Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím všechny, mám pár otázek, přemýšlím že dám pryč RT3 protože navigaci a telefon nepotřebuju a to co potřebuju to nemá... chtěl bych jí prodat tak jestli mi můžete poradit za kolik se to asi prodává...hledal sem na netu.. ale nic moc sem nenašel pouze ceník předělání z RT3 na RT4...

chci si pořídit jiné rádio, ale zajímalo by mě jestli když vytáhnu původní RT3 jestli mi zůstanou funkce palubního počítače a budou se mi zobrazovat na displayi u budíků...a jestli to nemá vliv na nastavení auta nebo něco takového abych nepřišel o nějaká funkce... díky.

• O 5 měsíců později...
Odesláno
Můžeš nám teda říct, co tak potřebuješ, že to nemá a chceš ji vyměnit?

no nemá to dotykový display,USB port,dálkové ovládání a hlavně se to na tebe nesměje ...sorry za troll

Ale je pravda,že je to nesmysl to vyhazovat,když to funguje,možná když člověk neví co s penězi, tak tam dát RT4/RT5

[upravil dne 4.2.2014 09:12 od John_Ice]

Odesláno

Náhradní díl je to celé i s displejem a cena je 42 tisíc :) zvlášť se ten držák neprodává, proto sháním na zapůjčení k vlastní výrobě :)

Odesláno

Jednou jsem se na to ptal u Tichého v Peugeotě a tvrdil mi že to je na malý displej, že na velký se nedá zvlášť sehnat.. jsem zvědavý jestli to seženete..

Odesláno

Na ten malý displej by to mělo být označení 8209 C7 a na velký 8209 F0, jestli sem se dobře díval a správně pochopil z přílohy od Přemu

Odesláno
Tak levnější asi ne, měl bych to z práce :) ale byla by s tím práce to nakreslit v 3D software

No to je asi to nejmenší, větší problém je pak co s tím, aby se to dalo použít... povrchová úprava toho plastu je pak docela oříšek :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...