Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já právě neměl vir asi 2 roky, ale asi před měsícem se mě objevil ten známej vir co vypadá jako policie české republiky, od té doby se bojím:D

Odesláno
Já právě neměl vir asi 2 roky, ale asi před měsícem se mě objevil ten známej vir co vypadá jako policie české republiky, od té doby se bojím:D

Jo jo je třeba být zdrženlivej... resp. zdržovat se jen tam kde to znáš :D

Odesláno

Jestli jsem to pochopil dobře tak dostaneš nějaký použitý PC od kolegy co na něm má nelegální OS? Je to v dnešní době normální? Co to bude za stroj?

Odesláno

Ano, dostanu použitý stroj, stejně jako mám teď tady ten, taky ho mám od něj, můj první kterej sem koupil jako origo sestavu v obchodě už byl pomalej, a kolega si koupil novej, tak mě dal za bakšiš ten co mám teď, a příští rok si bude zase shánět novější, tak mě zase dá ten co má nyní.

Jinak přesný informace nevím co to bude, ale má to být 2 jádro tvářící se jako 4 jádro, a 4GB ram, na ostatní se ho můžu v pondělí zeptat.

A systém tam má stáhlej z internetu, i když to bych tu raději nerozebíral.

Kolega je prostě na počítače víc než já, potřebuje hrát nejnovější hry které aktuálně vychází, a to já nepotřebuji, proto vždy děláme tenhle \"obchod\"

Tenhle co mám teď mě nechal za 1000.- což je fajn cena.

Odesláno

V tom případě, pokud budeš chtít mít legální operační systém tak si budeš muset koupit krabicovou verzi a ta je daleko víc drahá. Nemůžeš koupit ani OEM a ani UpGrade verzi.

Odesláno

Licence GGK je nepřenosná, tzn. po její instalaci a aktivaci na konkrétním počítači je s tímto počítačem svázána a nelze ji přenášet na jiný počítač. V případě odcizení počítače, při jeho ztrátě nebo fyzického zničení dochází k zániku licence. V případě převodu počítače na jiného uživatele/organizaci lze převést i licenci GGK, společně s tímto počítačem. Původní uživatel GGK licence ji nemůže po jejím převodu nadále používat. Tato licence neumožňuje downgrade na předchozí verzi operačního systému Windows. Do 90 dnů od nákupu GGK licence lze dokoupit Software Assurance pro stolní počítače.

Technická podpora je poskytována ze strany společnosti Microsoft, ve stejném rozsahu jako podpora krabicové licence systému Windows.

Po nákupu GGK doporučujeme přeinstalovat systém Windows s použitím instalačního média, které je součástí GGK balení. Po instalaci systému z tohoto média nebo po zadání nového produktového klíče je zapotřebí provést aktivaci systému. Aktivaci je možné provést on-line, pomocí dialogových oken přímo v systému nebo prostřednictvím Aktivační linky společnosti Microsoft na telefonním čísle 800 100 074.

Parametry a specifikace:

Licence:

◾Produkt: Microsoft Windows 7

◾Verze: Home Premium SP1 (obsahuje Service Pack 1)

◾Zpracování dat: 32/64bitové

◾Typ: Legalizační GGK sada s instalačním médiem DVD

◾Lokalizace: česká

Minimální konfigurace:

◾Procesor: AMD nebo Intel s frekvencí 1000 MHz

◾Operační paměť: 1024 MB RAM

◾Grafická karta: s podporou DirectX 9.0 a ovladačem WDDM 1.0 nebo vyšším

◾Pevný disk: kapacita 16 GB

Mechanika DVD-ROM

Odesláno

MotoMoto, právě proto jsem chtěl až mě dá kolega ten počítač, kde má neofiko 7 přeinstalovat těma mýma XP, legálníma, stejně bych po něm ten počítač přeinstalovával, abych ho měl čistej bez nějakých jeho věcí, a potom bych díky těm mým origo XP to mohl upgradovat na 7 pomocí té OEM licence, ale stejně pokud není přenosná na jinej počítač ( až mě zase za 2 roky dá kolega další počítač:D) tak pro mě ta OEM licence asi nemá smysl:myslim

Koblih, určitě se ozvu jakmile to bude akutní;)

Lukaro, zatím mám XP, a ženě jsem tam dal Visty, osobně jsem rád, že Visty nemám, po tom co vidím na jejím počítači, ale kdyby náhodou tak se ozvu;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...