Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mysak_Bob :super

edit: a další Peta :D (to jsem jenom kliknul vedle)to bude zítra pokoukáníčko tady:D

[upravil dne 7/8/13 22:17 od Gabriel 307]

[upravil dne 7/8/13 22:18 od Gabriel 307]

Odesláno
jeste to mam ja punkac a Prema ... nevim zda jeste nekdo dalsi

Jinak Radku dobrej pokus ale dalo by se to cist jako \"CZ - stop SK\" :) ..

Sorry StibTo ale ďalšie rýpanie a podpichovanie :(, Nie je to ho tu už dosť :myslim.

Odesláno

Judes, já to teda pochopil tak, že StibTo upozorňuje na to aby si to takhle někdo naopak nevyložil...

Myslím, že nemluvím jen za sebe když napíšu, že je mi naprosto buřt jeslti si tu píšu s fajn Slovákem nebo Čechem. S tím to nemá co dělat. I když se občas někdo snaží to postavit jako spor CZ a SK klubáků.

Odesláno

edit: a další Peta :D (to jsem jenom kliknul vedle)to bude zítra pokoukáníčko tady:D

To je dobře že se další nezávisle přidávají....:potlesk

Odesláno

Ano Kluci, je to jistá nenásilná forma protestu proti neférovosti a nečestnosti

Judes: Není toho bohužel dost, ani mě to netěší. Bohužel podrazáky vedle sebe nesnesu! Není to nic proti nikomu, komu se na našem klubu líbí. Neboj se ona pravda velmi rychle vyjde napovrch a hlavně vy se budete divit a myslím si, že změníte názor na vašeho poloboha

Odesláno

hmm tak jsem si přečetl ten zápis jednání a začátek a konec diskuze.

názor asi mám ale to je asi tak všechno.

přál bych si mít tolik času abych to mohl pročíst celé a ještě se nad tím zamyslet.

ale asi to nechám plout volně kolem mě.

každopádně DÍKY všem dobrým lidem za podporu PEUGEOT CLUBU

to je tak vše co mohu udělat

Odesláno

punkac nehnevaj sa na mňa ale už si mi zopárkrát zodvihol krvný tlak s tvojimi urážlivými príspevkami zameranými na SK stranu ale stále som to len prehltol a nekomentoval to (a to sa tu ešte ani zďaleka neriešila otázka okolo SK o.z.). Pravdepodobne máš averziu na všetko čo nie je České alebo len na Slovákov, mohol by som ťa prirovnať ku Slotovi (aj ten vidí len SK a ostatný sú mu ukradnutý).

Sorry ale takýto názor som si o tebe urobil po čítaní tvojich príspevkov.

[upravil dne 7/8/13 22:47 od Judes]

Odesláno
Tak abych tu nechyběl ....... a jestli chcete vědět iniciátorem této akce jsem já a Elton.....

v tom pripade zajiste dokazete Chipovi fundovane odpovedet na jeho otazku :) me osobne by to totiz taky zajimalo a kdyz jste iniciatory vy, pak nebude problem s tim, ze to nekdo ohne nejak, jak to byt zcela urcite nemelo :)

edit: punkacova odpoved je totiz na urovni odpovedi, ze \"jistemu nastroji se sroubovak rika proto, ze je na sroubovani\"

[upravil dne 7.8.2013 22:53 od švejk]

Odesláno

Mňa by len zaujímalo či týchto pár protestujúcich vie viac informácii ako my ostatní???

Taktiež ma prekvapujú náhle zmeny v náladách nového vedenia...udialo sa niečo zásadné o čom my ostatní zatiaľ nevieme???

Odesláno

Judes: ja se nehněvám, o to se bát nemusíš. SK členi mi vůbec nevadí. Nevím proč by měli. Jestli ti vadí, jak se čech vyjadřuje na českém foru, je to tvoje věc. Já se nemám za co stydět. Kupodivu mě nevadí žádný člověk na světě vyjma podrazáků neboj podrazáci jsou i na české straně, kteří se pořád pokouší obejít pravidla (dejme tomu inzerce) .

Nacionalistou mě tu nazval jen Marcel00 a teď ty přirovnáním k nějakýmu Slotovi. Bych se asi mohl taky urazit, ale neboj, neudělám to...

Schválně si všimni třeba takové nálady u MilanaF1. Proč to tam asi má? K tomu Slotovi spíše přirovnávám vašeho guru, okolo kterého vy visíte a máte ho za svého guru

Sagic: jestli máš tuhle sajtu, jen jako místo k pokecu a relaxu - můžeš to trapně klidně brát (můžou se ty stejný avatary trapně i jevit, ale mají svůj účel). Jestli ti záleží na osudu klubu, jedno by ti to být nemělo.

[upravil dne 7/8/13 23:07 od punkac]

Odesláno
jeste to mam ja punkac a Prema ... nevim zda jeste nekdo dalsi

Jinak Radku dobrej pokus ale dalo by se to cist jako \"CZ - stop SK\" :) ..

Sorry StibTo ale ďalšie rýpanie a podpichovanie :(, Nie je to ho tu už dosť :myslim.

Nepochopili jsme se - ja se prave tim prispevkem snazil varovat ze by se to dalo spatne interpretovat (a to ted zrovna nepotrebujeme) :myslim

Odesláno
Mňa by len zaujímalo či týchto pár protestujúcich vie viac informácii ako my ostatní???

Taktiež ma prekvapujú náhle zmeny v náladách nového vedenia...udialo sa niečo zásadné o čom my ostatní zatiaľ nevieme???

To si piš že víme ...... \"bohudík\" sem byl v minulém vedení a měl sem s pánem \"bohem\" co dočinění a udělal si o něm svoje mínění....však ono na povrch všechno vypluje....

Odesláno

punkac ti to stále točíš okolo Pastorka, ale o tých urážlivých príspevkoch o ktorých som písal boli ešte pred aférou s tým ako ho nazývaš \"GURU\". Toto je už len zámienka a tak máš výhovorku na ktorú momentálne môžeš poukázať.

Odesláno
Judes, já to teda pochopil tak, že StibTo upozorňuje na to aby si to takhle někdo naopak nevyložil...

Myslím, že nemluvím jen za sebe když napíšu, že je mi naprosto buřt jeslti si tu píšu s fajn Slovákem nebo Čechem. S tím to nemá co dělat. I když se občas někdo snaží to postavit jako spor CZ a SK klubáků.

Ano koblih69 me pochopil spravne.

A jinak souhlas - taky nemam problem si psat se Slovakem (klubakem treba) muj problem je vyhradne situace soucasna tedy byvale/soucasne vedeni CZ versus 8 chrabrych dobrodeju ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...