koblih69 Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 ještě poprosím ty co Itálii jezdí jak je to s benzínkama mimo dálnici? Dá se vzít do kanystru nejaká rezerva nebo je to nejak omezene po EU? Jak to myslíš? Benzínek je tam hroznej mrak, cena mírně vyšší než v AT - cca jako u nás. Neustálé míjíš ENI, Agip, Shell, a pod... jediné co je problém je placení kartami... Citovat
Vítek1 Odesláno 27. srpen 2013 Autor Odesláno 27. srpen 2013 no co jsem tak precet na internetu tak benzinky zaviraj kolem 18hodiny a pak jsou jen na nejake automaty platil bych radeji kartou nez hotovosti ty budu mit jako vzdy malo. Ted jsem se dival na UAMK jakou maji v italii cenu paliv a nic moc teda natural 45kč a nafta 43kč Citovat
koblih69 Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Ále prd ceny jsou kolem 1,5 Euro... Automaty jsou i přes den na velké části benzínek. Kartou zaplatíš tak na jedné z 10-ti benzínek Teda zálezí co máš za kartu. Pokud Maestro tak je to malinko lepší, pokud VISA nebo EMC tak opravdu tak 1 z 10ti. Citovat
Vítek1 Odesláno 27. srpen 2013 Autor Odesláno 27. srpen 2013 na dovolenou beru vzdy MasterCard i Visu + asi tak 40 euro. Ty automaty fungujou stejne jak treba v Praze na tankGO Citovat
koblih69 Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 No tak s těma kartama seš tam docela pikovej něvím jak funguje v Praze tankGO. To víš my tady na vsi jezdíme do JZD... Citovat
matii Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Co láká lidi na téhle zemi? Odpovím slušně. Pokud víš kam zajet, tak krásné a čisté moře, nádherné hory a jezera. Jezdím tam docela často, letos jsem projel Dolomity. Spousta lidí, ale naprostá nádhera. Italia1 Italia2 Italia3 Italia4 [upravil dne 27/8/13 20:40 od matii] Citovat
Sagic Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 V Itálii v okolí Turína jsem ztrávil půl roku svýho života a pokud by to bylo jen trochu možný tak tam zůstanu napořád. Ono soudit na základě pár týdnů dovolené v jejich letoviscích je opravdu mimo mísu. Poznat místní život a obyčejné lidi je trochu o něčem jiném. Tam se totiž pracuje a poté se žije a oni si ten život dokáží opravdu užít. Jinak lidi tam jsou opravdu přátelští, vlídní a hodně drží po spolu. Dodnes tam mám spoustu kamarádů s kterými jsem v kontaktu. Příroda nádherná a to samé jejich památky. Citovat
dusan2 Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Ja tankujem v rakusku na poslednej shell zjazd z dialnice Arnoldstein na paralelnu cestu tesne pred hranicou je ta pumpa a odtial dalej az do Udine mimo dialnice. Citovat
dusan2 Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Ja tankujem v rakusku na poslednej shell zjazd z dialnice Arnoldstein na paralelnu cestu tesne pred hranicou je ta pumpa a odtial dalej az do Udine mimo dialnice. Citovat
Almanil Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Já jsem byl v Itálii jen služebně v poslední době a mimo dálnici je to někdy podle mého dost na dlouho. Především tam, kde jsou vesnice nahuštěné vedle sebe se jede skoro pořád v obci. Na druhou stranu pokud člověk vysloveně nespěchá tak to není až takový problém. Ony i dálnice bývají dost děsivě ucpané - třeba když se hraje fotbal a cena mýta mi rozhodně nepřijde lidová. Citovat
radimrepka Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Zdravím, já byl s rodinou začátkem července kousek od Pescary (roseto degli abruzzo), celou cestu po dálnici, cesta byla dobrá, jedna kolona u Boloně, asi tak na hodinu. Ale to mýto, 48 euro. Dotankoval jsem v rakousku a na cestu zpátky pár litrů v itálii na dojezd do rakouska. Citovat
matii Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Pokud pojedete někdo do Itálie přes Brenner, doporučuji si na googlemaps najít OMV v Innsbrucku, je to zajížďka cca 2km z dálnice a cena benzínu je o 0,3Eura (já tankoval v srpnu 1,4E) menší než na dálnici. V Itálii to pak už je maso, ani mimo dálnice jsem nenašel Natural 95 pod 1,8E. Citovat
koblih69 Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Byl jsem tam 1: týden v Srpnu a ceny byly v rozmezí 1,5 - 1,65 ... mimo dálnice. Já bral jen jednou za 1,49 Citovat
matii Odesláno 30. srpen 2013 Odesláno 30. srpen 2013 Byl jsem tam 1: týden v Srpnu a ceny byly v rozmezí 1,5 - 1,65 ... mimo dálnice. Já bral jen jednou za 1,49 Eeee možná jo, já mluvil o oblasti Mezi Bolzanem a Cortinou, tak jsem nějak předpokládal, že to bude všude. Sorry za mystifikaci. V Bolzanu dokonce 1.89E. Citovat
Vítek1 Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 no dival jsem se na italske stranky a nafta je podle nich fakt docela draha budu se tam snazit tankovat co nejmin. Ted si pripravuji navigaci a premyslim jak je to s upozornením na radary v navigaci? Rakousko Italie neni poroblem? vim ze Nemci to neradi Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Radary v navigaci jsem neřešil, natankuj každopádně s předstihem v AT. Citovat
matii Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Malá vsuvka ... krátké video pro ty, kteří by se chtěli vypravit do Dolomit, takovéto silnice jsou tam na každém kroku. Citovat
dusan2 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Vratim sa k tvojim fotkam lebo su nadherne. To je niekde v Alta Badii ? Nad Corvarou smer Val Gardena ? Je mi to povedome , kedysi som tam chodieval par krat do roka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.