Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vcera me kamos upozornil, ze mam neustale rozsvicena brzdova svetla. Nasel jsem spinac, vypina, ale brzdovy pedal ani v nejvyssi poloze nezasune kolicek dostatecne hluboko, aby svetla zhasnula. Prozatim jsem to vyresil vlepenim samolepicich kolecek z korku, ale je to potreba poresit.

Zkoumal jsem konzolu, ktera spinac drzi a jazycek, ktery zasouva spinac do tela, ale vse je napevno, nic se neda bez nasili stelovat. Co je spatne?

Prikladam foto. Predem dik za napady nebo odkazy, pokud se to tu resilo [ja nenasel nic kloudneho].

post-48081-14109632880156_thumb.jpg post-48081-14109632879645_thumb.jpg

[upravil dne 21/8/13 21:06 od Komar1981]

Odesláno

No to mi prave hlava nebere. Pedal uz vys mechanicky nejde. Spinac podle meho nazoru vypina svetla v rozumnem rozsahu \"zasunuti\" kolicku. Bez podlozeni tim korkem je de facto cely vysunuty. Konzola, co ho drzi, neni ohnuta. Jazycek na pedalu nejevi znamky ohnuti [je to oboji kus zeleza]. Je to jako kdyby mi nejakej trpaslik pres noc zkratil ten vysouvaci cudlik. Nema na tom byt navlecene treba jeste neco? Nejaka prachovka, kterou jsem mohl ukopnout nebo tak? A ktera logicky prodluzovala ten zasouvaci kolicek? Otazka spis na nekoho s katalogem ND nebo autem pred barakem, fotakem a notnou davkou k foceni? :D:D:D

Odesláno

Já jsem to zkoumal u spojky( na hrbolu vypínal tempomat) a pokud je to stejný, tak by měl jít štelovat ten kolíček.

Nejde s ním otočit? Není tam třeba kontramatka?

Teď tu auto nemám, tak se nepodívám.

Odesláno

Keď na ňom máš zúbky tak ide trochu väčšou silou aj vysunúť aj zasunúť. Vysuň ho pokiaľ ide a zakladaj pri stlačenom brzdovom pedáli. Po založení pusť pedál a nastaví sa sám.

Odesláno

Je to tak, jak pisete. Hned jak jsem se dovalil domu z prace a \"vyvencil\" mladatko, tak jsem zalehnul pod pedaly a znovu vytahnul spinac. Ten spinac ma ten caplik vytahovaci, ovsem pozor! Jde s nim pouze hybat v pripade, ze neni spinac zacvaknuty v drzaku. Je tam na bajonetovy uzaver. Pokud je povoleny, jde to nastavovat, pokud zacvakne a drzi, tak uz kolickem hejbat nejde. Me se tedy nejspis stalo to, ze se spinac uvolnil v drzaku a tim padem kolicek zajel dovnitr.

Kazdopadne diky vsem za rady a namahul.

Odesláno

Jo těším. Hlavně jestli jsi spokojen. O to se tu jedná,jako majitel tohohle autobusu. Také mám starosti,ale jinak pro mě bus Lancia za 1:super. Doma stále je uchovaná 806 předchůdce a na tu pěju chválu také. Jen nevím v čem je pohodlňější jedno nebo druhé. Obě auta nabízejí svůj vlastní komfort.

[upravil dne 21/8/13 23:06 od adraj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...