MJSytic Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Tak se mi na služebním NB začala objevovat tahle chyba (viz příloha). Je to (zatím) jediný program, který zlobí. Všechny ostatní běží normálně. Stejnou chybu mi to nahlásí, když chci program odinstalovat. Pokud jsem v nouzáku, CCleaner spustím v pohodě. Stejně tak jde v nouzáku i odinstalovat. Následná instalace v normálním režimu proběhne bez problémů a program pak jde normálně spustit. Po nějaké nespecifikovatelné době (já nevím, třeba 2hod) už zase spustit nejde Nevíte někdo, kde je šotek? Podotýkám, že Admin práva 100% mám Citovat
koblih69 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Projeď to nějakým antivirem po restartu... Citovat
MJSytic Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 CCleaner je free verze - vždy fungovala bez problémů. Ohledně antiviru. Máme firemní McAfee - nic nenašel. Zkusil jsem Malwarebytes - našel, vyčistil. Zkusil jsem on-line Eset - nic nenašel. Jaký ještě vyzkoušet? Citovat
koblih69 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Asi žádnej, já myslím, že jsi to projel dostatečně. Já CCleaner používal, ale teď už dlouho ne, protože mi po jeho zásazích přestávala jít diag. Co třeba malinko starší verzi? Citovat
MJSytic Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 Hmm, OK, zkusím starší a uvidíme Tak jen taková zajímavost - stará verze nejde nainstalovat. Při pokusu otevřít instal. balík to nahlásí stejnou chybu. Pokusím se to prohnat přes nouzák. Ale opravdu to vypadá na nějakou verbeš cílenou přímo na tenhle SW [upravil dne 8.8.13 15:37 od MJSytic] Citovat
Driver Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Zkus ten CCleaner odinstalovat ještě pomocí tohodle a potom znovu nainstalovat. http://www.iobit.com/advanceduninstaller.php Pomocí tohodle softu se dá odinstalovat program včetně vyčištění registrů. Pomohl mi i v případě, že selhala klasická odinstalace. Já používám Ccleaner často na všech oknech od xp až po w8 a nikdy s ním problém nebyl. Citovat
MJSytic Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 OK, zkusím to. Jinak stará verze funguje, resp. nefunguje úplně stejně JJ, taky jsem nikdy neměl sebemenší problém. I na tomhle NB jedu víc jak 1/2 roku v pohodě. Až teď najednou Jen doufám, že to není nějaká chyba našich osekaných \"image\" Citovat
velkybanan Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 hmm služební noťas ani můj vedoucí ho nemá šetří se:bacha Citovat
lukaro Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Promiň, zapomněl jsem na tebe... Doporučuji TuneUp Ulities více když tak přes SZ.... Takové věci se tu veřejně řešit nemohou Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Hele zkus Revo uninstaler, měl by to umět odebrat, taky připadně unlocker Citovat
MJSytic Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 hmm služební noťas ani můj vedoucí ho nemá šetří se:bacha Sorry, ale jak to chceš jinak dělat, když musíš makat i o nocích z domova? Měli jste se šéfem líp učit Jinak odinstalace se pomocí toho softu od Romana povedla, včetně smazání z registru. Bohužel, znovu nainstalovat to už nejde (nová/stará verze) - nahlásí to tu chybu [upravil dne 8.8.13 21:01 od MJSytic] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Tak to projeď Advanced system care a pak to zkus Citovat
Marcel00 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 nemas vlastnicke prava na dany adresar, skus ich prevziat a potom mozes robit reinstal. [upravil dne 8/8/13 21:18 od Marcel00] Citovat
MJSytic Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 Marcel00: Díky za pobavení Jinak teda nechci se radovat předčasně, ale vypadá to, že je opraveno Nakonec jsem registry prošel ručně a ještě jsem tam několik klíčů našel. Tak jsem je smazal. Restart a už to šlo v pohodě nainstalovat. Znovu jsem to odinstaloval, restart, a pak zase instal a vše v pohodě. Tak uvidíme, jestli to bude už OK [upravil dne 8.8.13 21:39 od MJSytic] Citovat
MJSytic Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 TWL, tak už to zase nejde :bacha To mi řekni Jak dlouho to vydrželo? 10min??? Citovat
MJSytic Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 Tak promiň, ale právy na složku to skutečně není. Ty prostě mám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.