Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejde vyndat zásobník s cd z cd měniče Philips 22DC 012/00 -NEVYŘEŠENO a opět nejde vyndat!!

Recommended Posts

Odesláno
Osobne bych pokud se zavada bude opakovat zatlacil slzu a poohledl se po jinem.

Myslim ze cena nebude zavratna.

Sam jsem neOG konkretne JVC poridil za 200 i s postou a nasledne verzi s MP3 za cca 700 ale to bylo z Polska.

Tak toto myslim do 500,- rad nekdo proda.

:D tak na tohle téma si už drahnou dobu marně dopisujeme ;)

Odesláno

Problem bude dle me v nejake drobne mech.casti ale tezko takto na dalku resit.

Ideal rozebrat a pozorovat co kde \"nezajede\" \"zkrouti se\" ci naopak \"povjede\"

Ona to muze byt i klidne nejaka gumicka pokud ji ma jako nejaky prevod spina v ozub.kolecku je toho mnoho ale nez se trapit .......

Sam za sebe a mimo tema menic jsem koupil spis ze jsem ho chtel mame ho v aute 3/4 roku a 12cd mix klasika i MP3 tam jsou stale a pousti se to jen v nouzi nejvetsi :)

Spis ted poslouchame DVB-T ja bez obrazu :(:D nebo z karty MP3 ale nejvice jede radio.

Odesláno
Jeden tady v Pl

http://allegro.pl/zmieniarka-6-cd-philips-peugeot-406-kombi-i-inne-i3469312494.html

Nebudu ale tvrdit ze to bude 100% jsou tam taky smejdi stejne jako u nas.

Nicmene ja jsem od nich dostal vzdy to co jsem kupoval dle popisu.

Koukal jsme na to, ale jde o cd měnič Philips RC026. Já potřebuji Philips 22DC012 / 00 či 65.

Jak píšeš, můžejít o ,,maličkost\". Já jej poslouchám často (skoro pokaždé). Nechci dávat neoriginál rádio. Nelíbí se mi to. Je to jako pěst na oko. Proto jsem za originál. Ale to je věc každého, jak se na to dívá.

Jinak děkuji za pomoc.

Odesláno

Ano OG radio je Og \"ale\" kdyz nam prestalo hrat radio

po smazani chyby zkrat +pol na kostru v antene ???

A asi po mesici zacalo zlobit i CD proste se radio vymenilo - displej v palubce je prazdny ale zadny adapter pro MUX sit verzi 2002 snad NEexistuje a neog radio .....

Opravovat to v dnesni dobe = skoro hloupost.

Ale take jsem nedal prvni radio ktere jsem videl ..... a dlouho se vahalo - ono je pomerne malo radii co maji podsvit tlacitek v oranzove-to byla jedna z podminek

negativni zobrazeni na displeji a spis nic nerikajici nenapadny vzhled......

Jinak souhlas radio co sviti blika a je silene od pohledu tech jsou mraky....!

Odesláno

Dneska odpoledne jsem byl u Koblih69, který se mi podíval na cd měnič. Zásobník s cd vyndal, ale bohužel:( cd měnič nešel). Proto jej proměřil a prohlédl, ale na nic se nepřišlo:(. Takže závala bude elektrického rázu. proud z kamelu do cd měniče jde. Pojistka je v pořádku (proměřena), vstup do cd měniče proměřen a funkční.

Zásobník nereaguje a nejde vyndat. Nenačítají se cd. Je mrtvý:(.

Verdik zní, sehnat jiní plně funkční cd měnič Philips, který by komunikoval s rádiem Philips 4050.

Odesláno

Podobnej problém jsem měl s měničem taky. Chvilu fungoval a pak psal jen \"Err\". Někomu jsem jej prodal a ten pak psal, že tam zlobil nějakej snímač či co a jinak, že changer zase jede. Podrobnosti už nevím. Je to přeci jen pár let nazpět. :(

Odesláno

Jsou tam 2 spínače mechanické a 2 optočleny... nicméně ten měnit i kdy má na PCB napětí tak ani neťukne. Nezavrčí nevystaví ani jeden motor do základní polohy nic. I když mechanicky přehodíš všechny pohony na druhý doraz nic se nestane (spínače se přepnou, ale je to mrtvé).

• O 4 měsíce později...
Odesláno
Podobnej problém jsem měl s měničem taky. Chvilu fungoval a pak psal jen \"Err\". Někomu jsem jej prodal a ten pak psal, že tam zlobil nějakej snímač či co a jinak, že changer zase jede. Podrobnosti už nevím. Je to přeci jen pár let nazpět. :(

Tak to bude asi můj případ. Nevzpoměl bys sis prosím tě, komu si jej prodal, popřípadě co bylo za závadu? Moc by mi to pomohlo. Díkěkuji

Jinak se snažím koupit jiný cd měnič Philips 22DC012/00 nebo 65.

[upravil dne 12/1/14 20:10 od OK406]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Děkuji Ti Dave_k.

Jinak cd měnič Phipips 22DC 012/00 funguje, když je vyndaní magazín s cd. Po zasunutí magazínu s cd je funkční. I přepínání z 1 až 6 cd je funkční, ale jakmile přepnu znovu na 1 - 6 cd, tak už je to nefunkční a na displeji se ukáže nápis error. Nejde vyndat ani magazín s cd.

Neví někdo, co by mohlo být příčinou?

Rád bych koupil jiný, ale zatím bezúspěšně:(.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Sehnal jsem si nový cd changer Philips RC026/50. Problém byl v napojení, ale to jsem vyřešil jednoduše a to použitím přiloženého nového kabelu, který jsem napojil do původního kabelu a pak jen zapojil changer. IKdyž je tento nový cd měnič menší, než původní, tak jsem po menších úpravách umístnil do původního kastlíku. Nic není vidět. Hraje krásně:super!

Mám velikou radost z cd měniče, že jej mohu používat. Jinak původní cd měnič zkusím opravit.

Ted mi ještě schází dodělat tempomat, který zlobí:( a popřípadě zhotovení možnosti používání USB a SD karty na rádio Phlilips 4050;). Ale to už je jiná kapitola i příspěvek. Jinak jsem s 406 spokojený:).

Jen dodám, že nevím, včem je rozdíl mezi označením DC a RC. Možná ve velikosti, a typu zapojení.

Guest servisman
Odesláno

Sám ses ptal sám jsi odpověděl. Zprvu je rozdíl v zapojení že je na old a new model.Pokud je k tomu káblík není problém podle mne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...