Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Odee, u nás spadlo tak 10 kapek na metr2, a ani vítr nefouká:D

U nás pršelo trošku víc, dokonce byla souvisle mokrá zem, ikdyž třeba pod stromama bylo sucho:D. Ale těch pár kapek v kombinaci se silným větrem (kterej bral ze země tuny prachu) a pos..ranýma břízama, co máme u baráku, mi zanechalo totálně zaprasený auto. Přes okna není pomale ani vidět:blicismajlik

Odesláno
Lukaro - proč by riskoval?

Já třeba díky němu mnohé o Davídkovi pochopil

Co třeba Medvěde?

Jak to napsat a neurazit?

Bydlím tam, kde bydlím a tudíž mám celkem přehled o té \"svoloči\", která klubu, který ses tu rozhodl propagovat, údajně fandí. Nejsem čutofanda, nemám je rád, mít je rád nebudu a je to tu o mně celkem dost známý fakt. Z mého pohledu ses tímto zařadil do davu *** a dál nemám potřebu svůj názor zdůvodňovat ani řešit.

Odesláno

ok, ale snad to že někdo někomu někdo fandí, neznamená že se chová jako některý dobytek který tam chodí.A že ho je dost :(:(

Zrovna od Tebe bych nečekal, že budeš takhle škatulkovat. Já jen přeji úspěch mému oblíbenému klubu a to maximálně tím, že se tam(do Prahy) zajedu 3x do roka podívat a třeba to spojím s nějakým výletem.Určitě někde neskáču po plotech nebo nehážu někde nějaký kameny. ;)

Snad neplatí rovnice : fanoušek (jakéhokoliv klubu) = \"svoloč\" ??

Odesláno

No a ty baraky okolo, všechny sklepy vypláchnutý, a a jen proto že někdo zvedl pozdě stavidla na řece Metuji

Se to vyvalilo kanalizací protože stoupla hladina nad uroveň kanálů

[upravil dne 30/7/13 13:20 od Radek Hurvajz]

Odesláno
Lukaro - proč by riskoval?

Já třeba díky němu mnohé o Davídkovi pochopil

:D:potlesk

Odesláno

Kroupy myslím žádné ale 3 hodiny jsme stáli v chcanci ve Slávistické (open air) aréně při koncertu Voodoo Six / Iron Maiden :D Takže jsem si deště užil. Auto bylo schované v garáži.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...