lukaro Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Tak ž jsem zpátky doma. Zůstalo tady pár kaluží, nějaká spadená větev a jinak po dešti už ani památky Tím avatarem riskuješ :bacha Citovat
Medvěd Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Lukaro - proč by riskoval? Já třeba díky němu mnohé o Davídkovi pochopil Citovat
lukaro Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Tak to bylo s nadsázkou já věrný Baníku.... Citovat
Přema Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Tak u nás přes noc jen lehký zahradní deštík..... blískalo se teda tak že to vypadalo minimálně opět na tornádo ale nic..... Citovat
barenst Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 medvede- taky me hned napadlo ze to stim logem fotbaloveho klubu je dost odvazne Citovat
davidekcz Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Lukaro - proč by riskoval? Já třeba díky němu mnohé o Davídkovi pochopil Co třeba Medvěde? Citovat
odee Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Odee, u nás spadlo tak 10 kapek na metr2, a ani vítr nefouká U nás pršelo trošku víc, dokonce byla souvisle mokrá zem, ikdyž třeba pod stromama bylo sucho:D. Ale těch pár kapek v kombinaci se silným větrem (kterej bral ze země tuny prachu) a pos..ranýma břízama, co máme u baráku, mi zanechalo totálně zaprasený auto. Přes okna není pomale ani vidět:blicismajlik Citovat
Medvěd Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Lukaro - proč by riskoval? Já třeba díky němu mnohé o Davídkovi pochopil Co třeba Medvěde? Jak to napsat a neurazit? Bydlím tam, kde bydlím a tudíž mám celkem přehled o té \"svoloči\", která klubu, který ses tu rozhodl propagovat, údajně fandí. Nejsem čutofanda, nemám je rád, mít je rád nebudu a je to tu o mně celkem dost známý fakt. Z mého pohledu ses tímto zařadil do davu *** a dál nemám potřebu svůj názor zdůvodňovat ani řešit. Citovat
davidekcz Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 ok, ale snad to že někdo někomu někdo fandí, neznamená že se chová jako některý dobytek který tam chodí.A že ho je dost :( Zrovna od Tebe bych nečekal, že budeš takhle škatulkovat. Já jen přeji úspěch mému oblíbenému klubu a to maximálně tím, že se tam(do Prahy) zajedu 3x do roka podívat a třeba to spojím s nějakým výletem.Určitě někde neskáču po plotech nebo nehážu někde nějaký kameny. Snad neplatí rovnice : fanoušek (jakéhokoliv klubu) = \"svoloč\" ?? Citovat
davidekcz Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Nálada mám výbornou, díky za optání :super :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Kroupa nebyla, ale služebák nam malem uplaval. Ulice teměř v centru Náchoda Citovat
davidekcz Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 No pěkný teda :o Aspoň bude čistý podvozek :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 No a ty baraky okolo, všechny sklepy vypláchnutý, a a jen proto že někdo zvedl pozdě stavidla na řece Metuji Se to vyvalilo kanalizací protože stoupla hladina nad uroveň kanálů [upravil dne 30/7/13 13:20 od Radek Hurvajz] Citovat
davidekcz Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 To je blbý Zvlášť jestli se tomu dalo zabránit :( Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Lukaro - proč by riskoval? Já třeba díky němu mnohé o Davídkovi pochopil Citovat
Guest StibTo Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Kroupy myslím žádné ale 3 hodiny jsme stáli v chcanci ve Slávistické (open air) aréně při koncertu Voodoo Six / Iron Maiden Takže jsem si deště užil. Auto bylo schované v garáži. Citovat
oddie Odesláno 30. červenec 2013 Autor Odesláno 30. červenec 2013 Tady ať ty přeháňky taky koukaj přestat, zítra potřebuju odvézt auto na ty dutiny a spodek, tak ať se mi to nezacáká... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.