Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vyměněná skoro půlka auta a závada furt přetrvává-vyřešeno

Recommended Posts

Odesláno

Nevím jestli je tohle vlákno o poruše motoru nebo o čem, ale...

každopádně když víš, že chcípá na volnoběh zaručeně můžeš experimentovat. Odvzdušnění nádrže je dobrá poznámka. Žádná složitost, z nádrže odčerpáváš benzín a proto ve víčku nádrže je dirka pro přisávání vzduchu. Sundej víčko úplně a uvidíš.

Celý čerpadlo bych obešel plastvou flaškou s benzínem přímo hadicí u motoru. Buď tam dej obě hadice, i vratnou, nebo tam dej benzínu víc a bude se ti přepadovkou vracet do nádrže.

Když to chcípne jsou svíčky mokrý nebo suchý? Vyhoď uplně vzduchový filtr na vyzkoušení.

Odesláno

Díky, díky. No víčko bych rád úplně sundal, ale bohužel po sundání mě v tom zámku zůstává klíč, takže dokud víčko znovu \"neuzamknu\" tak holt nenastartuju. Nějaký nápad?

Odesláno

Pozor mám novinku! Když se to sere tak pořádně! To jsem byl před chvílí natankovat no a když jsem po zaplacení otevřel dveře tak jsem se skoro zeblil-všude byl cítit benzín a to dost silně. No a aby toho nebylo málo tak to dneska jede jak chcíplá svin*.

Už mě to fakt nebaví dopr.

Odesláno
No tak jo, tak abys neřekl, pro tebe speciálně to bude za litr, abys neřekl, že jsme zloději. Ostatním na srazech, co nekvákají nic o zlodějích, se to většinou dělá zadarmo, za pivo, za kofolu, za kafe nebo za zmrzku...

ja nemuzu ... :D:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...