Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím majiteľov Peugeot 301 :papa, môžete mi prosím napísať rozmery a záťažové indexy pneumatík ktoré sa môžu montovať na 301. Dakujem veľmi pekne, chcem si kúpiť zimné pneumatiky a ešte mi neprišlo auto tak neviem aké tam idú. :mad:

Odesláno

mas to, resp. budes to mat uvedene vo velkom technickom preukauze. ;)

to co mozu pouzivat ine 301tky, neznamena ze mozes aj ty. zalezi od motorizacie.

takze kukni potom do velkeho TP a tam to bude s mat uvedene.

informaciu ti vie dopredu poskytnut predajca, kedze pripravuje udaje do velkeho TP. rovno sa ho spytaj aj na alternativne rozmery.

[upravil dne 15/8/13 14:43 od Marcel00]

Návštěvník
Odesláno

185/65/R15T;195/55/R16T,tyto rozměry jsou pro všechny tři motorizace;)

Odesláno

Hlavne potrebujem vedieť záťažový index ktorý je potrebný prí kúpe pneumatík a ten bohužiaľ nenájdem v cenníku na žiadnej Peugeot stránke. A keď tam obujem 205/45 R17 bude to problém? :D Ďakujem :papa

Odesláno

205/45 R17 tam bude akurát... :super

Inak tam patrí 185/65 R15 88 T alebo 195/55 R16 87 T

A pre ostatných, ktorí nevedia čítať:

...chcem si kúpiť zimné pneumatiky a ešte mi neprišlo auto tak neviem aké tam idú...
Odesláno

Ďakujem Cinicman, konečne poriadne informácie aké som potreboval. Ďakujem. A na tie R17 disky, najskôr som chcel voliť sedemnástky OXYGENE z 208-čky, ale potom som zvolil BBS RZ 522. Takto to vyzerá na tých z 208, trochu som sa pohral vo Photoshope. :P Na tie BBS som nenašiel poriadny obrázok tak sa mi to nedalo spraviť. :bojim

post-21651-14109632957487_thumb.jpg

Odesláno

Ok všetko k tejto téme, pneumatiky objednané, vďaka informáciám ktoré som tu dostal. Otvorím novú tému v ktorej sa budem venovať úpravam mojej 301, o týždeň v utorok ju konečne dostanem. Peugeot 301 Allure 1,6 Vti. :-)

:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

To sú príliš vysoké pneumatiky ( až o 3cm na priemer kolesa) , možno by to aj niekde šuchlo vpredu pri vytočení volantu na max. do jednej alebo druhej strany, ale len možno. A rychlost by ti ukazovalo o 5 km/h menšiu aka je v skutočnosti.

Odesláno

195/55 R16 majú priemer kolesa 621 mm a obvod kolesa je 1951mm

205/60 R16 majú priemer kolesa 652 mm ( čo je už o 3,1 cm viac ) a obvod kolesa pri tomto rozmere je 2050 mm ( čo je už o 10 cm viac. )

Ty máš len šírku kolesa väčšiu o 1 cm. :)

• O 2 roky později...
Odesláno

až zjistíš ten rozměr pneu, zkus si je nejdříve půjčit tam, kde prodávají ojeté pneu--abys nebyl pak překvapený, že to s těma kolama vůbec nejede

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...