Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se mi na služebním NB začala objevovat tahle chyba (viz příloha). Je to (zatím) jediný program, který zlobí. Všechny ostatní běží normálně. Stejnou chybu mi to nahlásí, když chci program odinstalovat. Pokud jsem v nouzáku, CCleaner spustím v pohodě. Stejně tak jde v nouzáku i odinstalovat. Následná instalace v normálním režimu proběhne bez problémů a program pak jde normálně spustit. Po nějaké nespecifikovatelné době (já nevím, třeba 2hod) už zase spustit nejde :(

Nevíte někdo, kde je šotek? Podotýkám, že Admin práva 100% mám ;)

post-2095-14109632712807_thumb.jpg

Odesláno

CCleaner je free verze - vždy fungovala bez problémů.

Ohledně antiviru. Máme firemní McAfee - nic nenašel. Zkusil jsem Malwarebytes - našel, vyčistil. Zkusil jsem on-line Eset - nic nenašel.

Jaký ještě vyzkoušet?:myslim

Odesláno

Asi žádnej, já myslím, že jsi to projel dostatečně. Já CCleaner používal, ale teď už dlouho ne, protože mi po jeho zásazích přestávala jít diag. Co třeba malinko starší verzi?

Odesláno

Hmm, OK, zkusím starší a uvidíme ;)

Tak jen taková zajímavost - stará verze nejde nainstalovat. Při pokusu otevřít instal. balík to nahlásí stejnou chybu.

Pokusím se to prohnat přes nouzák. Ale opravdu to vypadá na nějakou verbeš cílenou přímo na tenhle SW :myslim

[upravil dne 8.8.13 15:37 od MJSytic]

Odesláno

OK, zkusím to. Jinak stará verze funguje, resp. nefunguje úplně stejně :(

JJ, taky jsem nikdy neměl sebemenší problém. I na tomhle NB jedu víc jak 1/2 roku v pohodě. Až teď najednou :grr

Jen doufám, že to není nějaká chyba našich osekaných \"image\" :roll

Odesláno

Promiň, zapomněl jsem na tebe...

Doporučuji TuneUp Ulities ;) více když tak přes SZ.... Takové věci se tu veřejně řešit nemohou ;)

Odesláno
hmm služební noťas :P

ani můj vedoucí ho nemá :D šetří se:bacha

Sorry, ale jak to chceš jinak dělat, když musíš makat i o nocích z domova? :)

Měli jste se šéfem líp učit :P:D

Jinak odinstalace se pomocí toho softu od Romana povedla, včetně smazání z registru. Bohužel, znovu nainstalovat to už nejde (nová/stará verze) - nahlásí to tu chybu :(

[upravil dne 8.8.13 21:01 od MJSytic]

Odesláno

Marcel00: Díky za pobavení :D;)

Jinak teda nechci se radovat předčasně, ale vypadá to, že je opraveno :myslim Nakonec jsem registry prošel ručně a ještě jsem tam několik klíčů našel. Tak jsem je smazal. Restart a už to šlo v pohodě nainstalovat. Znovu jsem to odinstaloval, restart, a pak zase instal a vše v pohodě. Tak uvidíme, jestli to bude už OK :nevim

[upravil dne 8.8.13 21:39 od MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...