Vítek1 Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Nezna nekdo cestu od Tarvisia do Benátek mimo dálnici? Jestli se tam dá rozumně projed. Předpokládám že to bude zajímavější než dálnice a taky levnější? Citovat
koblih69 Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Co na tom chceš řešit? Jel jsem mino dálnici tuhle trasu před týdnem... Citovat
rootsky Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Já to pojedu za tři týdny... Je to zase časově náročnější, ale přesně jak píšeš za ty peníze... Já se přesně na tohle ptal známého a on na to, že vypneš v navi placené úseky a jedeš Citovat
koblih69 Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Směrem tam jsem sjel u Udine a dál jen navy a \"vypnuté placené úseky\" nazpět jsem váhal ale když jsem nakonec slyšel v rádiu jaké jsou kde zácpy jsem najel na dálnici až v AT a následně ještě projel Gratz městem ( opět zácpa cca 8 km ). Takže nebýt vyčůraných Čechů najíždějích od Bibione, kteří zacpali celé město Latisana, jsme jeli úplně hladce. Citovat
lukaro Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Promiň mi tu otázku, ale......co lidi láká na zemi, která je plná cigánů a špíny? Vím o čem mluvím byl jsem dvakrát a už nikdy víc.... Citovat
lukaro Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Benátky byly ještě v pohodě, ale Řím? Pfuj...jeli jsme přes Bolognu a zajeli jsme si až do Ancony To je ti špinavá země, opravdu... Podívej se třeba na film A.C.A.B. Všichni policajti jsou bastardi.... Ten mluví za vše [upravil dne 12/8/13 20:19 od lukaro] Citovat
lukaro Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Máš snad něco proti cikánům?? Ano, mám... Citovat
Mysak_Bob Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 St.Martin v Dolomitech, Misano u Jadranu, Elba, Lipari vse super Citovat
lukaro Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 lukaro: co to proboha meleš? Až se rodiče vrátí ze Švédska, řeknu jim o fotky z té Itálie ať to vidíte sami... Včetně zničených zámků od dodávky, co jsme měli na cestování - přestavba na takový obytný vůz. Naštěstí se tenkrát dovnitř nedostali... A podotýkám, že jsme parkovali v kempu, hlídaném kempu. [upravil dne 12/8/13 20:25 od lukaro] Citovat
davidekcz Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 lukaro : nevzal jsi si něco?? :myslim Citovat
koblih69 Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Byl jsem tam několikrát a mám poněkud jinou emoci. Určitě se tam velmi rád budu vracet. Ať už pracovně, tak na dovolenou... Citovat
lukaro Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Líbí se mi, jak někdo vyjádří svůj názor a zkušenost a je za blázna nebo se do něj naváží? Kde jsme? Slušně jsem se zeptal, jak někdo může do takové špinavé země jezdit, toť vše, že vám se líbí, vaše věc... U nás je daleko lépe... Omlouvám se za OT Citovat
koblih69 Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Slušně jsi se zeptal otázkou: ....co lidi láká na zemi, která je plná cigánů a špíny? Jednak sis nějak popletl jaká rasa je základem romů a jaká Italů a co se týče špíny tak do naší rodné matičky mají ještě hóóóóódně daleko ... ale to je koukám asi zbytečná diskuse a autor vlákna se ptal asi na něco jiného... Citovat
Vítek1 Odesláno 12. srpen 2013 Autor Odesláno 12. srpen 2013 Koblih: jde me jen o to ze jsem chtel slyšet jo je to OK nebudes se motat nekolik hodin po hnusne silnici. Dle mapy je to asi o hodku delsi coz by me nevadilo. U Benátek se dá nekde rozumne zaparkovat? Ja jsem byl asi pred mesicem autobusem na vikend u Verony a moc se me tam libilo ale je pravda ze Itali byli hlučnější. Citovat
Mysak_Bob Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 My parkovali v parkovacim domu v Benatkach 25Eur / 24 hod. Citovat
koblih69 Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Koblih: jde me jen o to ze jsem chtel slyšet jo je to OK nebudes se motat nekolik hodin po hnusne silnici. Dle mapy je to asi o hodku delsi coz by me nevadilo. U Benátek se dá nekde rozumne zaparkovat? Ja jsem byl asi pred mesicem autobusem na vikend u Verony a moc se me tam libilo ale je pravda ze Itali byli hlučnější. Kdyby nebyla itálie Fajn tak to nepojedu znovu, že? Cesty jsou OK, počítej s cca hodinou navíc, ale zase bez poplatků a bez jakékoliv zácpy. Co se týká parkování v Benátkách tak doporučuju taky ten parkovací komplex. Ono v Benátkách je toho poměrně dost, takže čas bych moc nehrotil. Od parkovacího domu jezdí vláček až na okraj vnitřního města. Cena byla nějaká legrační (2 Eura nebo tak). Benátky se dají projít v pohodě pěšky i malým dítětem a mizernou mapou. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 lukaro: co to proboha meleš? Až se rodiče vrátí ze Švédska, řeknu jim o fotky z té Itálie ať to vidíte sami... Včetně zničených zámků od dodávky, co jsme měli na cestování - přestavba na takový obytný vůz. Naštěstí se tenkrát dovnitř nedostali... A podotýkám, že jsme parkovali v kempu, hlídaném kempu. [upravil dne 12/8/13 20:25 od lukaro] Nebyli jhste v Rumunsku třeba? Možná chyba navigace nebo tak něco:myslim V Italii to snad není ani možný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.