Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Někdo s účtem u KB? Problém s internet. bankovnictvím

Recommended Posts

Odesláno
Tak IE mit musiš, a nebo není problem nainstalovat třeba Firefox.

Ale jinak už ais vím čím to je, zdržel jsi se s nějakou platbou, třeba za pojistku nebo tak a exekutor ti bloknul učet;)

Všechny takové platby mám vyřešené trvalým příkazem a peněz na účtě je právě dost...

Odesláno

Tohle javou není... to by se nepříhlásil vůbec... nemáš prošlej certifikat? I když to by tě nemělo pustit vůbec :( Zkoušel si resetovat PC?

Odesláno

Tak si spusť word a nějakým velkým pěkným písmem si tam napiš následující \"Vyčkejte prosím. Chyba není na vašem příjmači.\" to si pěkně vytiskni a nalep na monitor. :D

Pardon ale nedali mi to :D

PS: Tak se zkus přihlásit z jiného PC.

Odesláno

Těší mě, že tady máme tolik klientů :D

Certifikát ani Java s tím nemá nic společného. Problém bude asi v datech.

Zkus se ještě přihlásit přes mobilní banku. Pokud nemáš v mobilnu, tak zkus tu webovou.

[upravil dne 17/8/2013 11:39 od Pechy]

Odesláno

Toho se nebojím. Většinou vyhrožují a končí ti co bance dělají minimální obrat na všem a je s nima paradoxně nejvíce práce :D

Nakonec jim bapáci nabídnou vedení účtu zdarma a je po odchodu :D

Odesláno

Jojo to mě nabídli taky.. proto jsem tam vydržel do vánoc.. ale pak končím.. potřebuji banku, kde peníze mohu přelévat mezi učty do 5ti minut a to opravdu KB nesplňuje ;)

Odesláno

Osobně problém nemám žádný vše funguje jak má...

ChouLu to přelejvání mi trošku vadí,že to trvá ale jinak KB u mě vede..a jsem spokojený.

Odesláno

A dodám, že jsem volal ještě na jednu linku a bylo mi řečeno, že na kartě nemám dluh a ani blokaci, nebo limit, že je v pořádku... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...