Přejít na obsah

Martin V.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

Vše od uživatele Martin V.

  1. Noo, hledal jsem ještě dříve než jsem založil toto téma, ale né nacházel jsem nic ohledně 301ky, nenapadlo mě hledat třeba u C-Elysee. Mockrát dík
  2. Děkuji ti, ale náhodou nevíš kudy se dostat k tomu, abych vysunul tento modul co? Podle obrázku se dá vyndat celý ten panel s třema kolečkama.. asi. Budu rád za každou radu.
  3. Zdravím, potřebuju radu, ve středovém panelu pod kolečkem ovládání směru foukání (na sklo, na nohy aj.) mi přestala svítit žárovka. Pod kolečkem nastavení teploty ale svítí, pojistkou to nebude. Jak nebo spíše co mám demontovat abych vyměnil danou žárovku? Prosím o radu, ikdyby se nejednalo čistě o 301, 1.6 HDi, 2014. Děkuji za odpověď
  4. Martin V.

    Výmena rozvodov

    Já jsem měnil teď rozvody při 135k km a přesně 6ti letech. Možná bych příště volil tak ve 120k km.. Pocitově drobné rozdíly cítím. Ve 40k km bych to nedělal. Co se týče toho výfuku, tak u nás v Třanovicích je firma EKO-RAJ, bráchové Poláci, kteří vyrábějí výfuky z nerezu, dělají vše co se týče výfuku. Už dva roky zpět mi říkal, že podroby výfuku na 301 ještě neexistují, ale že za cca 6000kč by mi výrobil komplet výfuk mimo svody z nerezu v dvojnásobné tloušťce. Koukni na ně a ozvi se jim. Třeba ti pomůžou. Já mám už první vrstvu na zadní části výfuku prorezlou a děravou (po 4letech), ale říkali mi, že ta druhá vnitřní vydrží déle
  5. Martin V.

    Pneumatiky na 301 R16, R15

    Kolikátky bych musel mít pneumatiky jak dám R17? 215/45, 205/45 nebo 225/45 abych dodržel obvod a vše důležité, v TP to není je mi to jasné, ale na to prdim!
  6. Martin V.

    Výměna stěračů

    Tak jsem na to přišel, podle fotky co jsi sem vložil to ale není, systém tam mám jiný - rovné rameno s lehkým propadem cca 2cm od konce. Nakonec jsem to musel držet po bocích a vytáhnout, pak dát nový stírací list.
  7. Martin V.

    Výměna stěračů

    Právě, že jsem si koupil celé ty bezraminkové listy nové, ale nevím jak to sundat ve středu toho uchycení na ramenu stěrače.
  8. Martin V.

    Výměna stěračů

    Jaké jazýčky? Můžeš mi to nějak přiblížit? Pomoct? Zkoušel jsem tam tahat mačkat vše a nic :-(
  9. Martin V.

    Výměna stěračů

    Lukáši, celé stěrače myslim, ale ne i s ramenem, pouze stěrače, už jsem si koupil a ted ha a po pi.. Nejde to dolů nebo jde?
  10. Martin V.

    II servisna prehliadka

    Přidám moji zkušenost do tématu, za první garanční prohlídku jsem dal 5300kč (garančka + výměna filtrů a oleje vč. kabinového), šílená cena, servisováno u Autosalonu Svoboda Frýdek-Mistek. Na druhou garanci z vysoka seru! Nakoupil jsem si již filtry i olej sám, filtr olejový od MANu, kabinový od Meyle a vzduchový už nevím od koho, celkem necelých 1000kč a olej Total 5l podle doporučení manualu 5w30 za 650kč .. Vyměním si to sám a ušetřeno mám 4tisice a jsem si jist co tam mám. Jinak nevím zda se mi to zdá, ale nemají 301ky nějakou chujovou aerodynamiku? Za rok a půl co mám auto jsem týden zpět už měnil druhé přední sklo, masakr!
  11. Prosím Vás, zkuste mi někdo vysvětlit, vyfotit nebo jakkoliv ukázat jak se vymění stěrače na 301ce? To tam je snad natvrdo přidělané, ne? Díky za tip!
  12. Martin V.

    II servisna prehliadka

    Třeba to bude někoho zajímat, dneska jsem byl na první garanční prohlídce, hlavně kvůli výměně oleje a filtru. Najeto 19222km za 10měsíců. Cena za garančku i s výměnou olejového filtru a oleje stála 4050,- plus výměna pylového filtru 868,- Je to docela pálka! Olej Total Quartz 5l přímo pro HDI na 301 koupíte za 620,- na netu..
  13. Martin V.

    II servisna prehliadka

    Ozzy56 koukal jsem na ten ceník, ikdyž asi už nebude aktuální, ale jak jsem koukal tak na 301 1.6 HDi tam nemají cenu, jen benzínové verze. Nevíte někdo kolik bude stát 1.garančka (filtry, olej aj.)? Vím, že můžu si zavolat, ale předběžně?
  14. Martin V.

    optiway garance

    Tak i za mě díky! Rozmýšlím stále o prodloužení ale to co píšete tak takový jen pocit taky mám podle poslední opravy v Peugeotu při výměně př.skla .. Jak je problém ochota "šílená" i pomoc. Hlavně jednání. Nicméně oprava byla a zatím vše ok!
  15. Martin V.

    Slnecna clona

    MimkoNr nemáš fotku jak to vypadá na autě ty clony zadku i boku?
  16. Tak jako Mato33 mohu potvrdit, klima jede normálně a cukání u mě hodně zřídka, tedkom jak je 33 venku. Jinak chladí luxusně a vkuse. Výkon snižuje cosi, spotřeba o malinko větší tak 0,2l/100. Další pravda co tu kdosi zmínil, s lehkou nohou na plynu to poškubuje lehce.. Mám 1,6HDi, 11300km a 6měsíců staré:-)
  17. Martin V.

    II servisna prehliadka

    Kolik jsi dával za první garančku?
  18. Martin V.

    301 na klubu

    Zdravím na fóru, před dvěma měsícema jsme si s přítelkyni koupili Peugeota 301, Active, 1.6 HDI v šedé metalíze a jsme spokojeni. Máme najetí 2200km se spotřebou 4,3l/100km .. Jediná otázka ohledně auta mě zatím zajímá, kde nabrat kvalitní naftu
×
×
  • Vytvořit...