekly levý přední snimač,ale na vrakárně si myslí že to bude ta řídící jednotka.... Citovat
HonzaZ Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 Proměřit ohmicky kabeláž od konektoru snímače do konektoru na ŘJ ESP/ABS Citovat
Láďa T. Odesláno 27. srpen 2013 Autor Odesláno 27. srpen 2013 Proměřit ohmicky kabeláž od konektoru snímače do konektoru na ŘJ ESP/ABS a kolik by to tak melo ukazovat hodnoty? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.