Šalda Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 Dneska sem konečně jel dát auto do servisu, tak sem se chtěl v mobilu podívat na mapu kde to asi je, najedu na Google mapy a nestačil sem se divit. Celá mapa byla tak nějak opačně, říkal sem si, že když otočím mobil, tak to bude v pořádku, ale mapa se mě taky otočila. Prostě sem na to čuměl jak puk, až po chvíli sem ťukl na ikonku kompasu a mapa se obrátila jak měla. Ale prostě sem nechápal co je to za nesmysl:D Asi před někým teď budu vypadat jako trubka, ale fakt se mě tohle zatím nikdy nestalo, a ani nikomu z okolí, takže ani nevím že se to dá takhle otočit:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 V zakladu by měl být sever nahoru, po tapnutí na kompas by se mapa měla otočit tak jak je skutečnost, předpokladem je zkalibrovaný kompas, parkrat otočit mobilem ve tvaru ležaté osmičky, viz návod Citovat
Šalda Odesláno 14. srpen 2013 Autor Odesláno 14. srpen 2013 Teď už to mám dobrý, navíc v nedělu sme jeli do zoo a tu mapu sem používal, a fungovala dobře, asi jsem tam na něco klikl když sem ju ukončoval, a dnes se zapla opačně Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 hele ja to samy akorat to otacim manualne. ale fakt vyuzivam a sleduju diky tomu prostupnost ulic ve mestech a taha me to ze zacp..... Citovat
Dano406 Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 Kdyby se to otočilo displejem k oknu,tak to mohl používat jako ten head up displej.Či jak se tomu nadává Citovat
Šalda Odesláno 14. srpen 2013 Autor Odesláno 14. srpen 2013 To mě nenapadlo, příště to zkusím přes zrcadlo Ale teď jsem si stejně ještě stáhl mapy.cz a zdají se mě lepší. Normálně mám i navigaci v mobilu, když jedu někam kde to opravdu neznám, tak to využiju, ale snažím se jet spíše jen podle selskýho rozumu, ani do autoatlasu se nedívám, díky tomu sme taky v nedělu při cestě do Zlína do zoo ujeli asi o 30km víc než bylo v plánu, ale což, byl to výlet, a při cestě sem si říkal že na Brno musím trefit úplně v pohodě a nakonec se to taky nějak divně protáhlo:D:aut Citovat
punkac Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 zkus waze nebo map factor navigator soffline mapama Jinak po prvotním pohledu na tvé obrázky jsem si říkal, ježiš marjá Zeman nás žene na východ Citovat
Šalda Odesláno 14. srpen 2013 Autor Odesláno 14. srpen 2013 Mám Navigon a šlape dobře, jinak od té doby co mám neomezenej tarif tak radši něco co je on-line, když tam mám těch 1.5GB dat:D Citovat
Šalda Odesláno 14. srpen 2013 Autor Odesláno 14. srpen 2013 To nemám, nikam nejezdím:D Minimálně 5 let, než budou děcka trochu větší, a Navigon funguje i off. Citovat
punkac Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 vyzkoušej to waze, je to online a ukazuje to policajty, zácpy, prci na silnici stylem, že když jedeš okolo, klepneš na příslušnou ikonku a lidé mající podobnou trasu to hnedle uvidí. Fakt vymakaný Citovat
punkac Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 prci na silnici je překlep speciálně pro Šaldíka Citovat
Šalda Odesláno 14. srpen 2013 Autor Odesláno 14. srpen 2013 Už sem si říkal co to je to prci:D:D Jdu to zkusit;) Edit, takže mám zkusit waze social gps maps a nebo waze speak and drive?? [upravil dne 14/8/13 22:24 od Šalda] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. srpen 2013 Odesláno 14. srpen 2013 Si myslim že waze speak and drive je jen doplněk k Social Waze, takže nejdřiv Social Waze a pak když budeš chtít tak doplněk kterej umožní jen vyslovit cíl a jedem. Citovat
Šalda Odesláno 14. srpen 2013 Autor Odesláno 14. srpen 2013 Tak to vypadá docela dobře, budu to muset podrobněji vyzkoušet:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.