Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejde vyndat zásobník s cd z cd měniče Philips 22DC 012/00 -NEVYŘEŠENO a opět nejde vyndat!!

Recommended Posts

Odesláno

Zničeho nic mi nejde vyndat zásobní s cd (6 ks) z cd měniče Philips 22DC012/00. Na displeji mi to píše ,,changer error\". Pokud zmáčknu na tlačítko pro vyndání zásobníku, tak nereaguje. Ani není slyšet načítání cd.

Nevíte prosím, jak vyndat zásobník s cd?

[upravil dne 25/1/14 14:38 od OK406]

Odesláno

Bohužel, ani odpojení cd měniče nepomohlo:(. Syn mi změřil, zdali mi jde proud od rádia. Tak to je vše v pořádku.

Nakonec jsem cd měnič odvezl přes známého do opravy. Tak snad se to opravý a bude opět 100% funkční. Už abych mohl poslouchat:super!

Odesláno

Proud do rádia? Spíš do měniče, ne? Třeba máš na druhé straně (u rádia) jen vykopnutý kabel. No uvidíš co opravář docela by mě zajímalo jak a k čemu to připojí ;)

Odesláno

Však píš proud od rádia. Nevím, jak to opravář napojí. Nejsem opravář. Jinak unás není nikdo, kdo to opravuje, tak jsem musel do Č.Budějovic.

Odesláno

Příčinou byl zaseknutý zásobník, který se vyndal. Poté se cd měnič zapnul a už pěkně zavrčel a posléze i přehrával cd!!!:super

Odesláno

Dneska ráno přijdu k autu, zapnu autorádio a přepnu na cd měnič. Na displeji se mi objevý ,, cd error \". Takže závada po delší době pokračuje. Někde musí být závada. Už jsem mtelefonicky mluvil s Kobihem69, který by se mi na to podíval, ale má zkouškový období, takže až po něm.

Neví někdo, kde byl možný problém?

Odesláno

Není co reklamovat. Je třeba vyřešit příčinu. V opravně ti řeknou, že je to může být čímkoli a nebo poslat na opravu do Prahy, kde to mají opravovat.

Proto jsem dal dotaz na fórum, zdali by někdo nevěděl, čím to je, že se z ničeho nic to začalo zlobit:(. Nejde vyndat zásobník = nepřehávájí se cd.

Guest servisman
Odesláno

Nevím, ale mne když něco opravovali dávali nějakou záruku .

Třeba tam je někde studený spoj nedá info aby komunikace fungovala mezi rádiem a cd

Odesláno

Ono to krásně fungovalo od doby, kdy se vyndal zásobník s cd, ale najednou z ničeho nic to přestalo a zásobník nejde opět vyndat! A to jsem předtím vyndaval a zandaval zásobník i cd. A hrálo to krásně! Ale dneska přijdu, zapnu a objeví se ,,cd error\" na displeji.

Nevím, ale kabelem to nebude. To bude asi nějaká ,,blbost\". Jinak opravdu nevím. Za opravářem jsem byl a ten neví. Mluvil jsem s Koblih69 a ten mi slíbil, že se na to podívá. Tak snad na to přijde. Znám jej a vím, že už mi jednou spravil originál autorádio Philips 4050, kdy mi ,,blbl\" levý přední reproduktor ve dveřích a bylo to studeným spojem!! Takže vše propájel a od té doby je vše 100% funkční!!! Díky

Guest servisman
Odesláno

závada může býti i v konektoru na rádiu , něco jsem četl podobné o závadě a byla to oxidace v CD měniči.

Odesláno

Přesn tak. Myslím si, že může být závada mechanického rázu. I když je cd měnič nový, kupovaní na ebay. Nikdy nezlobil a vždy 100% funfoval! I dvakrát Chorvatsko sloužil na výbornou přes 11 hodin, bez jediného náznaku! Až najednou nejde vyndat zásobník s cd. Je pravda, že jsem tam dal noví cd zn. SONY a po chvilce to začlo blbnout = nejde vyndat měnič. Ale snad nemůže být příčina v tomto rázu = ve značce cd.

Odesláno

Osobne bych pokud se zavada bude opakovat zatlacil slzu a poohledl se po jinem.

Myslim ze cena nebude zavratna.

Sam jsem neOG konkretne JVC poridil za 200 i s postou a nasledne verzi s MP3 za cca 700 ale to bylo z Polska.

Tak toto myslim do 500,- rad nekdo proda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...