ChouLu Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Takže organizovaná skupina... když v tom jedete spolu, dostanete víc... Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Nene, všichni do jednoho a každej sám za sebe Citovat
bishop5 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Nevím jestli je tohle vlákno o poruše motoru nebo o čem, ale... každopádně když víš, že chcípá na volnoběh zaručeně můžeš experimentovat. Odvzdušnění nádrže je dobrá poznámka. Žádná složitost, z nádrže odčerpáváš benzín a proto ve víčku nádrže je dirka pro přisávání vzduchu. Sundej víčko úplně a uvidíš. Celý čerpadlo bych obešel plastvou flaškou s benzínem přímo hadicí u motoru. Buď tam dej obě hadice, i vratnou, nebo tam dej benzínu víc a bude se ti přepadovkou vracet do nádrže. Když to chcípne jsou svíčky mokrý nebo suchý? Vyhoď uplně vzduchový filtr na vyzkoušení. Citovat
Altman Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Díky, díky. No víčko bych rád úplně sundal, ale bohužel po sundání mě v tom zámku zůstává klíč, takže dokud víčko znovu \"neuzamknu\" tak holt nenastartuju. Nějaký nápad? Citovat
koblih69 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Buď si vezmeš druhej klíč a nebo zamneš vyndaný víčko Citovat
mxmen Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 na vicku zamackni kolicek, jde zamknout a vytahnout klic Citovat
Altman Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Stejně si myslím že to nepomůže ale aspon zkusit to chci. Citovat
Dave_GTI Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 zkontaktuj nějakýho zloděje tady a nech si udělat diagnostiku Citovat
koblih69 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Klidně dojeď máme tu na vsi promoakci za 899,- Citovat
Altman Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Pozor mám novinku! Když se to sere tak pořádně! To jsem byl před chvílí natankovat no a když jsem po zaplacení otevřel dveře tak jsem se skoro zeblil-všude byl cítit benzín a to dost silně. No a aby toho nebylo málo tak to dneska jede jak chcíplá svin*. Už mě to fakt nebaví dopr. Citovat
ChouLu Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 A nemáš povolené čerpadlo v nádrži pod sedačkama? Citovat
Altman Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Nemám, včera jsem ho vlastnoručně dotahoval. Citovat
ChouLu Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 tak máš někde nětěsnost... chce auto zvednout a projít celé hadičky... Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 No tak jo, tak abys neřekl, pro tebe speciálně to bude za litr, abys neřekl, že jsme zloději. Ostatním na srazech, co nekvákají nic o zlodějích, se to většinou dělá zadarmo, za pivo, za kofolu, za kafe nebo za zmrzku... ja nemuzu ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.