Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Vím že je toho tady popsáno o rádiu v různých vláknech spousty ale nějak se nemohu dopátrat jednoduché odpovědi na mou otázku. takže pokud mi někdo může poradit tak bych potřeboval vědět za 1) jestli pokud si koupím starší origo rádio tak jestli potřebuji k němu nějaký kód ke spuštění rádia nebo jestli k připojení je potřeba dia. někde jsem to slyšel.

2) pokud se rozhodnu tam nechat to co mám což je obyč od sencor tak jestli lze to nějak připojit na ty ovladače pod volantem a display.:myslim

díky za odpovědi

Odesláno

Ovladač pod volantem zprovoznit lze, ale musí to rádio nějak podporovat - například mít možnost dálkového ovládání po kabelu a nebo třeba normální infra DO. pak so to dá dobastlit... nicméně s ohledem na vzdálenost je to celkem zbytečnost, to bych se raději zabýval tím, že bych se zbavil toho Sencoru...

Odesláno

Mmch, nový Sencor jsem koupil do jednoho Partnera. Je to velké zklamání, protože při slabším signálu přechází do zkreslení, což rve uši. Jiná rádia ve stejných místech hrají slabě, nebo trochu šumí, ale toto se nedá poslouchat.

Takže pokud bys měl potíže, tak Sencor je :bojim.

[upravil dne 17.8.2013 15:53 od P607Olda]

Odesláno

Přesně to jsem chtěl dodat. Tyhle rádia (Hyudai, Sencor... ) mají opravdu mizernou citlivost. Často to vynahrazují funkcemi navíc (HandsFree... ), které ale fungují často dost mizerně.

Chci tím říct, že origo rádio se ti odmění nejen velmi dobrým příjme, ale také perfektně zapadne do interiéru a funkce jako ovladač pod volantem to ještě doplní... za mě tedy origo !

Odesláno

ještě mám dotaz na origo rádiích je nějaký kód?jsou kódovaná?? já jen že jsem teď právě našel inzerát a píše tam že bohužel k němu nezná kód..

Odesláno

Hlavně jde o to, jaký rok výroby auta máš. Jsou dva typy rádia pro P307. Jeden, starší, je pro datovou sběrnici VAN a druhý, novější pro datovou sběrnice CAN.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...