Altman Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Omluvte mě, ale chtít jen za chvilkové napíchnutí na diagnostiku 12 stovek zlodějna JE. Když to tak vidím, tak si ji za těch pár šupů snad pořídím taky: http://aukro.cz/nova-verze-elm327-univerzalni-diagnostika-zaruka-i3430751990.html Citovat
oddie Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 No tak jo, tak abys neřekl, pro tebe speciálně to bude za litr, abys neřekl, že jsme zloději. Ostatním na srazech, co nekvákají nic o zlodějích, se to většinou dělá zadarmo, za pivo, za kofolu, za kafe nebo za zmrzku... A to z odkazu z Aukra si klidně kup, jen do toho, na podložení stolu to bude super Citovat
Altman Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Pánové ale to přece není pravda, přečtěte si popis zboží: Umožňuje provádět následující operace: Čtení diagnostických chybových kódů a zobrazení jejich významů (přes 3000 definicí kódů v databázi) Smazat chybové kódy a vypnutí MIL ( \"Check Engine\" light) Zobrazení aktuální dat z čidel: Motor RPM Vypočtená hodnota zatížení Teplota chladiva Stav palivového systému Aktuální rychlost vozu - Tlak v sacím potrubí Teplota nasávaného vzduchu Průtok vzduchu Absolutní poloha škrticí klapky Status palivového systému Tlak paliva a mnoho dalších funkcí ... Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/Diagbox-Citroen-and-Peugeot-Diagnostic-kit-v7-18-Full-Instructions-No-LEXIA3-/330976146222 spíš tohle Citovat
ChouLu Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Jo hezký.. za prvé máš ročnik 2000, což není multiplex.. první docela problém pro tyhle krabičky... druhý problém je, že to je pro všechny automobilky.. a co je uni to je na nic... Ale jak chceš... tamhle john by ti to udělal za stovku, dvě ne-li zdarma, ale když jsme zloději, tak se nic nedá dělat... A budu se opakovat... kdo si koupí diagnostiku, tak ještě automaticky nerozumí autum... diagnostika je super věc, ale není všemocný nástroj.. pokud auto neznáš, neznáš co jak funguje, tak i diagnostika je ti na nic... zvlášť, když jsi na ni neabsolvoval nějaké školení či s ní nemáš letité zkušenosti... [upravil dne 6/8/13 11:10 od ChouLu] Citovat
koblih69 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Jejda teď jsem chytřejší... Mám to ELM doma, kolikrát myslíš, že jsem jí na Peugeot použil... ani jednou [upravil dne 6/8/13 11:10 od koblih69] Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Altmane, myslíš si, že tě tu někdo chce obalamutit? Věř zkušeným a tu srágora z aukra nekupuj, nic s tím neuděláš Citovat
vendelinek Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 mám jednoho známýho mechanika tady u nás,má kufříkovej,má ho už asi 8 let a tenx za to dal 35 litrů ale ten ho využije na sto procent Citovat
Mysak_Bob Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Pardon, ze se vmesuji, ale ELM327 v BT verzi mam. Neco z toho vyctes, ale musis pouzivat kombinaci vice SW, protoze jsem jeste nenasel zadnej, kterej by dokazal nacist vsechny hodnoty, jeden nacte cast, druhej dalsi, .... (samozrejme, ze se leckde prekryvaji). Takze zaver - ELM327 je dobra hracka. Rozhodne s tim nic nenastavis - krome smazani chyb. Citovat
koblih69 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Kromě smazání chyb z motoru !!! Ostatní chyby taky nesmažeš... Citovat
ChouLu Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Mišáku ty ale máš ročník 12... on má ještě staré el. rozvody.. tzn rok 98... prostě jestli si myslí, že za 300Kč (reálná cena té krabičky je stovka i s dopravou...) udělá na autě všechno a řekne mu to, co má vyměnit, tak těžko takovému člověku něco poradíme Citovat
koblih69 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Ale vůbec né poradíme ještě kde to koupit za půlku : http://www.ebay.com/itm/V1-5-ELM327-OBDII-OBD2-USB-CAN-BUS-Diagnostic-Interface-Scanner-/150817696726?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item231d6f6bd6&vxp=mtr Citovat
Mysak_Bob Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 vsak ja to tak myslel, ze s tim nic rozumnyho neudelas, toho roku 2000 jsem si nevsiml Citovat
oddie Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Ale to přeci není pravda, vy tomu nerozumíte Citovat
oddie Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Já to píšu jen proto, že jsem zloděj a nějaká krabička za tři stovky by mi mohla konkurovat, to je přeci jasný. Citovat
Kupca Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 To Altman, kdysy jsem řešil jestli si koupit dia. a hledal jsem, samozřejmě jsem začínal jako ty nějaký sračky z aukra univerzální a byly to vyhozený prachy. Pak jsem si objednal \"origo\" dia. Peu. Cit. za dva litry z Číny a PP jsem kdesy sehnal taky a myslím že se mi to už mnohokrát vrátilo. Načteš vše, vyplivne ti to přímo chybu a ne nějaký přiblblý kódy. Jinak tvůj postup a logika odstanění závady mě utvrdila že jsi zřejmě bohatý muž a máš lowe a času na rozhazování . Měnit něco takhle bezhlavě a bez ověření je šílenství, nehledě k tomu že pak musíš na dia nastavit že se něco vyměnilo, aby to jednotka ošahala správně. Ale i přesto ti přeji aby jsi se už trefil, myslím že si to zasloužíš Citovat
oddie Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/Diagbox-Citroen-and-Peugeot-Diagnostic-kit-v7-18-Full-Instructions-No-LEXIA3-/330976146222 spíš tohle nebo tohle http://www.aliexpress.com/item/2012NEWEST-PP2000-Lexia-3-Citroen-Peugeot-Diagnostic-Tool-PP2000-V24-Lexia3-V47-Newly-Diagbox-V6-01With/617654461.html Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Sakra Oddie, takhle nic nevydělám Ty mu to prodáváš o půlku levnějc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.