Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
ještě poprosím ty co Itálii jezdí jak je to s benzínkama mimo dálnici? Dá se vzít do kanystru nejaká rezerva nebo je to nejak omezene po EU?

Jak to myslíš? Benzínek je tam hroznej mrak, cena mírně vyšší než v AT - cca jako u nás. Neustálé míjíš ENI, Agip, Shell, a pod... jediné co je problém je placení kartami...

Odesláno

no co jsem tak precet na internetu tak benzinky zaviraj kolem 18hodiny a pak jsou jen na nejake automaty platil bych radeji kartou nez hotovosti ty budu mit jako vzdy malo. Ted jsem se dival na UAMK jakou maji v italii cenu paliv a nic moc teda natural 45kč a nafta 43kč

Odesláno

Ále prd ceny jsou kolem 1,5 Euro... Automaty jsou i přes den na velké části benzínek. Kartou zaplatíš tak na jedné z 10-ti benzínek ;) Teda zálezí co máš za kartu. Pokud Maestro tak je to malinko lepší, pokud VISA nebo EMC tak opravdu tak 1 z 10ti.

Odesláno

Co láká lidi na téhle zemi? Odpovím slušně. Pokud víš kam zajet, tak krásné a čisté moře, nádherné hory a jezera. Jezdím tam docela často, letos jsem projel Dolomity. Spousta lidí, ale naprostá nádhera.

Italia1

Italia2

Italia3

Italia4

[upravil dne 27/8/13 20:40 od matii]

Odesláno

V Itálii v okolí Turína jsem ztrávil půl roku svýho života a pokud by to bylo jen trochu možný tak tam zůstanu napořád.

Ono soudit na základě pár týdnů dovolené v jejich letoviscích je opravdu mimo mísu.

Poznat místní život a obyčejné lidi je trochu o něčem jiném. Tam se totiž pracuje a poté se žije a oni si ten život dokáží opravdu užít.

Jinak lidi tam jsou opravdu přátelští, vlídní a hodně drží po spolu. Dodnes tam mám spoustu kamarádů s kterými jsem v kontaktu.

Příroda nádherná a to samé jejich památky.

Odesláno

Ja tankujem v rakusku na poslednej shell zjazd z dialnice Arnoldstein na paralelnu cestu tesne pred hranicou je ta pumpa a odtial dalej az do Udine mimo dialnice. :super

Odesláno

Ja tankujem v rakusku na poslednej shell zjazd z dialnice Arnoldstein na paralelnu cestu tesne pred hranicou je ta pumpa a odtial dalej az do Udine mimo dialnice. :super

Odesláno

Já jsem byl v Itálii jen služebně v poslední době a mimo dálnici je to někdy podle mého dost na dlouho. Především tam, kde jsou vesnice nahuštěné vedle sebe se jede skoro pořád v obci. Na druhou stranu pokud člověk vysloveně nespěchá tak to není až takový problém. Ony i dálnice bývají dost děsivě ucpané - třeba když se hraje fotbal :) a cena mýta mi rozhodně nepřijde lidová.

Odesláno

Zdravím, já byl s rodinou začátkem července kousek od Pescary (roseto degli abruzzo), celou cestu po dálnici, cesta byla dobrá, jedna kolona u Boloně, asi tak na hodinu. Ale to mýto, 48 euro. Dotankoval jsem v rakousku a na cestu zpátky pár litrů v itálii na dojezd do rakouska.

Odesláno

Pokud pojedete někdo do Itálie přes Brenner, doporučuji si na googlemaps najít OMV v Innsbrucku, je to zajížďka cca 2km z dálnice a cena benzínu je o 0,3Eura (já tankoval v srpnu 1,4E) menší než na dálnici. V Itálii to pak už je maso, ani mimo dálnice jsem nenašel Natural 95 pod 1,8E.

Odesláno
Byl jsem tam 1: týden v Srpnu a ceny byly v rozmezí 1,5 - 1,65 ... mimo dálnice. Já bral jen jednou za 1,49

Eeee možná jo, já mluvil o oblasti Mezi Bolzanem a Cortinou, tak jsem nějak předpokládal, že to bude všude. Sorry za mystifikaci. V Bolzanu dokonce 1.89E.

Odesláno

no dival jsem se na italske stranky a nafta je podle nich fakt docela draha budu se tam snazit tankovat co nejmin. Ted si pripravuji navigaci a premyslim jak je to s upozornením na radary v navigaci? Rakousko Italie neni poroblem? vim ze Nemci to neradi

Odesláno

Vratim sa k tvojim fotkam lebo su nadherne. To je niekde v Alta Badii ? Nad Corvarou smer Val Gardena ? Je mi to povedome , kedysi som tam chodieval par krat do roka.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...